Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

  • Operativsystem: Android 10 (Android Q)
  • Skärmstorlek: 5.8 tum
  • Lanseringsår: 2019
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(44 omdömen)
5
(20)4
(13)3
(6)2
(4)1
(1)
Sorterat efter datum
S
Signatune

18 omdömen

2 månader sedan
Valet mellan S10e och den betydligt störrre S20 var enkelt då jag strävat efter en behändig storlek på telefonen. Har nu haft den sedan juni och provat i olika skal. Den fungerar över förväntan med en mycket smidigt placerad fingeravtrycksläsare. En Samsung Bixby knapp finns, detta är en funktion jag inte använder så den är adresserad till att starta WiFi-fjärrkontrollen istället. Mycket bra 3.5 uttag för kabelansluten ljudöverföring. Batteriet håller 1-3 dagar beroende på vilken grad av användning det utsätts för. Samsungs fabriksappar har jag tagit bort via ADB. Detta är en process som tar den teknikorienterade användaren ca 1 timme. Lätt att googla. Finns ingen lur som just nu utmanar S10e i prisklassen.
M
Mebilo

36 omdömen

3 månader sedan*
En del gemensamt med övriga recensioner/kommentarer här på Prisjakt: Positivt (+) - Bra storlek. (Gillar inte gigantus normen nuförtiden även fast jag har stora händer) - Grym skärm med valet att ändra upplösning. - Ljudet. - Bra kamera. --- Negativt (-) - Batteritiden är rätt dålig, behöver ladda mer än vanligt. - 3.5mm porten glappar (Resulterar i brus och störningar när man går). - Mindre repor på skärmen (Detta har inte varit ett problem med mina tidigare telefoner och jag använder skal). - Fingeravtrycksläsaren är jobbig och dåligt placerad. - Bixby är horribelt och att det finns en dedikerad knapp för detta gör inte saken bättre.. - Saknar notification LED. (Personligen gillar jag inte AOD).
*Redigerades 3 månader sedan
N
Noa

1 omdöme

4 månader sedan
-Batteritiden -Bixby -fingeravtrycksläsare svår att pricka +Snygg +lätt +Snabb
Kocke
Kocke

240 omdömen

4 månader sedan
Positiva: +Lagom stor, skön i handen +Skärmen är bra i förhållande till pris + Ljudet i lurar och högtalaren är bra. Negativt: -Glapp i kontaktutgången efter några månader -Skärmen repar lätt - batteritiden är kass
o
orbitalbeetle

15 omdömen

4 månader sedan*
Alla klagar på att exynos är dåligare än snapdragon. I praktiken är det ingen skillnad. Jag är jättenöjd med både formfaktorn och prestandan. Det är inte mycket man väljer bort över de andra varianterna av s10. Jag bollar batteriet mellan 40%-80% för att det ska hålla i några år, och hittills klarar jag mig en heldag på det. För att ge kontext så använder jag telefonen aktivt under kanske 3 timmar sammanlagt per laddning. Enligt appen "AccuBattery" - Vilken övervakar och loggar batterianvändningen - drar mobilen i genomsnitt: 12,7% per timme med skärmen på (45% ljusstyrka). Jag använder främst appar som: webbläsare, twitch, instagram och tradera. Jag använder även Dark Mode, vilket drar mindre ström. I viloläge med skärmen avslagen drar den i snitt 0,4 till 0,5% per timme. Med snabbladdare matas batteriet med ~2,4A vid 5V, vilket innebär ca 86%/timme, eller 1,4%/min. (OBS: Laddning, ej förbrukning) Jag upplever den som kvick. Sällan har den segat till och blivit hackig när ram-minnet är fullt. Men det är bara att stänga ner några appar så tuffar den på som vanligt igen. Detta har hänt en handfull gånger sedan jag köpte den i December 2019, och att jag nämner det bör ses som nitpicking bara för att ha något negativt att säga. Servicemässigt är USB-C porten fastlödd på kretskortet vilket gör att den inte går att byta själv utan mycket krångel (lödning). Något de flesta förmodligen aldrig kommer att behöva brottas med ändå, då den enligt standarder för USB-C -- lägst 10.000 "koppla in-koppla ur" cykler -- bör överleva livslängden på telefonen under normala omständigheter. (-1 stjärna ändå).
*Redigerades 4 månader sedan
i
i92_lus

6 omdömen

5 månader sedan
Jag gick från en Samsung S9, och valde mellan S10e och S20. Jag har inga budgetbegränsningar alls, men jag valde ändå S10e framför S20 på grund av formfaktorn. Jag har tröttnat på trenden mot allt större telefoner som inte går ned i fickan längre. Jag har bara haft telefonen ett par dagar, men än så länge är jag väldigt nöjd. Den är aningen mindre än min gamla S9 och väldigt smidig att ha att göra med. Slinker ned i fickan lätt som en plätt och är inte i vägen. Prestandan är fullt tillräcklig för mig som ändå är en relativt avancerad användare och alltid fingrar på telefonen och kör många appar samtidigt. Skärmen upplever jag som mycket bra, trots lägre pixeltäthet än min gamla S9. Allt som allt en mycket trevligare telefon än föregångaren. Det enda som inte är helt bra är batteritiden. Hade den varit bättre hade jag gett telefonen 10/10.
T
Turkdogan

5 omdömen

5 månader sedan
En riktigt bra telefon så klart. Har denna som jobbtelefon och en vanlig S10 privat. Den största skillnaden är så klart skärmens utformning annars är skillnaderna små för en normalkonsument. Att skärmen inte böjer sig runt kanten är inte alltid negativt.
L
Listen

21 omdömen

ett år sedan*
En av denna tidens sista perfekta telefon? En telefon som har precis allt man kan önska sig? Ja, jag tycker att den är nästan helt perfekt. +Platt, ljusstark, krispig skärm med mycket yta och ett litet hål för främre kameran. +Stereo högtalare (Bland det bästa jag hört). +Klassisk fingeravtrycksläsare på sidan som alltid fungerar och läser av fingret snabbt. +Klassisk 3.5mm hörlursuttag (Kommer nog att försvinna på S20 med hänsyn till Note 10). +Trådlös snabbladdning. +Samsung Pay. +OneUI som är riktigt bra finslipat och har mängder av bra funktioner. Man förstår varför Samsung bytte namn på sin version av Android från "TouchWiz" till dagens "OneUI". +IP-Certifiering. +Formfaktorn (Tunn, Platt skärm, Smal på bredden, Kort på längden och 150g lätt). +128 GB som instegsmodell och en av dem få nya telefoner där du kan utöka det ytterligare med hjälp av ett MicroSD-kort. +Fina kameror på både baksidan (Standard & Vidvinkel) och på framsidan. Samtliga presterar bra vid dålig belysning jämfört med andra lurar. +Med lite rensning av oönskade program & tjänster som tuffar på i bakgrunden så kan du lyckas med att få batteriet att räcka länge (4.5h skärmtid per 50% får jag ut. Hade BT igång i 2h, FB Messenger, Snap, WhatsApp, Mejl 1h/uppdatering, TIDAL med högsta ljudkvalitet i 2h genom dem fina högtalarna på 70% volymnivå). -Kommer med mycket oönskat (lite Facebook, lite Microsoft m.m.). Detta kan du som är kunnig ta bort och gör du allt rätt så har du finslipat telefonen och kan få batteriet att vara längre. -Bixby knapp som går att programmera om med samma metod som här ovan. Uppdatering (2020-05-14) +Jag har aldrig varit så nöjd som med denna S10e
*Redigerades 5 månader sedan
M
MsLi

1 omdöme

5 månader sedan
+ storleksmässigt inte större än en samsung galaxy s7 men eftersom skärmen går hela vägen ut känns skärmen betydligt större. + Responstid + minne + fungerar bra med galaxy watch + bra kamera med många funktioner - varit relativt svårt att hitta tillbehör (skal etc) - laddar inte med alla laddsladdar som inte är original
B
Bellegt

5 omdömen

7 månader sedan
Inköpt för 5990 kr. Otroligt prisvärd för det priset +Platt skärm +Kompakt med förhållandevis mycket skärmyta (5.8 tum) +Två kameror bak, varav en ultra wide +Snabb fingeravtryckläsare på kanten +Snabb face recognition för att logga in +Smidiga genvägar med gester +6 GB ram, 128 GB minne -Bixbyknapp (som kan ställas om för att göra annat) -En del bloatware att ta bort innan man är igång på riktigt -Batteriet kunde varit aningen större (3100mAh) Inte mycket som wow:ar en direkt, men det är en telefon med precis det jag behöver för ett bra pris.
Sida 1