Kategorier
Prisjakt

Apple AirPods (2nd Generation) med laddningsetui

Apple AirPods (2nd Generation) med laddningsetui

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple AirPods (2nd Generation) med laddningsetui

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
H
Hogberg75

3 omdömen

10 dagar sedan
Det som är positivt med dem är att de funkar bra vid samtal. Eftersom de inte är tättslutande så kan man höra sig själv. Däremot är ljudkvaliteten vid musik under all kritik. Saknar även fler funktioner som bl.a. mina Samsung Galaxy Buds + erbjuder.
L
LionM1

4 omdömen

11 dagar sedan
Fungerar jättebra. Smidigt och enkelt och dessutom passar perfekt i mina öron. Siri funkar bra och ljudkvaliteten är också bra. Bättre passform än Airpods pro som jag har använt i några veckor.
E
Expertos

3 omdömen

en månad sedan*
Absolut de smästa hörlurarna jag någonsin haft. Dåligt ljud och bass, Dålig passform(faller ut ur mina öron hela tiden), Dålig batteritid, dålig samtalkvalitet, dessutom är de väldigt dyra jämförs med vad man får för den här summan. Jag förstår inte inte hypen för de här mediokra hörlurar.
*Redigerades en månad sedan
L
L.K

12 omdömen

ett år sedan*
Bäst med samma märke, bra ljud men opraktisk design.
*Redigerades 2 månader sedan
d
ddefauville

16 omdömen

2 månader sedan
Helhetsintrycket är bra. Lurarna är sköna och sitter bra i mitt öra. Ljudet är bra när man ringer och klart godkänt om man vill lyssna på musik. Mikrofonen är lite sisådär, vilket drar ned betyget lite. Batteritiden i lurarna är däremot dåligt. Efter 1,5 timmes Teams-möte är lurarna nere på knappt 50% vilket också drar ned betyget. Det positiva är att fodralet laddar upp lurarna riktigt snabbt. För 1.299kr tycker jag detta köp är helt okej men skulle inte betala mer än så. PS: Har också varit med om att volymen varit olidligt högt i t ex Teams. Även om man sänker volymen i programmet sänks inte volymen i lurarna. Men jag anser att det inte är lurarnas fel utan verkar vara en bugg i Teams. Jag lyckades sänka volymen genom genom att konfigurera ljudenheten för AirPods. Nu är volymen justerad vilket känns bra.
R
Robbalove

4 omdömen

2 månader sedan*
Skräp! Fick ett par i julklapp men har redan slutat använda dessa och använder istället mina gamla trådbundna lurar. - urusel batteritid - olika batteritid på höger/vänster - tappar kontakt med bluetooth återkommande - Dålig passform vill gärna ramla ur öronen - Dåligt ljud, - Urusel samtalskvalitet, folk hör inte vad man säger - slutar fungera utomhus vid minusgrader Absolut inte värda sitt pris. Jämfört med Jabra känns det som att dessa borde kosta max 300 kr. Mycket märkligt att folk är villiga att betala så dyrt för dessa?
*Redigerades 2 månader sedan
sweden721127
sweden721127

185 omdömen

2 månader sedan
Hemsk batteritid, Samsung Buds är mycket bättre.
s
sparvhok

3 omdömen

2 månader sedan
Det går inte att sänka volym till en acceptabel nivå när man använder airpods med Zoom, Teams, Clubhouse m.m.
a
addej

9 omdömen

3 månader sedan
Varför är de flesta recensionerna höga när de flesta av er faktiskt har något ni stör er på med lurarna? Verkligen konstigt.
S
SlemFreak

7 omdömen

3 månader sedan
Batteritiden i lurarna är tyvärr inte särskilt bra vilket gör att jag endast använder dom för att prata i. För att lyssna på musik längre stunder skulle jag rekommendera något annat. I övrigt är de fantastiskt smidiga och lätta att hantera. Laddetuit som medföljer är smart och behändigt.
Sida 1