Kategorier
Prisjakt

Apple iPhone 11 64GB

Apple iPhone 11 64GB

  • Operativsystem: Apple iOS 13
  • Skärmstorlek: 6.1 tum
  • Lanseringsår: 2019
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple iPhone 11 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.4 / 5
(39 omdömen)
5
(15)4
(7)3
(7)2
(3)1
(7)
Sorterat efter datum
fregus
fregus

46 omdömen

24 dagar sedan
Tillbaka till iPhone. Mycket nöjd. 24 mån 399kr med Mobilabonnemang blir också bra pris.
Snurrbo
Snurrbo

126 omdömen

3 månader sedan
Välbyggd men lite klumpigt stor. Kameran är suverän. Bortsett från priset så är IOS är det sämsta med den här mobilen. Så träligt och ologiskt att använda. Ett år gammal så ser den redan lite daterad ut men den funkar fortfarande helt ok. Betyget kan inte bli i topp med tanke på det höga priset och det hemska OS:et.
V
Viking4Ever5

2 omdömen

4 månader sedan
Kan bara ge ett ord för detta - Supernöjd!
g
guul

10 omdömen

4 månader sedan
Hyfsad lur. Haft Iphone i många år, men det finns bättre för prislappen. + Användarvänlighet och ljudet, så länge man inte flyttar mikrofonen för mycket i sidled för då hörs man inte. Snygg. Bra och enkelt operativsystem med IOS. Ansiktsigenkänning. - Klent med minne, skärmen är bara ok. Dyr. Och det som jag retar mig på mest: känsligheten i 4g nätet. Den tappar lätt kopplingen och samtal bryts, medans min frus Samsung med samma typ av abonnemang fortfarande fungerar bra.
G
Gitarrpedal

10 omdömen

4 månader sedan
Grym telefon, den klart bästa jag ägt!
r
ryddee

2 omdömen

5 månader sedan
Ska man köpa en iPhone ska man köpa denna!
m
martinson1234

28 omdömen

5 månader sedan
Fantastisk telefon. Bra batteritid, bra kamera och snabb processor.
t
thomas widlund

8 omdömen

6 månader sedan
Väldigt Bra kamera. För första gången känner jag att jag inte behöver ha en vanlig kamera med mig. Går så klart inte att mäta sig led en bra systemkamera men absolut med en kompakt digitalkamera i övre prisklassen. På gränsen för stor (något större än 11 PRO och iPhone 8) 64 gb på gränsen för litet även då jag har det mesta som man kan ha, i molnet
m
mborello

5 omdömen

7 månader sedan
399:-/mån med Halebop 15 Gb på Elgiganten. 110:-/mån för telefonen är ruggigt bra= 2640 kr för telefonen. Varför överhuvudtaget man skulle köpa den kontant med tanke på det priset förbryllar mig.
MeltMan
MeltMan

7 omdömen

8 månader sedan
Inledningsvis kan jag informera att jag gick från iPhone 7 till denna. Jag tycker om skärmens storlek, ett mellanting mellan den minsta och största. Telefonen ligger fint i handen med rundade hörn, face ID fungerar fint förutom i mörker då naturligtvis. Batteritiden är klart mycket bättre än på min iPhone 7, telefonen känns rapp och kameran tar fina bilder. Som många andra klagat på är skärmens upplösning kanske lite väl låg i dagens mått mätt men för vardaglig användning är det inget man tänker på, förhoppningsvis kommer oled skärmen som nu sitter på XS/11 pro vara standard vid nästa års släpp. Sammanfattat, bra telefon till något hög prislapp därav 4 av 5.
Sida 1