Kategorier
Prisjakt

Apple iPhone 11 64GB

Apple iPhone 11 64GB

  • Operativsystem: Apple iOS 13
  • Skärmstorlek: 6.1 tum
  • Lanseringsår: 2019
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple iPhone 11 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
J
Jo No

37 omdömen

14 dagar sedan*
Uppgraderade till denna från iPhone XR i förtid pga en annan som gick sönder, så fick min XR gå i arv. Upplever knappt någon skillnad förutom kameran som blev bättre: sensor / allmän kvalitet, porträttläge, och ett kraftfullt nattläge. Men skulle ändå normalt sett inte rekommendera en uppgradering från den modellen, där skuttet framåt blir så här litet. Såvida du inte är inbiten iPhone-fotograf. I sig får man däremot mycket för pengarna idag (2021) för att vara Apple med iPhone 11. iPhone 12 är flera tusen kronor dyrare där största stoltheten är visst 5G-stöd, något som fortfarande är irrelevant för de flesta, och en viss designförändring. Jag anser iPhone 11 mer prisvärd. Rekommenderas som vanligt främst pga iOS-plattformen med hög genomsnittlig kvalitet på apparna och ett robust och rappt operativsystem.
*Redigerades 14 dagar sedan
erfah
erfah

31 omdömen

3 månader sedan
Alltid avskytt iPhone och alltid haft andra alternativ. Det har varit dålig batteritid och sekundär teknik i övrigt. Formatet har varit för stort eller för litet. Men i och med ny bil med endast carplay har jag känt mig tvungen att skaffa iPhone. Jag hittade denna i en låda på firman och tänkte att jag lika gärna kan testa. Denna är fantastisk på så många sätt som Android inte möter sig. Främst stand-by tid och uniform känsla, men mycket ligger i stabiliteten i iOS. Vill ändå ge tips om att högtalarna kan lätt få skit i sig och ljudet blir kass. Rensa med tandborsten :).Öronhögtalaren verkar lite dålig kvalitet på.
Snurrbo
Snurrbo

131 omdömen

7 månader sedan*
Välbyggd men lite klumpigt stor. Kameran är riktigt bra även om den inte når upp till Androidmobiler i samma prisklass. Bortsett från priset så är IOS är det sämsta med den här mobilen. Så träligt och ologiskt att använda. Ett år gammal så ser den redan lite daterad ut men den funkar fortfarande helt ok. Måste vara världens dyraste mobil med lcd-skärm men så länge folk betalar överpriser för Apples produkter så kommer de givetvis kosta så här. Betyget kan inte bli i topp med tanke på det höga priset och det hemska OS:et.
*Redigerades 3 månader sedan
fregus
fregus

46 omdömen

4 månader sedan
Tillbaka till iPhone. Mycket nöjd. 24 mån 399kr med Mobilabonnemang blir också bra pris.
V
Viking4Ever5

2 omdömen

7 månader sedan
Kan bara ge ett ord för detta - Supernöjd!
g
guul

10 omdömen

8 månader sedan
Hyfsad lur. Haft Iphone i många år, men det finns bättre för prislappen. + Användarvänlighet och ljudet, så länge man inte flyttar mikrofonen för mycket i sidled för då hörs man inte. Snygg. Bra och enkelt operativsystem med IOS. Ansiktsigenkänning. - Klent med minne, skärmen är bara ok. Dyr. Och det som jag retar mig på mest: känsligheten i 4g nätet. Den tappar lätt kopplingen och samtal bryts, medans min frus Samsung med samma typ av abonnemang fortfarande fungerar bra.
G
Gitarrpedal

10 omdömen

8 månader sedan
Grym telefon, den klart bästa jag ägt!
r
ryddee

2 omdömen

8 månader sedan
Ska man köpa en iPhone ska man köpa denna!
m
martinson1234

29 omdömen

8 månader sedan
Fantastisk telefon. Bra batteritid, bra kamera och snabb processor.
t
thomas widlund

8 omdömen

10 månader sedan
Väldigt Bra kamera. För första gången känner jag att jag inte behöver ha en vanlig kamera med mig. Går så klart inte att mäta sig led en bra systemkamera men absolut med en kompakt digitalkamera i övre prisklassen. På gränsen för stor (något större än 11 PRO och iPhone 8) 64 gb på gränsen för litet även då jag har det mesta som man kan ha, i molnet
Sida 1