Nintendo Switch (2019)

Nintendo Switch (2019)

  • Stödda videoformat: 480p, 720p, 1080p (Full HD)
  • Inbyggd lagringskapacitet: 32GB
  • Lanseringsår: 2019
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Nintendo Switch (2019)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.8 / 5
(21 omdömen)
5
(12)4
(3)3
(1)2
(3)1
(2)
Sorterat efter datum
H
HOMIFRID

1 omdöme

11 dagar sedan
Används dagligen och älskar den. Det den inte lever upp till i grafik och spelmotor hämtar den hem i smidighet och underbara spel. Rekommenderas varmt!
S
STRIKEX

1 omdöme

en månad sedan
Really good for trips and nice as a secondary console
v
vadhettehan

46 omdömen

2 månader sedan
Många nostalgiska spel och väldigt smidigt att kunna spela både handhållet och stationärt, men till slut så använde jag konsolen 90% handhållen. Jag tycker att konsolen är i dyraste laget och jag anser att bluetooth är en krav i denna prisklass. Slutligen är jag rätt nöjd men om priset hade varit lägre så hade jag ökat betyget med en stjärna.
K
Kaptenknug

2 omdömen

3 månader sedan
Verkligen inte värt priset för konsolen eller spelen. Den medföljande "kontrollern" känns som att hålla en barnleksak jämfört med en riktig handkontroll. Handhållet läge är ungefär lika skönt att hålla i som en tegelsten. Väldigt begränsat utbud av spel och speciellt såna som inte är antingen "Indie" eller Nintendos egna titlar. Dom spel som har blivit portade till switchen från andra plattformar ser enligt mig helt horribla ut även i handhållet läge. Priserna för spelen är skyhöga och rör sig i stort sett aldrig förutom under större reor. (Zelda kostar fortfarande strax under 600 kr 3 år senare) Betalar gärna för ett bra spel men det känns inget vidare när samma spel som Nintendo tar över 500 kr för kostar 200-230 kr på konkurrerande konsoler. Hade det inte varit för BOTW och kommande uppföljare hade jag hellre köpt ett PS4 Pro för i stort sett samma pengar.
Q
Quiqoe

12 omdömen

3 månader sedan
För dyr... Nintendo, gör om gör rätt. Och snälla skyll inte på pandemin för jag köpte denna för exakt samma pris som det går för nu innan den s.k pandemin. Och redan då var den för dyr. De samma gäller lite versionen där oxå kvalitén på kontrollerna inte håller måttet (vilket gäller denna oxå). Enda fördelen att köpa denna kontra lite versionen är att man kan köpa nya kontroller när de väl pajar. Men även dom kostar en saftig slant. För övrigt roliga spel speciellt Mario Odessy. Vore kul om Nintendo gick digitalt med sina stortitlar så man kunde spela dom på valfri konsol. Det är knappt en handfull spel man vill spela från Nintendo. Annars är nästan samtliga populära titlar tillgängliga på både PS4 och Xbox. De synd för att exempelvis Mario, Zelda Pokémon skulle sälja som smör om de gick att köpa på sistnämnda konsoler. Inte värt att punga ut nästan 4K för att spela Mario, Zelda eller Pokémon.
P
Petter

2 omdömen

3 månader sedan
Grym spelkonsol, perfekt för långresor och andra tillfällen när tid behöver slås ihjäl :)
F
Flanker1

3 omdömen

4 månader sedan
Sanslöst dyr jämfört med PlayStation 4 och Xbox. Och nej, bara för att den är bärbar också motiverar inte prislappen. Inte direkt så att det är dubbelt så hög kvalité jämfört med dom andra heller. Med det sagt så är det nog den enda konsolen som har många barnspel som går hem, vilket nog förklarar den fortsatt höga prislappen 3 år efter lanseringen...
E
Erik Svenssson

5 omdömen

4 månader sedan
Grym spelkontroll, fungerar utmärkt på långresorna.
M
MrDre75

24 omdömen

5 månader sedan
Efter 6 månader slutade båda kontrollerna att fungera. Reklamerade ärendet till Nintendo som vägrade se det som ett garantiärende. Nu är det mina barn som hanterat kontrollerna och hur de "misshandlat" prylarna är väl svårt att säga. Men andra saker har överlevt i vårt hem och jag kan inte göra en annan bedömning än att det är väldigt tveksam kvalité på Nintendos grejer.
P
Petter

10 omdömen

6 månader sedan
Kul, men dyr.
Sida 1