Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB

Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB

  • Skärmstorlek: 6.4 tum
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 6.4 tum
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
Samsung

4 av 5 stjärnor

Baserat på 25 omdömen

Sorterat efter datum
2019-03-25
Redigerades 2019-07-05
E
Extasis(7 omdömen)
För någon anledning blev mitt omdöme borttaget från prisat så jag postar det igen. Som flera andra redan har påpekat kommer den Europeiska versionen av denna mobil med den sämre processorn (exynos 9820) istället för det som är utlovat (snapdragon 855). Skillnaden är avsevärt och gör att telefonen är betydligt sämre än vad den egentligen borde vara. Rekommenderar inte denna telefon då det är snudd på bedrägeri.
2019-07-02
D
DexDen(26 omdömen)
Jag ger full poäng på allt. Skärmen kameran snabb skön att använda ladda andra enheter är plus .
2019-06-22
s
sigher(7 omdömen)
Mycket nöjd. Helt underbar jämfört min 5 år gamla Samsung Galaxy S5. Snabb som blixten. Stor läcker skärm. Super smidig inloggning, ett tumtryck. 8 X större minnes lagring. Tacksam att Samsung valt att behålla headphone -uttag. Stereoljudet via mobilens stereohögtalare mycket bra. Kameran inte att förglömma. Får återkomma - här bara haft den i två dagar.
2019-05-04
Huggymir(6 omdömen)
Första Samsung-telefonen för min del och jag är imponerad. Nu när man haft den sedan release har man blivit förälskad varenda dag. Tidigare har jag haft både Huawei, iPhone, Nexus-serien och HTC - denna telefon är helt enkelt klockren. Bra skärm, bra respons och rent prestandamässigt är den tipp-topp. Och det gör inte det minsta att den har Exynos-chip istället för Qualcomms senaste Snapdragon då allting flyter som rinnande vatten ändå. Kameran är helt enkelt wow. Aldrig tidigare har jag lyckats ta så bra bilder, speciellt med telefonens zoom. Herregud! Stereohögtalarna är likaså magnifika och även när man lyssnar på musik via mobilens Dolby Atmos (där man även kan ändra equalizern för det mest optimala ljudet). 128gb räcker mer än väl och gör det inte det kan man stoppa i ännu mer. Inte nog med det: Samsung kommer alltid uppdatera snabbt mjukvaran och gör det nu med - till skillnad från Huawei. Telefonen är en fullträff och jag kommer hålla mig till Samsung fantastiskt länge efter detta. Rekommenderar den av hela mitt hjärta!
2019-04-13
t
tiger40(3 omdömen)
fingeravtryck fungerar inte som samsung beskriver besviken gick från iphone 8 till samsung s10 plus 512GB jag trodde på samsung som beskriver (fingeravtryck och batteri) beskrivning om mobilen och feedback som finns på samsung hemsida det overklig som de skriver om mobilen på hittat för att locka folk köper den men den är långt ifrån verklighet vill ångra köpet men tills nu samsung hörde inte av sig min iphone 8 256Gb är mycket mer prisvärd och apples support mycket bättre än samsung vid köpet valde hemleverans men den skickades till ombud samsung har verkligen dålig service .
Sida 1