Kategorier
Prisjakt

Nintendo Switch (2019)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
_genki
_genki

16 omdömen

en månad sedan*
Fantastisk maskin med mycket spelvärde. Skulle gissa att jag är är rätt målgrupp för maskinen. Medelålders, gillar tv-spel, har inte samma tid att spela idag som när jag var ungdom. Med sleep-funktionen kan jag på loppet av en sekund avbryta eller uppta spelandet. Det möjliggör 10 minuters sessioner mellan de lägre sessionerna. Och på så sätt känns det mycket mindre som ett projekt att få in tv-spelsglädje i livet. Ser att det finns folk som klagar på kvalitén, däremot har jag själv haft enheten sedan den släpptes, Har varken haft problem med konsolen, dockan eller kontrollerna. En av anledningarna till drift, som jag har förstått det, handlar det om att det kommer in skit i själva spakarna. Jag är renlig av mig och ser även till att maskinen är ren. (Har en vän som fick sin högra joy-con utbytt på garanti av Bergsala) Med tanke på hur många timmar jag spenderat misstänker jag att detta är ett vinnande koncept. Jag skulle inte lita människor som ger maskinen en 1:a p.g.a. de fått ett måndags-ex. De joy-cons som man får till maskinen är perfekta för portabelt spelande, och casual multiplayer vid brist av fler kontroller. De är inte lika bekväma som en dedikerad handkontroll, men samtidigt hade en mer ergonomisk design adderat storlek som det inte riktigt finns plats till. Enheten är stor som den är i väskan, men att köpa en officiell pro-kontroller eller 3:e parts så som 8bitdo eller en xbox kontroll är väl värt det ifall man sitter mycket framför TVn och spelar. Jag använder enbart mina joy-cons portabelt (och jag spelar portabelt ungefär 50% av gångerna) Kan inget annat än att varmt rekommendera konsolen, ibland klagar folk bara för att de ska. Jag har svårt att se hur Nintendo hade kunnat gjort en bättre designad konsol i dagsläget.
*Redigerades en månad sedan
M
MrDre75

24 omdömen

9 månader sedan*
Efter 6 månader slutade båda kontrollerna att fungera. Reklamerade ärendet till Nintendo som vägrade se det som ett garantiärende. Nu är det mina barn som hanterat kontrollerna och hur de "misshandlat" prylarna är väl svårt att säga. Men andra saker har överlevt i vårt hem och jag kan inte göra en annan bedömning än att det är väldigt tveksam kvalité på Nintendos grejer. UPPDATERING: Efter 18 månader dog helt plötsligt enheten. Helt utan förvarning. Helt stendöd. Produkten är rena skräpet!
*Redigerades en månad sedan
K
Kristoffersson

13 omdömen

en månad sedan
Bra underhållning för alla i familjen. Enkel att ta med på resor.
A
Axel Friberg

3 omdömen

2 månader sedan
Super smidig!
a
angtons

6 omdömen

3 månader sedan*
Ser många kommentarer som jämnför Nintendo Switch med diverse konsoler som är stationära och lämpar sig för de över 10år, ska man ha en konsol är det Switch. Ska man ha två.. Var först lite putt att det inte finns blåtand utan extern adapter men sedan glad då det trådade billiga headsetet klarar analfabeten mecka dit själv och funkar varje gång.
*Redigerades 2 månader sedan
s
spudxcool

6 omdömen

3 månader sedan
Nu är alla 4 joycons trasiga / driftar. Kanske uppdaterar till ett bättre betyg om jag blir bättre bemött denna gång än senast av Bergsala.
S
Swedenstyle34

9 omdömen

3 månader sedan
Jag är glad att Nintendo har fixat alla problemen, Som den originalet hade.
M
Megahypercat

6 omdömen

3 månader sedan
+ Har nintendos exklusiva spel - Allt annat. Dålig kvalité på hårdvaran, för pengarna. (Svag CPU/GPU, dålig batteritid, meh skärm, kontroller som går sönder.
H
HOMIFRID

1 omdöme

4 månader sedan
Används dagligen och älskar den. Det den inte lever upp till i grafik och spelmotor hämtar den hem i smidighet och underbara spel. Rekommenderas varmt!
v
vadhettehan

48 omdömen

6 månader sedan
Många nostalgiska spel och väldigt smidigt att kunna spela både handhållet och stationärt, men till slut så använde jag konsolen 90% handhållen. Jag tycker att konsolen är i dyraste laget och jag anser att bluetooth är en krav i denna prisklass. Slutligen är jag rätt nöjd men om priset hade varit lägre så hade jag ökat betyget med en stjärna.
Sida 1