Kategorier
Prisjakt

Sonos Play:5

Sonos Play:5

  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
  • Funktioner: DLNA, Stöd för internetradio, Väggmonterbar, Stöd för multiroom
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sonos Play:5

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.4 / 5
(95 omdömen)
5
(73)4
(15)3
(5)2
(0)1
(2)
Sorterat efter datum
e
elkman85

76 omdömen

6 år sedan*
VARNING. Säljs många beggade nu. Det är för att SONOS har gått ut med att de kommer ta dessa ur support och att de inte kommer stödjas av nyare versioner. De erbjuder att byta in dem mot 30% rabatt på nya högtalare. Om man byter in sin högtalare så behöver man inte lämna in den. De låser den bara centralt. Så du som köpare kan inte se detta.
*Redigerades 10 månader sedan
4 år sedan*
bra ljud
*Redigerades 4 år sedan
T
Tombuster

19 omdömen

5 år sedan*
Riktigt bra ljud för storleken Enkel att koppla in Saknar möjligheten till att kunna använda ett batteri, om man vill ha den utomhus och inte möjligheten att ta fram en elkabel för strömmatningen.
*Redigerades 4 år sedan
F
Fancy

38 omdömen

5 år sedan*
Gillar den skarpt! Men ska jag vara ärlig så föredrar jag ljudet från 2 stereokopplade Play 1or. Men som "kökspelare" är den fullt godkänd. Sonos generellt är riktigt smidigt. Enkla installationer och bra integration med spotify tex. Även lätt att spela sina egna musikfiler om du har dem liggandes på tex en NAS. Tummen upp för Sonos!
*Redigerades 5 år sedan
Mr_Eddie
Mr_Eddie

3 omdömen

5 år sedan*
Sjukt nöjd med ljudet i min högtalare, det ända jag har att säga är att appen är kanske det absolut sämsta som någonsin konstruerat, det känns lite som om folket på sonos har haft sina 4-5 åringar inne på firman och skrivit detta skit till app. För någon, som mig, som är sjukt petig på hur saker och ting ska vara så överväger jag seriöst på att göra mig av med min högtalare och gå helt över till air play grejer då jag tycker att det fungerar mycket smidigare.
*Redigerades 5 år sedan
d
davva68

11 omdömen

5 år sedan*
Mycket imponerad över denna högtalare. Bra ljud men framför allt fantastisk smidig och enkel att använda. Busenkel att installera. Ladda bara hem sonos appen/programmet och följ anvisningarna. Du är igång på ett par minuter. Kör främst spotify och internet radio via våra android telefoner här hemma och det fungerar klockrent. Finns en uppsjö andra musiktjänster också. Har även kört in windows versionen på min PC. Något dyr kanske, men jag tycker den är värd varenda krona.
*Redigerades 5 år sedan
finbom
finbom

29 omdömen

6 år sedan*
Enkelheten är helt outstanding. Jag använder både Android-app och Windows.versionen av controller. Sambon är lyrisk som ville ha något som är skitenkelt och gör att hon kan lyssna på vad hon vill, dvs, MP3, Radio, Deezer. Har nu Sonos i hela huset. Flera Play:1, Play3 & Play 5... Blir en Bar och Sub framöver. Somnlöst användande. Helt underbart ljud för att ta så liten plats. Enkla att flytta runt. Har haft detta i över ett år nu och det är fantastiskt stabilt. Sonos är dyrt, men jäklar vad man får valuta för pengarna.
*Redigerades 6 år sedan
M
Motoro

2 omdömen

6 år sedan*
Saknar egen wp8 app. Som tur är så finns det andra appar som funkar annars hade dom åkt till baka till butiken. I övrigt är jag dock mycket nöjd.
*Redigerades 6 år sedan
f
falangen

25 omdömen

9 år sedan*
Uppdatering #1 Fick lite problem med att Sonos Play:5 tappade kontakten med min ZonePlayer ZP90. Gick in på inställningar på Sonos fjärrkontrollen och vidare till avancerade inställningar och valde trådlös kanal 6. Det löste problemet. Vidare så levereras Sonos Play:5 med loudness funktionen påslagen. Detta kan leda till att basen känns lite väl "bumlig" och till följd av det tar det bort en del av mellanregistret. Mitt tips är att stänga av loudness så låter det ännu bättre. Slut uppdatering. Har lagt till denna enhet i mitt tidigare sonos system som är kopplat till mitt vardagsrum och min hembioanläggning. Att lägga till den i systemet tog väl sådär 20 sek sen var det klart. Ljudet då... Jo det funkar. Med tanke på priset och att den har inbyggt nätverk inkluderat i det priset så är det mycket bra.Då den står i köket för bakrundslyssning är det med beröm godkänt. Väldigt nöjd! Sonos överlag är en av de bättre investeringar jag gjort i min anläggning. Vill du ha en bra enkel lösning för ditt hem som du kan bygga ut efterhand så säger jag bara KÖP! Uppdatering. Fick problem med att ljudet hackade/försvann trots att jag ändrade trådlös kanal. Kontaktade SONOS support. Helt suverän support,här har många mycket att lära av. Med hjälp av loggfilen jag skickade till support kunde dom konstatera att det var "upnp" filen i routern som var korrupt. Support sa till mej att få min router utbytt. Kontaktade Telia och de gav mej den butik som var närmast mej. Åkte dit och bara uppgav mitt personnummer. Fick en ny router som väntade på mej,åkte hem och kopplade upp allt. Fungerat KLOCKRENT sedan dess (ca 3 år)
*Redigerades 6 år sedan
m
m_attias

7 omdömen

6 år sedan*
Klockren, lätt att installera. Har två varav en plötsligt slutade fungera. Efter samtal med supporten får jag enkelt och smidigt en fraktsedel för att skicka tillbaka min Sonos Play 5. Ca 1 vecka senare har jag en splitter ny att hämta ut. Service!
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1