JBL Flip 5

JBL Flip 5

  • Bluetooth
  • Batteridrift
  • Effekt: 20 W
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

JBL Flip 5

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.3 / 5
(13 omdömen)
5
(8)4
(4)3
(0)2
(1)1
(0)
Sorterat efter datum
2020-06-17
Låter lika bra som den förra Flip 4 men har en ny "Partyboost" som gör exakt samma sak som Connect+ men nu måste man köpa nya högtalare. Snacka om giriga och man känner sig lurad efter att man har lagt många tusen på deras produkter som man nu måste ersätta. 👎 Flip 5 är inte en dålig högtalare. Fungerar och låter super 🙂 men om du läser detta så kör på en Flip 4 och spara dig själv en peng och då kommer du antagligen också kunna koppla din högtalare med kompisar.
2020-06-06
Köpte denna för jag prova först 2 st UE wonderboom högtalare sammankopplade både utomhus och inomhus och blev besviken på ljudet. Denna högtalare levererade ensam bättre bas ljud och kan även spela högre än de andra 2 sammankopplade. Kostade mer än de andra två tillsammans men levererade bättre ljud ensam. Kommer köpa en till för att få stereo ljud i framtiden.
2020-05-08
Tipp topp för den lilla storleken. Riktigt bra bas. En trevligt enhet för balkongljud annat småskaligt.
2020-04-24
Jag har ärligt talat aldrig använt JBL-produkter tidigare men den här högtalaren blåste helt och hållet mitt sinne. Batteriet varar otroligt! Ljudet är overkligt och volymen är överraskande och förlorar inte kvaliteten eftersom det blir högre. Sedan har jag köpt min fyra år gamla sin första JBL-högtalare och han älskar ljudet och lamporna på hans. Helt konverterad kund!

Google

2019-11-21
Vad är skillnaden mellan Flip 4 och Flip 5?

Google

2019-11-13
Okej, gör hennes jobb glad! Autonomi som täcker dagen, inga problem, jag laddar varannan dag, inga bekymmer sedan köpet Fast (åtminstone mitt som har fallit mer än 2 m vertikalt på bitumen och som öde oskadat + olika små chocker) Använd under regn, damm, lera, ... Sedan början av september och för tillfället ofelbar. Det är väldigt bra, lätt stereoeffekt, mycket bra bas, bra djup, ingen mättnad. Mycket snabb Bluetooth-åtkomst Möjlighet att associera flera av dem (ännu inte testat) Möjlighet att utrusta det med ett silikonhölje med karabinhake (mycket praktiskt), skyddsskal, cykeltransport ... Till din forskning. I personlig åsikt skiljer sig ljudet inte så mycket från en jbl-flip 4 (förresten indikerbar) som återstår för närvarande mycket billigare och därför att överväga. Jag kommer att lägga till mina intryck när jag går med för att ge ett yttrande om långsiktig användning.

Google

2019-10-09
Jag älskar flip5 det är bärbarhet är utmärkt, jag tog den på semester och slog ut några gamla skool låtar med mina kompisar. Den ansluts enkelt och den är väldigt robust. Sedan jag har det har jag använt det varje dag.

Google

2019-10-08
Jag har använt den här högtalaren i drygt 3 veckor nu och tog den med mig utomlands på semester och använde den rum och vid poolen. Jag tycker att det är väldigt enkelt att använda och enkelt att koppla ihop med olika enheter, och det lagrar dem i minnet för framtida anslutningar beroende på vilken enhet du använder. Ljudkvaliteten på högtalaren är väldigt bra för storleken och har bra bas- och mellantoner. Jag tycker att handleden är fördelaktig att bära. Det är bra att stå upp eller lägga platt men hitta bättre ljud när du lägger platt. Batteriets livslängd är också mycket bra och förvånade mig. Skulle rekommendera den här högtalaren till vem som helst eftersom den verkar robust och valuta för pengarna jämfört med andra märken.

Google

2019-10-07
Efter att ha använt den här högtalaren i över 2 veckor är jag väldigt nöjd med den här och tycker att den packar ett stort ljud för en liten enhet. Jag är glad att detta ansluts till min iPhone och iPad Pro med lätthet och mina barn kan göra det utan problem. Jag fann att när jag tar det utomhus ger det helt enkelt ett bra ljud.

Google

2019-10-05
Testat den här produkten i några veckor nu och vilken otrolig liten högtalare. Var inte säker på vad jag kan förvänta mig eftersom högtalarna varierar så mycket i ljudkvalitet men skulle rekommendera den här högtalaren för enkel användning och ljudkvalitet. Den praktiska högtalaren var lätt att ladda och har stor batteritid och för nära 100 £ dess stora värde. Musikens och basens tydlighet var enastående, anslutningen via Bluetooth var enkel med bara några få kranar att ansluta och att vara vattentät gör det bra för utomhusbruk och medan du är på semester är det bra för runt poolen. Barnen älskade att titta på högtalarna vibrerar och vuxna tyckte detta var ett knäppa tillägg! Det enda negativa är att högtalaren inte är 360 grader, vilket är synd eftersom de som sitter bakom inte drar lika mycket av den fantastiska ljudkvaliteten. Fantastisk liten produkt, enkel att installera och använda och stor portabilitet.

Google

Sida 1