Prisjakt

Apple AirPods (2nd Generation) Wireless In-ear med Lightning Laddningsetui

Apple AirPods (2nd Generation) Wireless In-ear med Lightning Laddningsetui

Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth, Hörlursdesign: In-ear, Trådlös
PrishistorikNu 1 390 kr
Jämför

Apple AirPods (2nd Generation) Wireless In-ear med Lightning Laddningsetui

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3.8
(98)
Vi har hittat produkten i totalt 80 butiker, varav 48 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.

Produktinformation

Apple AirPods (2nd Generation) med laddningsetui är en omtyckt in-ear-hörlur med den ikoniska, vita design som serien kännetecknas av. Precis som de andra modellerna i serien så är hörlurarna busenkla att använda och är ett utmärkt val för den som vill ha bra Apple-hörlurar till ett överkomligt pris.

 • Kompakt design

  Laddningsetuiet har en jämförelsevis kompakt och lätt design som gör att dina AirPods (2nd Generation) är praktiska att ta med sig vart du än går.

 • Stöd för Siri

  Med ett knapptryck aktiverar du digitala assistenten Siri på din iPhone. Fungerar endast med Apples mobiltelefoner och inte om du har en Android-telefon.

 • Är inte vattentåliga

  Varken hörlurarna eller laddningsetuiet är vädertåligt. De uppfyller inte kraven för IP-klassning och ska inte användas i våta miljöer. Torka genast av hörlurarna om de kommer i kontakt med vatten.

 • Android och iOS

  Hörlurarna ansluts till mobiltelefonen med bluetooth och kan användas med såväl iOS- som Android-telefoner. Bäst är de med iPhones eftersom det låser upp alla funktioner. Har du en Android-telefon är det bättre att välja andra hörlurar.

 • Laddningsetui

  Det medföljer ett laddningsetui med inbyggt batteri. Etuiet både laddar hörlurarna och skyddar dem när de inte används. Ett tips är att köpa till ett extra skal till laddningsetuiet som minskar risken för skador.

 • Ej Brusreducering

  AirPods (2nd Generation) har inte stöd för brusreducering och är inte tätslutande vid öronen. Om du vill minska störande ljud från omgivningen så finns AirPods Pro med stöd för det.

 • Ej Rumsligt ljud

  Den här modellen har inte stöd för rumsligt ljud, även kallat spatial audio. Vill du ha simulerat surroundljud så finns AirPods (3rd Generation) och AirPods Pro.

Vanliga frågor

Apple AirPods (2nd Generation) släpptes i mars 2019. Sedan dess har Apple släppt efterföljaren AirPods (3rd Generation) som började säljas i oktober 2021.
Rent tekniskt är AirPods (3rd Generation) det bättre alternativet med en mer AirPods Pro-inspirerad design, vädertålighet och bättre ljudkvalitet. Du får fler kontroller på hörlurarna och stöd för rumsligt ljud. Allt nytt och förbättrat gör också att priset är högre än med AirPods (2nd Generation).
Nej, hörlurarna är inte vattentåliga. Eller ens vädertåliga. Apples nyare hörlurar AirPods (3rd Generation) och AirPods Pro har båda IPX4-klassad vattentålighet om det är viktigt för dig.
Det beror på vilket laddningsetui som medföljer hörlurarna. Just den här modellen med laddningsetui så stöds inte trådlösa laddning. Apple har en annan variant av laddningsetuiet som kan laddas trådlöst, men de kostar lite mer.
Upp till tre timmars samtal eller fem timmars musik- och poddlyssnande. Med det tillhörande laddningsetuiet får du totalt 24 timmars användning.
Det som ingår i lådan när du köper hörlurarna är andra generationens AirPods-hörlurar, ett laddningsetui och en Lightning-kabel för laddning. Strömadapter ingår inte.
Varumärke
Trådlös anslutningsteknik
Hörlursdesign
In-ear
Trådlös
Ja
Mikrofon
Ja
Fästanordning
Hörselgång
Funktioner
Inbyggd trådlös laddning, Knappar/styrning anpassat för iPhone, True Wireless