Prisjakt

Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

  • Operativsystem: Android 10 (Android Q)
  • Skärmstorlek: 5.8 tum
  • Lanseringsår: 2019
Bevaka
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

Användaromdömen

Sorterat efter datum
John Blackwood
John Blackwood

27 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan
Är inne på andra året med telefonen, det är första gången jag någonsin haft en telefon så länge. Som någon beskrev så är det enligt mig den "sista perfekta telefonen". Jag använder telefonen varje dag till Spotify och diverse sociala appar, jag har inga krav på prestanda i spel eller liknande då jag inte laddat ner sådana appar på flera år och därför tycker jag inte heller batteriet är något problem. Mobilen har stått på batterisparläget sedan dagen den kom ur lådan och jag har inte märkt någon tendens till att vara långsam på dessa två år. Skärmskydded från fabriken har jag fortfarande på samt ett Ringke skal, kameran är bra och storleken perfekt. Kommer troligtvis bara byta batteri i telefonen och fortsätta använda telefonen tills något pajjar.
G
GrusiDojan

21 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan*
Fingeravtryck sensorn gick sönder efter en månad. Riktig skit kvalité, jag trodde faktiskt Samsung skulle vara bra mycket bättre än det här, riktigt besviken. Mobilen känns seg, laggar. Allt är trögt och långsamt. Men sämst är ändå batteriet, använder man den lite mer än normalt en dag så måste man stödladda. Aldrig mer Samsung för min del.
*Redigerades 5 månader sedan
orbitalbeetle
orbitalbeetle

6 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 månader sedan*
Full pott! Inköpt december 2019 Pendlat mellan 40-80% på batteriet oftast – Kapacitet ~-5% från nyköpt.(notera omdömets uppdateringsdatum för tidsram) Medelförbrukning - Skärm på: 11.4%/h (OBS: allmänna appar. Spel och kamera använder mer kraft.) Medelförbrukning - Skärm av: 0.5%/h Upplever den fortfarande som kvick, och allt fungerar hårdvarumässigt. Kameran är väldigt bra. Även i dåligt ljus. Det förapplicerade skärmskyddet har blivit repigt. Det är en plastfilm som går att byta ut enkelt, eller ta bort och köra utan om man vill. Upplevde den som dyr när jag köpte den (6000kr). Men över tid betalar den för sig själv i form av utebliven frustration.
*Redigerades 6 månader sedan
F
Fågelvalp

11 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 månader sedan*
Efter 10 månader har jag väldigt lite positivt att säga. Visst är den smidig och hyfsat snabb, huvudkameran är helt OK men aldrig att den här telefonen är värd pengarna. Om du använder din telefon väldigt lite och har krav på litet format är det ett alternativ men jag skulle nog satsa på en iPhone i samma prisklass och storlek i så fall. Jag är fan av både IOS och Android och relativt opartisk där. + Smidig och liten, hyfsad huvudkamera och godkänd AMOLED-skärm även om den repas lätt. - Värdelöst batteritid. Detta förstör liksom hela funktionen av telefonen. Håller en halv dag vid hyfsat normalt användande (ett par längre telefonsamtal, läs några email och Facebook så behöver du stödladda sen. Drar väldigt mycket i standby-läge också. Jag vill kunna lita på att telefonen håller en dag då man har så mycket i ett "smart hem" som är beroende av det. Värdelös placering på fingeravtrycksläsaren som dessutom knappt fungerar. Räkna med att få köra med pin-kod eller liknande då FaceID också bråkar med dig i fel ljusförhållanden. Dålig selfiekamera.
*Redigerades 9 månader sedan
H
Hannes111

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Har haft mobilen lite över ett år och kommit fram till följande: Negativt: Batteriet håller sig knappt en hel arbetsdag, dvs är det ganska dåligt. Glaset är kasst. Den laggar och fryser ganska ofta Kameran är kass om man inte har rätt ljus, allt ser ut som smör Kamerablixten är också kass, fungerar ibland knappt Positivt: Liten och smidig, tar inte mycket plats Bra i prisklass, dock troligtvis mer värt att köpa Iphone SE 2nd generation Laddar snabbt Den lilla och diskreta selfie-kameran ger den en snygg look Bluetoothkontakten är bra och har bra räckvidd
L
Listen

26 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*
En av denna tidens sista perfekta telefon? En telefon som har precis allt man kan önska sig? Ja, jag tycker att den är nästan helt perfekt. +Platt, ljusstark, krispig skärm med mycket yta och ett litet hål för främre kameran. +Stereo högtalare (Bland det bästa jag hört). +Klassisk fingeravtrycksläsare på sidan som alltid fungerar och läser av fingret snabbt. +Klassisk 3.5mm hörlursuttag (Kommer nog att försvinna på S20 med hänsyn till Note 10). +Trådlös snabbladdning. +Samsung Pay. +OneUI som är riktigt bra finslipat och har mängder av bra funktioner. Man förstår varför Samsung bytte namn på sin version av Android från "TouchWiz" till dagens "OneUI". +IP-Certifiering. +Formfaktorn (Tunn, Platt skärm, Smal på bredden, Kort på längden och 150g lätt). +128 GB som instegsmodell och en av dem få nya telefoner där du kan utöka det ytterligare med hjälp av ett MicroSD-kort. +Fina kameror på både baksidan (Standard & Vidvinkel) och på framsidan. Samtliga presterar bra vid dålig belysning jämfört med andra lurar. +Med lite rensning av oönskade program & tjänster som tuffar på i bakgrunden så kan du lyckas med att få batteriet att räcka länge (4.5h skärmtid per 50% får jag ut. Hade BT igång i 2h, FB Messenger, Snap, WhatsApp, Mejl 1h/uppdatering, TIDAL med högsta ljudkvalitet i 2h genom dem fina högtalarna på 70% volymnivå). -Kommer med mycket oönskat (lite Facebook, lite Microsoft m.m.). Detta kan du som är kunnig ta bort och gör du allt rätt så har du finslipat telefonen och kan få batteriet att räcka längre. -Bixby knapp som går att programmera om med samma metod som här ovan. Uppdatering (2020-05-14) +Jag har aldrig varit så nöjd som med denna S10e Uppdatering (2020-11-15) +Jag brukade byta mobil (sälja beg. /köpa ny/beg.) var 6e månad i snitt. Nu har jag haft denna i över ett år och nya lurar har släppts men denna är jag så nöjd med!
*Redigerades ett år sedan
h
humbert

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Helt ok telefon. Värdelöst glas. Repas av kontokort i skyddsfordral. Köp en annan
S
Signatune

20 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Valet mellan S10e och den betydligt störrre S20 var enkelt då jag strävat efter en behändig storlek på telefonen. Har nu haft den sedan juni och provat i olika skal. Den fungerar över förväntan med en mycket smidigt placerad fingeravtrycksläsare. En Samsung Bixby knapp finns, detta är en funktion jag inte använder så den är adresserad till att starta WiFi-fjärrkontrollen istället. Mycket bra 3.5 uttag för kabelansluten ljudöverföring. Batteriet håller 1-3 dagar beroende på vilken grad av användning det utsätts för. Samsungs fabriksappar har jag tagit bort via ADB. Detta är en process som tar den teknikorienterade användaren ca 1 timme. Lätt att googla. Finns ingen lur som just nu utmanar S10e i prisklassen.
M
Mebilo

38 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
En del gemensamt med övriga recensioner/kommentarer här på Prisjakt: Positivt (+) - Bra storlek. (Gillar inte gigantus normen nuförtiden även fast jag har stora händer) - Grym skärm med valet att ändra upplösning. - Ljudet. - Bra kamera. --- Negativt (-) - Batteritiden är rätt dålig, behöver ladda mer än vanligt. - 3.5mm porten glappar (Resulterar i brus och störningar när man går). - Mindre repor på skärmen (Detta har inte varit ett problem med mina tidigare telefoner och jag använder skal). - Fingeravtrycksläsaren är jobbig och dåligt placerad. - Bixby är horribelt och att det finns en dedikerad knapp för detta gör inte saken bättre.. - Saknar notification LED. (Personligen gillar jag inte AOD).
*Redigerades ett år sedan
N
Noa

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
-Batteritiden -Bixby -fingeravtrycksläsare svår att pricka +Snygg +lätt +Snabb