Apple iPhone 11 Pro Max 64GB

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB

  • Operativsystem: Apple iOS 13
  • Skärmstorlek: 6.5 tum
  • Lanseringsår: 2019
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.6 / 5
(15 omdömen)
5
(8)4
(3)3
(0)2
(1)1
(3)
Sorterat efter datum
en månad sedan
Som alltid blir man nöjd av apples produkter. Rapp som sjutton trots avsaknad av 120 hz skärm. Otroligt bra kamera. Ljusstark och bra skärm.
en månad sedan
Har alltid gillat apple men känns som dom typ tar enbart dumma beslut sista tiden. Ingen hörlursutgång. Muteknapp som slår på och av lite random. Konstig policies typ som att dom nekar XCloud att finnas på Apple Store.
en månad sedan
Bra skärm, snabb, bra kamera, grym batteritid, kör iOS. Tipp topp.
en månad sedan
Köper man en telefon med så stor skärm vill man ju kunna minska appikonernas storlek på skärmen, men icke ser ju ut som en pensionär skall titta på den. Inte någon innovation i deras GUI har sett samma i alla år. Lämnade tillbaka och tog en Samsung istället.
en månad sedan
Haft snart ett år nu. Får fem stjärnor då det fortfarande enligt mig är marknadens överlägset bästa telefon. Köp större än 64 GB modellen om du ska filma mycket. PROS + Nya videokamerasystemet är helt overkligt bra. + Night mode bra. Kan äntligen fotografera när det är mörkt ute. + Fantastisk skärm och korrekt färgåtergivning. + Extremt bra batteritid. Har aldrig tagit slut på batteriet under en dag. + Snabbaste processorn på marknaden. + Apple IOS användargränssnittet överlägset som vanligt + Västerländsk produkt. Privacy-fördelar gentemot Kina-kopplade företag. + Ordentligt vattentålig. Slipper oroa mig över att blöta ned mobilen. + IOS blir mer och mer öppet med funktioner för varje dag som går. Man kan till och med ladda ned och zippa upp filer på mobilen nu. Har aldrig gått förr med gamla IOS. + Äntligen snabbladdare... LOL Apple kan ni vara segare. CONS - Priset börjar spåra ur på riktigt. Får faktiskt massor för pengarna med tanke på hur mycket den används, men den är väldigt dyr. - Nu när mobilen är så pass bra som en bärbar dator så borde man kunna koppla in den till skärm och tangentbord. - Mobilen borde inte göras i 64 GB, det är pinsamt med tanke på vad den kostar och all marknadsföring om videokameran. Köpte 64 GB och det räcker så länge man filmar lite mellan iCloud synkarna eller vill ha typ Netflix offline. 64 GB har fungerat för mig, men har blivit problem nu på senare dagar de gånger jag velat filma lite mer. Köp nästa lagringsstorlek om du ska filma en del. - Mobilen har vassa kanter, lägger man två iPhone 11 Pro mot varandra i en ficka eller fodral så repar de varann... - För lite ramminne. Bläddra mellan appar funkar helt ok, men så fort man filmar eller fotograferar något måste man starta upp de andra apparna man hade uppe på nytt. Oacceptabelt med tanke på flaggskeppstelefon och priset för den.
2 månader sedan
Kommer från en huawei 30 PRO som var mycket bra telefon. iPhone har blivit mycket bättre med denna mobil, framförallt batteritid. Jag upplever det lika bra batteritid som min tidigare huawei. Dock är iOS 13 något buggig fortfarande, jämfört med iOS 12 som jag senast använde. Överlag mycket bra mobil och man vet vad man får när köper från Apple.
4 månader sedan
Skiljer ju inget mot IPhone3 i utseende, så stor display och så kan man inte ställa storleken på ikonerna helt bedrövligt tror ju man har en leksak i handen. Snygg design i övrigt, men varför klä baksidan i glas ! Bra högtalare tydligt och högt ljud. Extremt överprisad ett pris på 8000 hade varit mer ok. Men dottern blev glad när hon fick den för jag letar vidare efter en riktig telefon.
5 månader sedan
Kommer från oneplus 6. Stillbilder och video är ljusår bättre från iPhone kamera. Skärmen är alltid rätt kalibrerad. Smidigt med Face ID. Nackdelen är att man får leva med iTunes om man vill överföra bilder och video till iPhone. Har du råd tveka inte köp.
6 månader sedan
Mycket fin!
ett år sedan
*Redigerades 10 månader sedan
Det blev en retur efter ett dygn. Köpte en Samsung Note 10 Plus istället. Bortsätt ifrån att den va 2300:- billigare och man fick 256 gigg istället för 64 så blev det ett öppet köp pga en bugg som Apple support inte kunde lösa. Detta kommer att låta komiskt och ni kommer tro att det bara är någon liten inställning, men så enkelt är det inte. Har en Mac dator, Senaste uppdateringarna, och då en nyinköpt iPhone 11 pro max. Folk skriver till mig, till mitt telefonnummer på imessage, det kommer då till både dator och telefon samtidigt som det ska göra, smidigt och bra, men de gruppchatter som jag är med i, när någon skriver i dom så kommer meddelandena bara till datorn, fast jag är med i gruppen på telefonen, jag kan svara i gruppen på telefonen så det kommer i gruppen, syns då även på datorn, men allt som alla andra skriver i grupperna syns bara på datorn, OM jag stänger av datorn och någon skriver i grupperna så kommer det till telefonen, men startar jag datorn så kommer det inte i telefonen, skriver jag något i grupperna på datorn så ser jag det i telefonen, men svaren ifrån dom andra i grupperna ser jag ej i telefonen. Apple kopplade mig till second line, dom körde fjärrstyrning på både dator och mobilen i över 2 timmar, kollade allt och alla inställningar, dom hade aldrig varit med om liknande innan. Det va det första som jag störde mig på. Det andra va att den hade problem med ihopparningen med mina nya hörlurar - Sony WH-1000m3. Det kommer upp information i Sonys app om detta på iPhone, sedan iOS 13. Att det tog tid men det fungerade, sedan så upplevde jag att det inte va samma punch (tryck) i ljudet på lurarna som det va på min tidigare Galaxy s10+. Körde AptX eller LDAC på den, och iPhone kör AAC och dom lurarna stödjer det men jag tyckte ändå att det inte va lika imponerande ljud i dom med iPhone. Jag förväntade mig riktig premium utav den iPhonen. Den skulle vara grym, men jag kände mig missnöjd och lurad. Jag förväntar mig mer utav en telefon för 14 000:-
Sida 1