Kategorier
Prisjakt

LG SL9YG

LG SL9YG

  • Typ av hembiopaket: Soundbar
  • Utförande: 4.1
  • Streaming-standarder: Google Cast/Chromecast, Deezer, TuneIn
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG SL9YG

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.5 / 5
(5 omdömen)
5
(1)4
(3)3
(0)2
(1)1
(0)
Sorterat efter datum
a
aminopro

9 omdömen

7 månader sedan*
Uppdatering efter 2v ägande. Design 5 av 5 Ljudet 4 av 5 Musik 4.5 av 5 Film 4 av 5 Tv tittande 4 av 5 Denna soundbar saknar helt enkelt en centerkanal eller en dialogförstärkare. Så som Yamaha o sony soundbars har. Men ett plus för nattläget. Samt så saknar den mullret i lägsta frekvenserna från subwoofern, så som jbl och harman kardon subwoofer lämnar ifrån sig. Beror nog på 7tum elementet. En 10" hade gjort susen. 😎 Plus för Google assistent och plus för att man kan köpa till bakre högtalare. Lätt värd dagens pris 3990kr men inte över 5.000kr. Uppdatering kommer efter att den blivit mer inspelad.
*Redigerades 7 månader sedan
B
Bappe800

5 omdömen

9 månader sedan*
Mkt rent och bra ljud ur limpan, fungerar otroligt bra till både film och musik. Bra detaljrikedom och bra balans i ljudet. Inget vidare tryck i subwoofern, så för den som vill ha mer där så är detta inte rätt val. Lätt att installera, smidigt med google homeappen, samt att man kan ändra ljud/inställningar med LG`s app. Kommer från JBL 3.1, där limpan inte hade mycket att ge, men subben fick allt att skallra i rummet. Svårt att hitta den perfekta balansen i ljudet från en ljudlimpa, men för 4990:- som denna går för på rea då och då nu, så är den ett riktigt bra köp för den som vill ha en fullt rimlig kompromiss, och inte vill krångla med flera högtalare och kablar. Kommer nog köpa till bakre högtalarna snart, och lär nog bli fullt nöjd då, trots avsaknaden av tryck i basen
*Redigerades 9 månader sedan
O
OG0047

8 omdömen

ett år sedan
Vilken skillnad mot TV högtalarna! Har tidigare haft ett äldre surround system med 5+1 högtalare. Det var ett dyrt system för 6 år sedan. Detta låter mycket bättre med bara soundbaren och snubben! Mycket nöjd!
D
Dynamike

57 omdömen

ett år sedan
Mycket bra. Rent ljud med bra tryck. Saknar lite definition i centerkanalen dock (som inte finns fysiskt). Annars mycket bra med Dolby Atmos. Rekommenderar dock att man köper till bakhögtalarna för 1500kr också.
5 månader sedan
Hade den här modellen i cirka 6 månader - Subwoofern kopplar kontinuerligt bort, stänger av och på. Från andra recensioner online verkar detta vara en vanlig fråga - Rekommendera andra att inte köpa.

Google