Kategorier
Prisjakt

LG SL10Y

LG SL10Y

  • Typ av hembiopaket: Soundbar
  • Utförande: 5.1
  • Streaming-standarder: Google Cast/Chromecast
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG SL10Y

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(11 omdömen)
5
(5)4
(4)3
(1)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
m
martinson1234

28 omdömen

ett år sedan*
Oändlig många software och drivrutin problem, dålig app. Man måste bli ingenjör för att få atmos att funka. Alltid samma strull med m LG!
*Redigerades ett år sedan
L
Lasson22

2 omdömen

ett år sedan
Kan varmt rekommendera denna för den som vill höja upplevelsen när man tittar på TV. Den ger en bra dynamik i ljudet men kan inte riktigt leva upp till ett ordentligt surroundsystem. Jag läste en recension som rekommenderade att köpa extra bakhögtalare, det tror jag oxå på! Jag hade lite strul med google home men det löste sig (Är van vid Apple produkter och har endast dessa hemma). Detta var första gången jag testat google home men det blir säkert bättre när man vänjer sig. I övrigt är den riktigt snygg och när jag får hem min nya tv kommer jag sätta upp den på väggen.
ett år sedan
I samarbete med LG har vi testat denna soundboard i en månad. Omedelbart var det en svår ruta att hämta hem från post i butiken, och det visar sig att det finns mycket luft och isopore här, men ja, lådan innehåller en lika lång ljudbräda och en subwoofer. Detta är anpassat till en större TV än våren, så nu vill jag ha en större tv för att dölja för att det ska se bra ut. Eftersom mina två är en äldre Panasonic plasmaskärm på 42 tum och på grund av sin vikt, har den en stor och bred fot som täcker mycket av utrymmet precis framför skärmen, så jag var tvungen att gå ut i garaget för att göra två träbitar som planken nu sitter på, något med det låter inte helt optimalt. Vår plasma-TV har också bara en HDMI-port som inte stöder ARC, det är eller inte är en optisk utgång, så jag har nu en HDMI-switch för att växla HDMI-signalerna mellan Altibox, AppleTV och PS4, så på grund av brist på ARC måste vi nu Ha en annan fjärrkontroll på bordet för att styra ljudbordet. Ett minus är att ljudbordet tar lite tid att ansluta bilden till TV: n när den slås på, och jag måste också komma ihåg att slå på den manuellt när jag stänger av TV: n, annars kommer ljudet att fortsätta utan bild. Ljudprofilerna om är inbyggda passar inte mina preferenser - vi måste filma på TV och film, och musikprofilen låter helt hemskt och använder Bass-sprängning för att ha en förnuftig ljudbild på musik. Saknad information om vilket ljudläge ljudbordet får, eftersom det inte alltid är filmljudet är för bra att förvänta sig, så i felsökningsläge hade det varit intressant att se detta, i så fall via mobilappen. Chromecast fungerar bra, Bluetooth-funktionen fungerar också bra. Volymkontrollen på AppleTV-fjärrkontrollerna finjusterar ljudfältets volym. Överallt är vi nöjda, och naturligtvis finns det mycket bättre ljud än det som är inbyggt i TV: n, och det lyckas fylla vårt 60m2 vardagsrum med musik.

Google

ett år sedan
Vi är supernöjda med mer ljud. Vårt TV-ljud är lite lågt när vi vill slå upp det, så det var väldigt bra att få ett ljudkort som ger så bra ljud. Den har flera ljudinställningar beroende på om du vill titta på filmer, lyssna på musik eller ha normalt ljud. "Ok google" räcker och de nya orden här i huset då kan vi säga detta för att sedan be soundboard att sätta på musik eller ställa den frågan. Perfekt för både unga och gamla.

Google

ett år sedan
I samarbete med LG testade jag denna ljudbräda i några veckor. Stödde några initiala installationsproblem eftersom det inte hanterade 5ghz trådlösa nätverk, och instruktionerna för att köra en fullständig återställning måste grävas ut i onlinehandboken, men när den var uppe var det fint att skura. Systemet testades i ett rum som genererar utmaningar för en ljudbräda på generell basis, men resultatet var över förväntan för en ljudbräda. Friheten att placera suben var som helst i rummet så länge den har makt är ett välkommet tillskott, men rekommenderar helt klart att du placerar den i framsidan eftersom den ger några av mitttonerna som snabbt får ljud från "fel utrymme" om de är placerade för nära lyssnande position. Ljudbilden är mil över vad du får med bara TV-ljud, men förvänta dig inte full surround utan att skaffa dig SPK8-kit som består av två bakre högtalare anslutna med kabel till en trådlös låda som behöver ström. Först när dessa är anslutna får du en full filmupplevelse som börjar komma nära en dedikerad anläggning. Inbyggd chromecast och Google Assistant är ett plus, och mikrofon kan inaktiveras vid behov. Man måste, såvitt jag förstår, ställa in ljudbrädan mot Google om du vill använda bluetooth vilket kan vara ogynnsamt för vissa. Stort plus för ditt eget nattläge som sänker bas och de djupaste tonerna som gör att du fortfarande kan njuta av bra ljud efter det minsta huset har tagit kvällen. Sammantaget är en bra soundboard som för vår del sannolikt kommer att ersätta hemmabiosystemet i vardagsrummet eftersom det tar mycket mindre plats och ger mer ett tillräckligt bra ljud.

Google

ett år sedan
I samarbete med lg har vi nu testat ljudkort. Har provat olika typer av soundboards från tidigare men den här är otroligt bra på både musik och film. Det ger ett rikt ljud medan du spelar musik. På film skapar det en fantastisk bioupplevelse. Sub är lite beroende av plats. Föredrar att stå upp i ett hörn för att få mest effekt. Ljudbrädan är stor men det spelar ingen roll när ljudkvaliteten är så bra. Rekommenderas.

Google

ett år sedan
I samarbete med LG har vi kunnat testa denna soundboard med sub. Vi har haft det i ungefär en månad och det är ännu roligare att se filmer. Ljudbordet var ganska lätt att ansluta till TV: n. Det är bra bas som ger en filmupplevelse som känns i magen. Vi är mycket förtjust i TV och film och återgår aldrig till normalt TV-ljud igen. Det är också bra att ljudet automatiskt kommer via ljudbrädan när vi slår på TV oavsett om vi använder chromecast, linjär TV eller Netflix. Vi har också TV från LG. Ljudplattan är stor, men jag tycker att designen är fin, och den passar bra utan att ta uppmärksamhet. Mycket lycklig!

Google

ett år sedan
I samarbete med Buzzador har jag testat den här ljudbrädan inklusive suben. Ljudet är fantastiskt mycket bra ljud, Google-assistent fungerar utmärkt och det gör hela upplevelsen mycket bättre. Det inkluderar också Chorecast-ljud som är bra, men när det redan har HDMI in och ut så börjar det chromecast Video istället. Soundboard är också något dyrt.

Google

ett år sedan
I samarbete med LG. Bra ljud, bra för LG TV. Nackdelen med soundboard är att den tar lite för mycket utrymme. Annars är designen helt rå. Enormt bra pris. Prestandan är bra. Det fungerar mycket bra mot LG TV. Har testat produkten i 14 dagar och den är lysande. Rekommendera starkt produkten.

Google

ett år sedan
I samarbete med LG testade jag denna soundboard med sub. Älskar den här ljudplattan, den är faktiskt otroligt bra! Planerar att expandera med bakre högtalare. Att titta på en hel del filmer och TV-program samt lyssna på musik från YouTube, den här ljudplattan är perfekt för detta. Mycket förnyad.

Google

Sida 1