Prisjakt

Xiaomi Mi 9T Pro (Redmi K20 Pro) Dual Sim 6GB RAM 128GB

Xiaomi Mi 9T Pro (Redmi K20 Pro) Dual Sim 6GB RAM 128GB

  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • Skärmstorlek: 6.39 tum
  • Lanseringsår: 2019
Bevaka
Jämför
Xiaomi

Xiaomi Mi 9T Pro (Redmi K20 Pro) Dual Sim 6GB RAM 128GB

Användaromdömen

Sorterat efter datum
A
Adrian Sokolik

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
24 dagar sedan
Bra prestanda och kamera men mycket omtålig. Tappade den två gånger och trots skyddsfodral blev skärmen obrukbar och behövde bytas efter varje gång. Jämfört med en treårig iPhone som jag tappat flera gånger och har hållit varje gång. Och det är svårt att få reservdelar till Xiaomi.
P
Peter

2 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
it gets warm quite faster when you play games or call. some times it feels like if you continue it will burst.
DrGonzo94
DrGonzo94

91 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Gick till den här från en Oneplus 6 som blivit tappad lite för många gånger. Slog till på en sån här nu när priserna sjunker inför Mi 10s lansering. Efter ett par dagars användning har jag mest bara positivt att komma med. + Superfin skräm, har aldrig sett en bättre. Stor, men inte för stor, jättesmala bezels. + Kanonbra huvudkamera (jag är ingen fotonerd, men kan inte förstå hur den skulle kunna vara bättre) + Kvickt interface + Har en "Flame Red". Hajar att det blir för mycket för många, men för mig som japanofil så sätter den kitchighetsnivån perfekt. Finns även i svart om man inte gillar sånt. + Enormt batteri (4000 MAh) som verkar räcka två dygn, även med hyfsat intensiv användning. + Quick charge * Väger 197 gram, vilket är 20 gram mer än Oneplus 6. Skillnaden känns, men telefonen känns gedigen snarare än tung. - Selfiekameran är även för mig som inte bryr mig så mycket om selfies av rätt låg kvalitet. Själva kameran är superrolig med den lilla grejen som dyker upp, men det är ju mest en gadget. Bilderna blir helt ok bilder, men ljusmättnad och färger är alltid lite off. - MIUI är inte det bästa UI. Finns lite bloatappar, och det finns ingen applagring (eller vad man ska säga), utan alla appar är lagras på huvudskärmarna på ett eller annat sätt. Man får smussla undan appar man inte vill ha i grupper på en extrasida. Saknar Oxygen OS i Oneplus som är ett supercleant pure Android UI. Får en femma för den gedigna kvalitén och enorma prisvärdheten. edit: Reviderar lite, till en trea. Notifikationslampan är helt app-beroende, funkar knappt på vissa appar. Batteritiden är inte alls två dygn, utan snarare ett, och knappt det med intensiv användning, oklart varför - MEUI 11?. Det som kändes som en superdeal känns nu i lika grad som ett kinesiskt imitationsprojekt av flagship-mobiler. Ingen dålig mobil, och skärmen är fortfarande magnifik, men det fick bli en retur.
*Redigerades 2 år sedan
z
zelloxy

88 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Funktion- och prismässigt en mycket bra telefon. Det jag har negativt att säga om den är dess operativsystem och dess uppdateringar. När vi installerade MIUI (tror jag det heter) version 11 så började telefonen sluka batteri och fortsätter göra det. Håller knappt en dag, men det är bekräftat att det är mjukvaruproblem men det är fortfarande i skrivande stund inte löst.
*Redigerades 2 år sedan
s
strommarn

10 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*
Verkligen mycket telefon för pengarna. Bra prestanda och MIUI 11 flyter på fint med trevlig funktionalitet. Rekommenderas
*Redigerades 2 år sedan
O
Olleberra

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
För det priset får man ingen bättre mobil. Riktigt nöjd med mobilen
i
iz3ql

32 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*
köpte en Redmi K20 Pro premium edition i Kina för 3900kr helt galet bra pris för den telefonen det va en aning strul och stoppa in ett stabilt os som funkar för en annan som är i EU men efter 2-3 dagars pillande så gick det ok man fick vänta på upplåsnings tider och annat men väl på plats bästa telefon jag ägt och slår nog allt på marknaden i dag när det kommer till Android kameran ar sjukt grym och telfon är rappare än dom flesta datorer när det kommer till öppna tunga webbsidor. Gjorde benchmarking mot andra telefoner och den kom på plats 1 utan problem. Bästa telefon helt klart (men behövs en del teknisk kunskap om man ska byta operativsystem) Premium har CPU Snapdragon 855plus Minen 12 G ram Lagring 512 G
*Redigerades 2 år sedan
11ftpole

40 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Grymt bra pris för prestandan man får. Inget större att klaga på. +Priset +Prestandan +Skärmen +Kameran -Lite buggig med wifi och bluetooth, tappade ibland kontakten eller hade svårt att koppla upp och fick stänga av och på
i
inkvar

3 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Har kört med k20p/ Mi9t i 2 veckor och är mycket nöjd. Jag böt från en 2 månader gammal flaggskeppsmobil pga förvånande dålig batteritid. + Batteriet räcker hela dagen på k20p, skulle säga nästan dubbelt så länge som förra mobilen med samma användning, trots att batteriet bara är 25 % större. Skönt att slippa släpa 300 gram powerbank. + Skärmen, skarp och ljusstark, utan notch + pop up camera är grymt. Ingen risk någon aktiverar kameran remote. Inga hål i displayen. + riktig snapdragon, inget Eonyxskämt + mobilen är riktigt snabb, och blir inte varm ++ MIUI, trodde det skulle bli problem, men är bättre, mer intuitivt och har bättre funktioner. Tex kan man enkelt skydda appar med fingeravtryck. + inget bixby, och inga skumma spärrar mot Google assistant + fingeravtryckssensorn I skärmen är grym + kvalitetskänsla som en dyr mobil - ingen optisk bildstabilisator. Men den verkar ta minst lika bra bilder som andra mobiler. Har ej testat video. - Ej ip-klassad, men sannolikt motsvarande ip67. Kolla Youtube/ water test. - ingen app-drawer på sidan av skärmen. Kanske kommer i MiUI 12. - saknar sdkortläsare Stäng av NFC när det inte används, genererar ett ljud när den detekterar någon metall i närheten, typ kontokortet i fodralet. Blir antagligen en k30p när jag byter nästa gång, pga pris och prestanda.
g
greenmeanbean

37 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan
För den här prestandan och pris så finns det inte mycket att klaga på. Gick från en Nexus 6P till denna, och det enda som jag saknar lite är framåtriktade stereohögtalare.
Sida 1