Prisjakt

ZTE Axon 10 Pro (6GB RAM) 128GB

ZTE Axon 10 Pro (6GB RAM) 128GB

  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • Skärmstorlek: 6.47 tum
  • Lanseringsår: 2019
Bevaka
Jämför

ZTE Axon 10 Pro (6GB RAM) 128GB

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Hooligan
Hooligan

32 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
+ Systemet är avskalat och rappt + Battertiden + Dubbla högtalare + Bra display + Kameran (för priset) - Långsamma uppdateringar - Rundade kanter En riktigt prisvärd telefon som jag kan rekommendera.
P
Pimp My Life

32 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Mycket telefon för pengarna. Min första ZTE. Kan bli fler efter denna då jag efter en vecka är väldigt nöjd. Bra batteritid och luren upplever jag rapp som attans. Visserligen hade jag en lite billigare lur med något är på nacken, så jämförelsen haltar lite. Fingeravtrycksläsaren fungerar bra och reagerar relativt snabbt. Har några felavlasningar till och från. Men inte mer än vad jag har haft på alla andra lurar med en läsare utanför skärmen som jag använt. Har inte använt kameran något än, så jag kan inte säga om den är bra eller dålig. Jag tar väldigt sällan bilder, så det är oviktigt för min del. På minus sidan finns några irriterande saker. När man laddar med trådlös laddning så funkar allt bra som man kan förvänta sig. En liten animering dyker upp att laddning startat. Den släcks efter någon sekund. När luren är fulladdad så slår den av laddningen, för att någon sekund senare slå på igen. Då tänds animeringen igen. I mitt fall mitt i natten. Detta upprepas med ett par sekunders mellanrum, tills man lessnar på blinkande och tar bort den från laddstället. Har letat efter inställningar för denna animering, men hittar inte något. En annan sak är att power knappen sticker ut lite väl mycket. Även i låst läge kan man tända upp skärmen för omstart om den trycks in 2 gånger. Jag har gjort det ett flertal gånger tills jag tröttnade och karvade bort den utstickande delen av silikonet på skyddet. Sedan måste jag säga att GUI t känns lite opolerat. T ex så har jag inte fått klarhet i hur man enklast tänder upp symbolen för fingeravtrycksläsaren. Ibland tänds den när jag kommer nära den. Oftast inte. Då måste jag först trycka på power knappen för att den ska tändas. EDIT Hittade precis en inställning för att dubbelknacka för att väcka. Det funkar för mig Jag saknar en del av Motorolas små finesser som att man kunde tända en klocka som skärmsläckare genom att vifta lite framför luren. På ZTE kan man antingen ha den av eller på. Schema finns för det, men Motos lösning var bättre. Kan som avslutning tillägga att utbud på tillbehör är sparsamt. Hittar en del skal och skämskydd. Plånboksfoderal är svårare. Hittade ett rött på CDON Inte så snyggt.... Amazon hade ett antal, men jag hittade endast en modell som skeppas till Sverige 2019-10-28 Har inte lagt märke till att det faktiskt är en edge skärm på denna förrän nyligen när jag skulle fästa skärmskyddet. Väldigt liten kurvning på den, men ändå. Totalt meningslös gimmick som fyller noll funktion men orsakar att skyddet släpper lite i kanterna. Sedan hade det vart nice om man kunde göra aviseringslisten svart. Men det verkar inte finnas en sådan inställning. Men trots detta är jag fortsatt väldigt nöjd i övrigt med vad jag fått för i mitt tycke, en billig peng.
*Redigerades 2 år sedan
a
agestam

16 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Telefonen är precis så bra som föregående omdöme säger med dessa skillnader: Uppgiften om IP68 är tveksam. Det står inget i informationen från ZTE eller på produkten om det. Min telefon blev helt galen och lade av efter första besöket i regn. Den utökade garantin (VIP service) kommer från ZTE och gäller alltså oavsett var man köper telefonen. Gäller alltså också Mediamarkt. Information om VIP service ligger i produktkartongen. Och telefonen är verkligen blixtsnabb med fantastisk skärm. Jag var supernöjd ända tills regnet kom.
m
magthenop

43 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan
Har haft den ett par dagar nu. Har enbart snabbtestat kamera, och den funkar helt ok för mig. Snabb som satan (jämfört med min gamla Sony Xperia Z5 Premium). Bra skärm som jag inte har något att klaga över. Följde med ett tpu skal som sitter som en smäck och passar mig utmärkt. Rent fint UI som inte har en massa onödigt tjafs. Bra batteritid, har inte lyckats att dra ned batteriet längre än till 40% efter en hel dag. IP68, Snapdragon 855, 6GB Ram, 128GB flash, SD kort plats (tar upp 2:a Sim platsen), AMOLED 1080x2340, Fingeravtrycksläsare under skärmen mm. För den lilla pengen den kostar så är det bara att köpa, Har ju allt en highend mobil ska ha till en väldigt låg peng. Köpte min på Webhallen där de även (vilket inte Mediamarkt gjorde) ger mig: Fritt skärmbyte vid olyckshändelse i en månad från inköpsdagen (lite onödigt tror jag) En fri lagning vid vattenskada under garantitiden (Skadar ju aldrig). Fria reparationer vid fel i ett år efter att garantitiden löpt ut (Kan ju vara bra att ha). Det enda jag hittills saknar är en liten led diod som visar att den laddar eller man har meddelanden etc, men den är ju inte jätteviktig.