Kategorier
Prisjakt

Huawei P30 Lite Dual SIM

Huawei P30 Lite Dual SIM

  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • Skärmstorlek: 6.15 tum
  • Lanseringsår: 2019
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Huawei P30 Lite Dual SIM

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
J
Jonas

2 omdömen

25 dagar sedan
Köpte mobilen till morfar, trots lite användning hade batteriet tappat väldigt mycket efter 6 månader.
F
Fredrik 73

3 omdömen

6 månader sedan
Haft 7-8 mån.. Batteri börjar bli lite väl klent,hänger sig å småstrular ibland,(grrr)...allmänt inte alls imponerad. Inte värd dom 4" den låg på i början. Ma2 lite xiaomi..för runt 1500 ny vat jämnbördig på allt i princip (utom kamera då)..
C
Camilleri

25 omdömen

8 månader sedan
Good built and good value at the time of purchase. Pretty good good storage capacity and brings a very decent screen. Fast charge compatible and stunning blue metal finish!
M
Madde

1 omdöme

9 månader sedan
Är supernöjd med telefonen utöver 1 sak och det är batteritiden. Vissa dagar drar den ur 30% på bara några timmar och vissa dagar funkar den klockrent. Det är nästan så jag tycker att min honor 8 hade bättre batteritid 🤔
E
Eriksn

9 omdömen

ett år sedan
Den är bra med tanke på priset, men mjukvaran för själva telefonen är väldigt buggig. Bluetooth fungerar dåligt, den har svårt att hitta å koppla till mycket av det som inte varit ett problem tidigare. Hot-spot fungerade inte i början men fungerar efter en uppdatering. Det kommer ganska många uppdateringar men dom kan både fixa saker å förstöra, efter senaste så kan den inte snabbladda längre 😴 Man får det man betalar för antar jag..
A
Adde

2 omdömen

ett år sedan
Borde kanske ge 5/5 med tanke på priset. Hade en p20 pro som jag varit sjukt nöjd med. Men jag tappat bort denna så köpte jag p30 lite i hopp om att den skulle vara i samma klass (chansning). Det är den inte riktigt men jag kanske lär mig. Bilderna är inte lika bra ...som sagt. Jag har ju bara gett 2500 så ska inte klaga. Skärmen är väll nästan lika bra. Luren är bättre i handen men facit i hand så skulle jag köpt en nu p20 pro. För priset så är det nog en 5/5
6 månader sedan
Bättre än förväntat

Google