Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB

Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB

  • Skärmstorlek: 6.4 tum
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 6.4 tum
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
Samsung
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2019-06-22
s
sigheruser.total-reviews
Mycket nöjd. Helt underbar jämfört min 5 år gamla Samsung Galaxy S5. Snabb som blixten. Stor läcker skärm. Super smidig inloggning, ett tumtryck. 8 X större minnes lagring. Tacksam att Samsung valt att behålla headphone -uttag. Stereoljudet via mobilens stereohögtalare mycket bra. Kameran inte att förglömma. Får återkomma - här bara haft den i två dagar.
2019-05-04
Huggymiruser.total-reviews
Första Samsung-telefonen för min del och jag är imponerad. Nu när man haft den sedan release har man blivit förälskad varenda dag. Tidigare har jag haft både Huawei, iPhone, Nexus-serien och HTC - denna telefon är helt enkelt klockren. Bra skärm, bra respons och rent prestandamässigt är den tipp-topp. Och det gör inte det minsta att den har Exynos-chip istället för Qualcomms senaste Snapdragon då allting flyter som rinnande vatten ändå. Kameran är helt enkelt wow. Aldrig tidigare har jag lyckats ta så bra bilder, speciellt med telefonens zoom. Herregud! Stereohögtalarna är likaså magnifika och även när man lyssnar på musik via mobilens Dolby Atmos (där man även kan ändra equalizern för det mest optimala ljudet). 128gb räcker mer än väl och gör det inte det kan man stoppa i ännu mer. Inte nog med det: Samsung kommer alltid uppdatera snabbt mjukvaran och gör det nu med - till skillnad från Huawei. Telefonen är en fullträff och jag kommer hålla mig till Samsung fantastiskt länge efter detta. Rekommenderar den av hela mitt hjärta!
2019-04-13
t
tiger40user.total-reviews
fingeravtryck fungerar inte som samsung beskriver besviken gick från iphone 8 till samsung s10 plus 512GB jag trodde på samsung som beskriver (fingeravtryck och batteri) beskrivning om mobilen och feedback som finns på samsung hemsida det overklig som de skriver om mobilen på hittat för att locka folk köper den men den är långt ifrån verklighet vill ångra köpet men tills nu samsung hörde inte av sig min iphone 8 256Gb är mycket mer prisvärd och apples support mycket bättre än samsung vid köpet valde hemleverans men den skickades till ombud samsung har verkligen dålig service .
2019-04-01
Wicked261user.total-reviews
Ska vara ärlig och säga att detta är den första Galaxy S modellen som jag på allvar övervägde att inte köpa och detta pga. hålet, infinity-O, hole-punch.. ja kalla de va du vill. Tycker personligen att Samsung skulle nöjt sig med en liknande front kameran som i S10/S10e eller skippat kameran på framsidan. Känns som att denna setup är enbart för marknadsföring(titta vad vi kan) och inget annat. Efter två veckor användning måste jag väll ändå erkänna att jag inte tänker på det så mycket. Dock är det vissa appar som inte hanterar "hålet" så bra och kan bli lite störande. Nog om de j**la hålet. Själv valde jag denna för att jag haft S8+ innan och är nöjd med storleken samt att denna har 4 100 mAh batteri! Det är en märkbar skillnad på batteritiden jämfört med S8+ med sitt 3 500 mAh batteri. Kanske är det svarta hålet som sparar lite ström också.. =) Skärmen i övrigt är betydligt ljusstarkare än tidigare modeller och HDR10+ gör skärmen än trevligare. Kameran eller kamerorna på baksidan är riktigt grymma. Att men äntligen tryckt in en lins för vidvinkelfoton gör verkligen stor skillnad. Har alltid upplevt deras kameror lite väl "inzoomade". Dock har dom en bit att önska vid mörker fotografering, där har S10:an inte en chans mot Pixel 3 telefonerna. Samsungs nya One UI ger även en betydligt trevligare känsla än de gamla TouchWiz. Dock bör man framöver låta användaren avinstallera Bixby. Men att låta oss remappa Bixby-knappen är ett litet steg i rätt riktning. Första gången jag faktiskt föredrar Samsungs UI över "stock Android". Och att Samsung säljer mobiler med Samsung Exynos 9 Octa CPU/Mali GPU i EU och många andra delar av världen får man leva med eller importera själv. + Skärmen + Batteritiden + Grym kraft + 128 GB som standard(+ SD-kort) + Högtalarna + One UI + Kamerorna - Skärmen(hålet) - Bixby
2019-03-28
s
shinigamidesuuser.total-reviews
Great phone. No complain 👌
Sida 1