Apple iPhone 11 64GB

Apple iPhone 11 64GB

 • Operativsystem: Apple iOS 13
 • Skärmstorlek: 6.1 tum
 • 4G (LTE)
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Apple

Apple iPhone 11 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

3.1 av 5 stjärnor

Baserat på 7 omdömen

Sorterat efter datum
2019-10-06
  k
  krokodilklämma(5 omdömen)
  Inledningsvis kan jag informera att jag gick från iPhone 7 till denna. Jag tycker om skärmens storlek, ett mellanting mellan den minsta och största. Telefonen ligger fint i handen med rundade hörn, face ID fungerar fint förutom i mörker då naturligtvis. Batteritiden är klart mycket bättre än på min iPhone 7, telefonen känns rapp och kameran tar fina bilder. Som många andra klagat på är skärmens upplösning kanske lite väl låg i dagens mått mätt men för vardaglig användning är det inget man tänker på, förhoppningsvis kommer oled skärmen som nu sitter på XS/11 pro vara standard vid nästa års släpp. Sammanfattat, bra telefon till något hög prislapp därav 4 av 5.
  2019-10-06
   p
   pajkaka(9 omdömen)
   Stabil telefon till ett vettigt pris. Har den vita vilket gör att kanterna inte ser fullt lika tjocka ut till skillnad från de som har svart ram. + Processor & iOS, allt flyter på som smör. + Kamera, otroliga bilder samt grymt nattläge & vidvinkel. + Batteritid, räcker hela dagen. + FaceID är väldigt snabbt. + Ingen huvudvärk om man är känslig för PWM som Apples OLED-skärmar använder. + True Tone. + Bra högtalare. - Ganska klumpig om man gillar att använda telefonen med en hand. - Skärmen hade kunnat vara åtminstone 1080p, den är fortfarande bra. Men ändå.
   2019-10-04
    a
    auster(2 omdömen)
    +snygg, snabb, ios - ios, skärmen är ganska dålig
    2019-10-02
     E
     Eurotrash(23 omdömen)
     Denna telefon är den ultimata "arbetshästen". Den har fantastisk prestanda och utmärkt batteritid. Face-ID funkar perfekt. Sen är det är ingen "sexig" telefon, dvs den har ingen direkt banbrytande design. Men perfekt för mina behov. En aning stor och tung kanske.
     2019-10-01
      D
      DexDen(27 omdömen)
      Skärmen är inte i min klass . Den har dålig kamera jämfört med min andra tele . Batteriet håller inte lika bra som förväntat
      Sida 1