Kategorier
Prisjakt

Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

  • Operativsystem: Android 10 (Android Q)
  • Skärmstorlek: 5.8 tum
  • Lanseringsår: 2019
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
orbitalbeetle
orbitalbeetle

3 omdömen

3 månader sedan*
Full pott! Inköpt december 2019 Pendlat mellan 40-80% på batteriet oftast – Kapacitet ~-5% från nyköpt.(notera omdömets uppdateringsdatum för tidsram) Medelförbrukning - Skärm på: 11.4%/h (OBS: allmänna appar. Spel och kamera använder mer kraft.) Medelförbrukning - Skärm av: 0.5%/h Upplever den fortfarande som kvick, och allt fungerar hårdvarumässigt. Kameran är väldigt bra. Även i dåligt ljus. Det förapplicerade skärmskyddet har blivit repigt. Det är en plastfilm som går att byta ut enkelt, eller ta bort och köra utan om man vill. Upplevde den som dyr när jag köpte den (6000kr). Men över tid betalar den för sig själv i form av utebliven frustration.
*Redigerades 10 dagar sedan
F
Fågelvalp

11 omdömen

3 månader sedan*
Efter 10 månader har jag väldigt lite positivt att säga. Visst är den smidig och hyfsat snabb, huvudkameran är helt OK men aldrig att den här telefonen är värd pengarna. Om du använder din telefon väldigt lite och har krav på litet format är det ett alternativ men jag skulle nog satsa på en iPhone i samma prisklass och storlek i så fall. Jag är fan av både IOS och Android och relativt opartisk där. + Smidig och liten, hyfsad huvudkamera och godkänd AMOLED-skärm även om den repas lätt. - Värdelöst batteritid. Detta förstör liksom hela funktionen av telefonen. Håller en halv dag vid hyfsat normalt användande (ett par längre telefonsamtal, läs några email och Facebook så behöver du stödladda sen. Drar väldigt mycket i standby-läge också. Jag vill kunna lita på att telefonen håller en dag då man har så mycket i ett "smart hem" som är beroende av det. Värdelös placering på fingeravtrycksläsaren som dessutom knappt fungerar. Räkna med att få köra med pin-kod eller liknande då FaceID också bråkar med dig i fel ljusförhållanden. Dålig selfiekamera.
*Redigerades 3 månader sedan
H
Hannes111

1 omdöme

4 månader sedan
Har haft mobilen lite över ett år och kommit fram till följande: Negativt: Batteriet håller sig knappt en hel arbetsdag, dvs är det ganska dåligt. Glaset är kasst. Den laggar och fryser ganska ofta Kameran är kass om man inte har rätt ljus, allt ser ut som smör Kamerablixten är också kass, fungerar ibland knappt Positivt: Liten och smidig, tar inte mycket plats Bra i prisklass, dock troligtvis mer värt att köpa Iphone SE 2nd generation Laddar snabbt Den lilla och diskreta selfie-kameran ger den en snygg look Bluetoothkontakten är bra och har bra räckvidd
L
Listen

26 omdömen

ett år sedan*
En av denna tidens sista perfekta telefon? En telefon som har precis allt man kan önska sig? Ja, jag tycker att den är nästan helt perfekt. +Platt, ljusstark, krispig skärm med mycket yta och ett litet hål för främre kameran. +Stereo högtalare (Bland det bästa jag hört). +Klassisk fingeravtrycksläsare på sidan som alltid fungerar och läser av fingret snabbt. +Klassisk 3.5mm hörlursuttag (Kommer nog att försvinna på S20 med hänsyn till Note 10). +Trådlös snabbladdning. +Samsung Pay. +OneUI som är riktigt bra finslipat och har mängder av bra funktioner. Man förstår varför Samsung bytte namn på sin version av Android från "TouchWiz" till dagens "OneUI". +IP-Certifiering. +Formfaktorn (Tunn, Platt skärm, Smal på bredden, Kort på längden och 150g lätt). +128 GB som instegsmodell och en av dem få nya telefoner där du kan utöka det ytterligare med hjälp av ett MicroSD-kort. +Fina kameror på både baksidan (Standard & Vidvinkel) och på framsidan. Samtliga presterar bra vid dålig belysning jämfört med andra lurar. +Med lite rensning av oönskade program & tjänster som tuffar på i bakgrunden så kan du lyckas med att få batteriet att räcka länge (4.5h skärmtid per 50% får jag ut. Hade BT igång i 2h, FB Messenger, Snap, WhatsApp, Mejl 1h/uppdatering, TIDAL med högsta ljudkvalitet i 2h genom dem fina högtalarna på 70% volymnivå). -Kommer med mycket oönskat (lite Facebook, lite Microsoft m.m.). Detta kan du som är kunnig ta bort och gör du allt rätt så har du finslipat telefonen och kan få batteriet att räcka längre. -Bixby knapp som går att programmera om med samma metod som här ovan. Uppdatering (2020-05-14) +Jag har aldrig varit så nöjd som med denna S10e Uppdatering (2020-11-15) +Jag brukade byta mobil (sälja beg. /köpa ny/beg.) var 6e månad i snitt. Nu har jag haft denna i över ett år och nya lurar har släppts men denna är jag så nöjd med!
*Redigerades 5 månader sedan
h
humbert

2 omdömen

5 månader sedan
Helt ok telefon. Värdelöst glas. Repas av kontokort i skyddsfordral. Köp en annan
S
Signatune

18 omdömen

8 månader sedan
Valet mellan S10e och den betydligt störrre S20 var enkelt då jag strävat efter en behändig storlek på telefonen. Har nu haft den sedan juni och provat i olika skal. Den fungerar över förväntan med en mycket smidigt placerad fingeravtrycksläsare. En Samsung Bixby knapp finns, detta är en funktion jag inte använder så den är adresserad till att starta WiFi-fjärrkontrollen istället. Mycket bra 3.5 uttag för kabelansluten ljudöverföring. Batteriet håller 1-3 dagar beroende på vilken grad av användning det utsätts för. Samsungs fabriksappar har jag tagit bort via ADB. Detta är en process som tar den teknikorienterade användaren ca 1 timme. Lätt att googla. Finns ingen lur som just nu utmanar S10e i prisklassen.
M
Mebilo

38 omdömen

9 månader sedan*
En del gemensamt med övriga recensioner/kommentarer här på Prisjakt: Positivt (+) - Bra storlek. (Gillar inte gigantus normen nuförtiden även fast jag har stora händer) - Grym skärm med valet att ändra upplösning. - Ljudet. - Bra kamera. --- Negativt (-) - Batteritiden är rätt dålig, behöver ladda mer än vanligt. - 3.5mm porten glappar (Resulterar i brus och störningar när man går). - Mindre repor på skärmen (Detta har inte varit ett problem med mina tidigare telefoner och jag använder skal). - Fingeravtrycksläsaren är jobbig och dåligt placerad. - Bixby är horribelt och att det finns en dedikerad knapp för detta gör inte saken bättre.. - Saknar notification LED. (Personligen gillar jag inte AOD).
*Redigerades 9 månader sedan
N
Noa

1 omdöme

9 månader sedan
-Batteritiden -Bixby -fingeravtrycksläsare svår att pricka +Snygg +lätt +Snabb
Kocke
Kocke

240 omdömen

10 månader sedan
Positiva: +Lagom stor, skön i handen +Skärmen är bra i förhållande till pris + Ljudet i lurar och högtalaren är bra. Negativt: -Glapp i kontaktutgången efter några månader -Skärmen repar lätt - batteritiden är kass
i
i92_lus

6 omdömen

ett år sedan
Jag gick från en Samsung S9, och valde mellan S10e och S20. Jag har inga budgetbegränsningar alls, men jag valde ändå S10e framför S20 på grund av formfaktorn. Jag har tröttnat på trenden mot allt större telefoner som inte går ned i fickan längre. Jag har bara haft telefonen ett par dagar, men än så länge är jag väldigt nöjd. Den är aningen mindre än min gamla S9 och väldigt smidig att ha att göra med. Slinker ned i fickan lätt som en plätt och är inte i vägen. Prestandan är fullt tillräcklig för mig som ändå är en relativt avancerad användare och alltid fingrar på telefonen och kör många appar samtidigt. Skärmen upplever jag som mycket bra, trots lägre pixeltäthet än min gamla S9. Allt som allt en mycket trevligare telefon än föregångaren. Det enda som inte är helt bra är batteritiden. Hade den varit bättre hade jag gett telefonen 10/10.
Sida 1