Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro

Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: True Wireless
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.8 / 5
(17 omdömen)
5
(7)4
(7)3
(0)2
(0)1
(3)
Sorterat efter datum
ett år sedan
*Redigerades 20 dagar sedan
Basen är tung och mycket djup men absolut inte överväldigande. Ljudet är mycket klart och batteritiden helt fantastisk! Många klagar på att caset är för stort men med tanke på lurarnas design är det en rimlig storlek. Sitter också riktigt bekvämt under träning, stort plus att byglarna går att justera. Enda minuset är mikrofonen som ljudisolerar ganska uruselt.
6 månader sedan
*Redigerades en månad sedan
Alot of problems with the Bluetooth connection, also microphone is basically non existent if it's a little windy outside. Have had them for a month, only been a pain in the ass for me, don't buy them if you are going to be making calls or if you have multiple Bluetooth connection like a smart watch or so. Buy them if you want a earphones that stay on while working out. P.S I have a huweai phone, I think they work better with iPhone. Update after 6 month use: Still shit tbh, don't buy those ever! The amount of problems I've had is what you expect from a pair of 20$ headphones not 200$.
5 månader sedan
Jag gillar mina beats de sitter bra på mina öron och jag använder dom inom hemmet så jag pratar om inom hus bara inte utomhus
7 månader sedan
Väldigt nöjd med lurarna efter många månaders användning. Schysst ljud och funkar även bra för telefonsamtal. Kopplingen fungerar inte perfekt tyvärr, ibland när man sätter på sig dem saknar en lur koppling så man får stänga in båda i etuiet och ta på sig dem från början för att de ska koppla upp sig ordentligt. Har fått para om dem helt från början några gånger också. De har lyckligtvis blivit stabilare med tiden (uppdateras automatiskt från iPhone).
8 månader sedan
Köpte de enbart för ljudet att använda som träningslurar framförallt. Har tidigare testat Jabra Active 65t, Samsung IconX samt Redmi Airdots utan att hitta rätt. Till sist lyckades jag motivera mig själv kostnaden för dessa efter att ingen av övriga fungerat tillfredsställande. Ljudet är ett klart lyft mot IconX som jag hade innan. Jabra 65t var också helt okej men dessa har ett snäpp bättre bastoner. Kan fortfarande inte jämföra dem mot overearhörlurar men förväntar mig inte att de ska trycka in samma i ljud i hörlurar som är en tiondel så stor. Använder de främst för löpning med musik från min Garmin Vivoactive som sitter på vänster arm. Har inte upplevt några som helst hack i musiken pga att de tappar anslutning. Jabra fungerade inte alls med sin master-slave-lösning och även IconX kunde jag uppleva tappade ljudet i höger snäcka ibland men med dessa fungerar det felfritt, äntligen! Vid terränglöpning kan jag uppleva att de åker ur örat lite granna vid hopp över buskage och träd men tack vare bygeln behöver man ju aldrig vara rädd för att de skulle glida ur. Jabra är nog fortfarande tyvärr de jag testat som passade mina öron bäst men får testa mig fram med lite olika silikonpluppar så kanske jag hittar rätt med dessa med.
8 månader sedan
Oanvändbara att prata i då ljudet från mikrofonen knappt är hörbart. Dessutom är det problem med blåtandsuppkopplingen, främst för vänstra sidan. Båda felen är kända och rapporteras flitigt på olika forum. Trots flera firmware-uppdateringar så har man inte löst något av dessa problem. Nu verkar man t.o.m. dragit tillbaka alla uppdateringar så originalversionen är den enda tillgängliga. Ljudet att lyssna på är däremot bra, men inte fantastiskt. Efter 2 mån åkte de idag tillbaka till affären och pengarna tillbaka.
8 månader sedan
Bra ljud och passform men när det kommer till funktionalitet , helt värdelösa! Jag köpte mina i september . Allt gick som de skulle tills de började sluta laddas i fodralet . Oftast är det vänster hörlur som inte laddas och läser man på nätet så är det över 500 personer som har rapporterat samma fel. Avråder er från att köpa dessa.
8 månader sedan
Gick från mina AirPods (1st gen) till dessa då jag kände att jag ville ha några som satt lite bättre när jag tränade. Jag blev nöjd! De största skillnaderna från mina AirPods: • sitter mycket bättre, i princip omöjligt att dom åker av • lite bättre ljud med framförallt bättre bas • dom kommer lite längre in i öronen vilket gör att man inte hör omgivning lika bra som med AirPods, vilket kan vara både bra och jobbigt ibland • skalet till dessa är ganska mycket större än skalet till AirPods Allmänt sett så var det absolut ett bra uppgradering för mig då dom är mer inriktade på träning
8 månader sedan
Köpte de här lurarna i hopp om att de skulle ha betydligt bättre ljudkvalitet än mina 4 år gamla beats by dre powerbeats 2 wireless, men så blev det inte. De hade nästan samma (knappt något bättre) ljudkvalitet än mina gamla. Annars är allt annant bra med de här lurarna. Det blir nog retur.
9 månader sedan
Mycket bra hörlurar för träningen. Sitter perfekt, ingen irritation i öronen med rätt proppar. "Kraftfullt" ljud med helt rätt mängd bas; går djupt men överröstar aldrig. Samt en energisk diskant som dock upplevs raffinerad. Apple H1 och det fysiska kontrollgränssnittet (två uppsättningar kontroller, en per lur) fungerar mycket bra. Värda priset om du tränar hårt och ofta och behöver något funktionellt som verkligen sitter.
Sida 1