Kategorier
Prisjakt

Samsung HW-Q96R

Samsung HW-Q96R

  • Typ av hembiopaket: Soundbar
  • Utförande: 7.1
  • Streaming-standarder: Spotify Connect
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung HW-Q96R

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(11 omdömen)
5
(6)4
(1)3
(2)2
(2)1
(0)
Sorterat efter datum
jay-jay
jay-jay

59 omdömen

6 månader sedan*
Saknar en del i mellanregistret. Få kalibreringmöjligheter. Snålt med ingångar. Funkar bra till film men för musik tycker jag inte att det håller något vidare. Med tanke på hur prisat detta system har blivit överallt så hade jag förväntat mig mycket mer, framför allt vid filmtittande. Känns mer som att det prismässigt borde ligga runt 5000:- Absolut största problemet med den är att den inte har dedikerade knappar för input vilket ställer till det en hel del när man vill använda sig av en Harmony eller liknande multifjärr för alla sina apparater.
*Redigerades 3 månader sedan
corb
corb

141 omdömen

5 månader sedan*
Supernöjd! Inga uppkopplingsproblem med bakhögtalarna eller subben. Kristallklart ljud och funkar klockrent med vår Qled TV serie 8. Hade Q86R innan men uppgraderade till denna för att få bättre Dolby Atmos ljud från bakre högtalarna.
*Redigerades 5 månader sedan
f
fredrik80

11 omdömen

5 månader sedan
Grymt bra! Haft flera soundbars inkl bose 700 och ingen varit lika bra
b
bigbiff

22 omdömen

5 månader sedan
Tyvärr så får jag i princip 0 ljud i bakhögtalarna vilket är sämre än gammal 5.1
S
StefanFasth

3 omdömen

6 månader sedan
Jag gick från ett äldre 5.1 system (lösa delar). Galet bra, är mitt betyg. Har kört ett antal testskivor från Dolby och Atmos/DTS:X är hur grymt som helst. Köpte med rabatt från Benify och för 7500kr är detta ett kap!
w
waghead

8 omdömen

ett år sedan*
Stor besvikelse i totala upplevelsen. Tyvärr passade det här inte mig alls. Avsaknaden av stereo var den största dealbreakern för mig tillsammans med oförmågan att spela elektronisk musik med lite fart i basgången.. Rumskänslan är ok men saknar helt stereo fram från soundbaren. Diskanten är på topp, men mellanregistret saknas helt. Basen är grym, fick köra på lägsta, "-12", för att inte störa grannarna och då är det fortfarande på gränsen på kvällar. Hade önskat man kunde ställa in känsligheten och inte bara volymen. Passar bättre om du har villa. Blev att lämna tillbaka systemet efter 2 veckors testande.
*Redigerades ett år sedan
S
Salokin

7 omdömen

ett år sedan
Ett helt fantastiskt system. Är grymt nöjd - nu! Bytte från ett Canton-system med Yamaha-förstärkare till detta lite smidigare trådlösa. Det finns många ställen att fixa ljudet på - och det behövs. I appen ( t.ex. Spotify), mobilen, TVn, men fr.a. i soundbaren själv. Det finns reglage för både "bas" och "sub" t.ex. utöver allt annat, treble, rear l/r etc. Vi har suben under soffan och den lyfter regelrätt vid både film och musik. min 15-åring älskar den och den ger finaste bioljud som ger otroligt mervärde till varje film. Älskar skräckfilm där man hör varje detalj och Hans Zimmer kommer till sin fulla rätt i bombastiska aktionfilmer som Dunkirk eller fantastisk atmosfär i interstellar! Grymt och värt varenda av de 9000 kronor jag la för det vid kampanj. Var rätt besviken när jag pluggade in det först så ta dig lite tid att trimma in det efter behov. Då kan det knappast bli bättre!
Pinnacle
Pinnacle

245 omdömen

ett år sedan
Faktiskt riktigt nöjd med detta Hembiosystem, visst det går inte att jämföra med fullstora högtalare som drivs av en separat hembioreciever men för vårt vardagsrum passar det riktigt bra. Stort plus att det är trådlös bas och trådlösa surroundhögtalare vilket gör placeringen enkel. Allt som behövs är ett eluttag i närheten där du tänker placera bas-/surroundhögtalarna. Elförsörjning sker med vanlig C7-kabel (Googla om du inte vet) vilket gör att det är enkelt att köpa längre kablar för strömförsörjning om du inte har ett eluttag i närheten där du vill placera de trådlösa högtalarna. Rekommenderas om du inte vill ha ett par stora klumpar till högtalare i ditt vardagsrum.
C
Christian

9 omdömen

ett år sedan*
Grym soundbar för film men för musik duger den inte. Det är framförallt basen som inte känns integrerad på ett bra sätt med systemet. Vid lättare trumslag i musik aktiveras knappt subwoofern överhuvudtaget. Mina gamla datorhögtalare Aego M 2,1 från 2010 för 2000kr låter mycket bättre vid musik än hw-q96r. Det tycker inte jag är rimligt när systemet kostar 15 000. Men för film är den absolut bra och dialoger är tydliga. Atmoseffekterna fungerar väl, dock framförallt när man har högre volym. Finns en del recensioner som klagar på att subwoofer och bakre högtalare hoppar/faller ut sporadiskt, detta hade även jag problem med när jag starta upp systemet. Uppdatering till senaste firmware via usbsticka löste dock det problemet. Samsung har med andra ord åtgärdat denna problematik. Men pga dålig prestation vid musik lämnade jag tillbaka systemet.
*Redigerades ett år sedan
7 månader sedan
Talking Wires! Övervakade detta paket i cirka 3 månader för att få det till det pris jag ville ha. Jag köpte den för 7990 på elköp och kan rekommendera paketet. Någon skriver att basen / suben faller ut, det gör det aldrig med mig. Ladda ner smartthings-appen för att uppdatera ljudbordet, inuti kan du också aktivera autouppdateringar. Tänk på att för att detta system ska fungera korrekt måste du använda HDMI-ingång (båge) på de två. Detta ger det bästa ljudet som möjligt. Du måste också titta på rätt typ av innehåll för att få ut mesta möjliga av systemet. Rekommendera att använda 4k-prenumerationen på Netflix och sedan använda sökfunktionen på netflix och söka efter "Dolby atmos". Då kommer titlar med Dolby-ljud. Jag tittade på "Formel 1 Drive to survival" för att testa systemet och det var bara fantastiskt. Kom ihåg att ha inställningen för surround eller Adaptive Sound när du gör detta. Jag använder aldrig Standards läge, men jag tycker att det fungerar bäst med musik. Surround är surround, så ljudet kommer över dig, på sidan och omkring dig. Adaptive innebär att tekniken i systemet får reda på vad du tittar på och sedan ändrar ljudet för att få det bästa ljudet baserat på vad du tittar på. Jag använder detta på en LG 55 tum och det är så länge som mina två, nästa år kommer det att köpa 8K 65 till 82 tum (fråga vad som kommer till försäljning och vad som är bäst i testet) För 7990kr kan du bara springa och köpa. Priset före erbjudandet var 15 000 NOK, till det priset är detta system också värt det, men då börjar det bli dyrt, åtminstone för mig som försöker spara för en lägenhet. TOTALT TOTALT 9 av 10

Google

Sida 1