Kategorier
Prisjakt

Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F/DS 256GB

Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F/DS 256GB

  • Operativsystem: Android 10 (Android Q)
  • Skärmstorlek: 6.3 tum
  • Lanseringsår: 2019
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F/DS 256GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.7 / 5
(4 omdömen)
Sorterat efter datum
P
PirateYarr

13 omdömen

2 månader sedan
Köpte för ca. ett år sedan. + Haptic feedback, lite "snärtig" vibrationsmotor likt iPhones + Ljudet i inbyggda högtalarna är helt OK + Kameran är helt OK, presterar bra för det mesta. Ibland i svagt ljus kan det bli lite väl mycket röda toner dock. + Pennan är användbar och fungerar bra - Kurvad skärm är ren idioti på en telefon gjord för att använda en penna på. Du kan inte skriva hela vägen ut på kanten av skärmen eftersom pennan glider av. - Exynos CPU blir varm och drar ner batteritiden - Batteritiden ligger efter andra telefoner
s
saint19

66 omdömen

6 månader sedan
Bra. Pennan är mkt användbar. Enda irritationsmomentet är fingeravtrycksläsaren som är integrerad i skärmen - ingen höjdare.
Mr-Burns
Mr-Burns

21 omdömen

ett år sedan
Min fru har alltid haft iPhone men bytte till denna och är så nöjd! Själv har jag en Note 8 som hon har sneglat på men som varit för stor i hennes tycke, så denna mindre modellen av Note serien blev en perfekt match för henne. Jag har stora händer och har inga problem att använda min telefon med en hand men tycker ibland att den känns lite stor i fickan. Note 10 känns mycket behagligare i fickan men har ändå en lika stor display som min Note 8 har! DeX i Note 10 fungerar utmärkt och kan ersätta allt som åtminstone vi använder datorn till hemma. Kopplar man in telefonen till en bildskärm så växlar telefonen till ett Pc/Mac liknande gränssnitt och går då att använda som en vanlig dator med mus, tangentbord, hårddiskar, skrivare osv. samt Microsofts appar som Word, Excel, Powerpoint osv.
6 månader sedan
Samsung har inte förnyat sig mycket på telefonutrymmet förutom programvaran. fingeravtrycksskannern är lite irriterande och ibland misslyckas, framifrån kameran har SAME-frågan från S9-generationen att standardfokus inte är det mest bort, vilket betyder att andra appar inte kommer att kunna zooma bort, Samsung har känt till detta under ÅR och har fortfarande inte fixat det. pennan är utmärkt att rita, och DeX-funktionaliteten utan dockningen med en dator är användbar för vissa saker.

Google