Apple iPhone 11 64GB

Apple iPhone 11 64GB

  • Operativsystem: Apple iOS 13
  • Skärmstorlek: 6.1 tum
  • Lanseringsår: 2019
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple iPhone 11 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.6 / 5
(37 omdömen)
5
(14)4
(8)3
(8)2
(3)1
(4)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
Snurrbo
Snurrbo

123 omdömen

3 dagar sedan
Välbyggd men lite klumpigt stor. Kameran är suverän. Bortsett från priset så är IOS är det sämsta med den här mobilen. Så träligt och ologiskt att använda. Ett år gammal så ser den redan lite daterad ut men den funkar fortfarande helt ok. Betyget kan inte bli i topp med tanke på det höga priset och det hemska OS:et.
V
Viking4Ever5

2 omdömen

19 dagar sedan
Kan bara ge ett ord för detta - Supernöjd!
g
guul

10 omdömen

en månad sedan
Hyfsad lur. Haft Iphone i många år, men det finns bättre för prislappen. + Användarvänlighet och ljudet, så länge man inte flyttar mikrofonen för mycket i sidled för då hörs man inte. Snygg. Bra och enkelt operativsystem med IOS. Ansiktsigenkänning. - Klent med minne, skärmen är bara ok. Dyr. Och det som jag retar mig på mest: känsligheten i 4g nätet. Den tappar lätt kopplingen och samtal bryts, medans min frus Samsung med samma typ av abonnemang fortfarande fungerar bra.
G
Gitarrpedal

9 omdömen

en månad sedan
Grym telefon, den klart bästa jag ägt!
r
ryddee

2 omdömen

2 månader sedan
Ska man köpa en iPhone ska man köpa denna!
m
martinson1234

28 omdömen

2 månader sedan
Fantastisk telefon. Bra batteritid, bra kamera och snabb processor.
S
Sandman12345

134 omdömen

2 månader sedan
Har alltid gillat apple men känns som dom typ tar enbart dumma beslut sista tiden. Ingen hörlursutgång. Muteknapp som slår på och av lite random. Konstig policies typ som att dom nekar XCloud att finnas på Apple Store.
t
thomas widlund

8 omdömen

4 månader sedan
Väldigt Bra kamera. För första gången känner jag att jag inte behöver ha en vanlig kamera med mig. Går så klart inte att mäta sig led en bra systemkamera men absolut med en kompakt digitalkamera i övre prisklassen. På gränsen för stor (något större än 11 PRO och iPhone 8) 64 gb på gränsen för litet även då jag har det mesta som man kan ha, i molnet
m
mborello

3 omdömen

4 månader sedan
399:-/mån med Halebop 15 Gb på Elgiganten. 110:-/mån för telefonen är ruggigt bra= 2640 kr för telefonen. Varför överhuvudtaget man skulle köpa den kontant med tanke på det priset förbryllar mig.
Sida 1