Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite

  • Lanseringsår: 2019
  • Mediatyp: Kassett
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Nintendo Switch Lite

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.3 / 5
(13 omdömen)
5
(5)4
(2)3
(2)2
(2)1
(2)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
S
Samuel

1 omdöme

en månad sedan
Har köpt 3 Nintendo Switch Lite för mina barn. Det var mycket krångligt att skapa konto. Gör aldrig ett familjekonto för det är omöjligt att använda spelen som man laddar på olika konsoler. Bättre att skapa multipla konto för varje konsol. Använd ej laddbara spel för det är mycket krångligt. Det är jätte svårt att veta vilka som passar för Nintendo Lite. Vi köpte ett spel som har visat sig inte passar för Lite. Omöjligt att byta eller lämna tillbaka. Mycket mycket frustrerande och dålig erfarenhet.
k
kroken

34 omdömen

5 månader sedan*
Tvåtusentrehundra spänn..-Å du kan inte ens koppla in den på din TV !..(Jodå,sådan modell finns också,jag vet.-Men då kostar det MINST TUSEN SPÄNN TILL !). Nintendo har på prissättningsområdet,förlorat kontakten med verkligheten,det är uppenbart. -Men så länge som det finns tillräckligt många som (av ngn underlig anledning) trots allt betalar och ser glada ut för deras grejer,så funkar det. Fullprismodellen av "Nintendo Switch" (ej denna alltså) är prestandamässigt,rejält klenare än t o m de simplaste modellerna av "Xbone" och "PS4".Men på prissidan konkurrerar den med "X" resp. "Pro"-utgåvorna. Ett återkommande säljargument för Switch Lite är dess "bärbarhet". Vad är en "bärbar" produkt,rent konkret ?. För trettiofem år sedan så bar professionella skogsarbetare och nyrika börs-yuppies omkring på portföljliknande,svarta lådor,med en redig telefonlur fastsatt högst upp,och en uppfällbar teleskopantenn med maxhöjd på en meter,på sidan.-Dessa kallades för "BÄRBARA (!) telefoner". I den första "Sällskapsresan" så ses norrmannen "Ole" släpa med sig (även in i flygkabinen,) en stor pjäs som påminner om en P A-högtalare. Dessa kallades för "bandspelare"/"bandare" eller rent utav "bergsprängare",och ansågs på den tiden vara "Ascoola".-Mest därför att de ju var förment BÄRBARA,med uppfällbart jättehandtag å allt !,Men 2020 så kan vi väl enas om att en "bärbar" enhet,-ÅTMINSTONE !-,måste få plats i en jackficka för att få kallas för "bärbar" ?!. Jag har haft många,många jackor genom åren,men aldrig någon vars fickor skulle ha inrymt en Switch Lite,om behov hade funnits. Kvar av "bärbarhet" blir då de tjejer/transvestiter/tramspersoner med en handväska som inrymmer en Switch Lite,vilket inte är mycket att hänga i nintendogranen (risk för stöld/rån/borttappning eller div. andra incidenter,tillkommer då oxå). Nintendos "3DS" var bärbar. Deras "Switch lite" är det INTE !. Nintendo måste ha elektronikvärldens allra trognaste kunder..(men med "Wii U",så räckte inte ens det !)... /M.
*Redigerades en månad sedan
_genki
_genki

15 omdömen

3 månader sedan*
Väldigt kvalitativ liten portabel spelmaskin. Till skillnad från allt annat på marknaden kan man spela väldigt snygga och storskaliga spel på ett mycket litet och portabelt format. Saknar man pengar till spel kan man ladda hem kvalitativa f2p-titlar så som Fortnite, Warframe, Dauntless, Super Kirby Clash, Ninjala, Paladins, Realm Royale, Smite etc. eller Nintendo- och Super Nintendo-spel med online abonnemanget för 200kr/år... Med andra ord finns det gott om spel att spela även om man enbart köper enheten i sig. Maskinen inte kostar mycket mer än vad New 3DS gjorde och på många sätt mindre än många mediokra surfplattor anser jag ändå att den är väl värd sitt pris. Ser man till både Android och IOS spelutbud kryllar deras spelaffär med in-app purchases och casino-liknande hazardspel. I ljuset av detta känns Nintendo Switch som en frisk och välbehövlig fläkt för såväl vuxna som barn Att maskinen saknar webläsare och appar är inte nödvändigtvis något problem. Både barn och vuxna har mobiler som hanterar dessa behov idag. Maskinen har dock en Youtube app, vilket är välkommet. Tänk på att denna inte går att koppla till TVn, Då får man se till storebrodern (som vid skrivande stund är väldigt eftertraktad och kostsam då Nintendos produktionstakt under pandemin inte kan möte marknaden)
*Redigerades 3 månader sedan
swebarb
swebarb

108 omdömen

4 månader sedan*
Skön konsoll att ha i handen. Ville inte betala 4000 för den vanliga switch eftersom jag ändå ska spela mest handheld så är lite bättre då den är skönare att hålla. Alla säger den vanliga switchen är obekväm o klumpig hålla i handen så det fick bli denna. Ångrar det inte, la mellanskillnaden till vanliga switch på 1500 på spel istället. Det är rätt så najs att kunna spela alla switch spel o ta med konsollen var man än är. Det enda jag skulle kunna önska att man skulle koppla upp den mot tvn men då hade ju många inte köpt den vanliga switchen då o ja antar nintendo inte vill kompromissa för mycket....
*Redigerades 4 månader sedan
S
Sebowski

6 omdömen

6 månader sedan
Har både nintendo switch och nintendo switch lite och gillar bägge konsolerna men av någon anledning så spelar jag mer på nintendo liten, den är smidig och lätt och enkel att ta med. Skärmen är lite mindre men det är ingenting man tänker på efter ett tag. Negativt: Saknar bluetooth, man får ont i händerna efter längre speltider (Så någon form av gripp rekommenderas att köpa.), Jobbigt att spela när man laddar konsolen sammtidigt eftersom uttaget sitter undertill. Multiplayer är bara att glömma utan dockingsfunktion iaf med polarna. Via nätet funkar det om du har onlineprenumeration. Positivt: snygg, lätt och portabel, billigare än den vanliga switchen. Slutsats: Spelar du ofta portabelt och väldigt lite multiplayer så är detta en no brainer.
mullerace
mullerace

11 omdömen

10 månader sedan
Gillar den överlag men tycker dom snåla in lite väl på skärmstorleken och avsaknaden av Bluetooth!
Muyfa666
Muyfa666

164 omdömen

ett år sedan
Jag kommer på mig själv med att spela mycket oftare med Swith Lite. Det är så enkelt att bara plocka upp den och köra en timme eller två. Lite slöa laddningstider och halvtaskig upplösning 2019, men helhetsupplevelsen är bra, liksom priset. Väldigt rolig liten pryl. :-)
W
Witzansky

7 omdömen

ett år sedan
Verkligen smidig och bra! Känns så mycket bättre i handen än föregångaren.
74Linus

37 omdömen

ett år sedan
Perfekt
3 månader sedan
Bästa handhållna konsol sedan PlayStation Vita. AAA Porter i denna generation med konsolspel av PS4 / XOne Porter samt exklusivitet med en e-butik med stort urval och alltid något bra på Sale i form av Indie Games. Med ett billigt 256 gb MicroSD-kort och ett tredjeparts grepp är detta den enda handhållna konsolen du någonsin kommer att behöva. Nintendo du har kommit ut med en hit. 5 stjärnor!

Google

Sida 1