Kategorier
Prisjakt

Samsung Galaxy S10 SM-G973F/DS 128GB

Samsung Galaxy S10 SM-G973F/DS 128GB

  • Operativsystem: Android 10 (Android Q)
  • Skärmstorlek: 6.1 tum
  • Lanseringsår: 2019
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S10 SM-G973F/DS 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(45 omdömen)
5
(27)4
(7)3
(6)2
(1)1
(4)
Sorterat efter datum
r
redd

33 omdömen

3 månader sedan*
Gick från en Google pixel till denna. Och jösses vad besviken jag är. Samsung appar jag inte vill ha och inte kan ta bort. Fotokvalite som INTE imponerar och tuchwish var så uselt att jag bytt ut det. Har man haft en Google telefon inser man hur mycket Samsung förstört android. Överhängande risk att jag byter ut den här telefonen till en 3-4 år gammal pixel ganska snart även om jag blir tvungen att betala privat för den och jag fick samsungen gratis genom jobbet. Böjda kanterna tillför inget och är bara en gimmick. DeX trodde jag att jag skulle använda men även det visade sig sakna användningsområden (även om idén kan funka i framtiden)
*Redigerades 2 dagar sedan
lars92
lars92

13 omdömen

3 månader sedan
Jag är efter en månad med mobilen fortfarande helt nöjd. Inget att klaga på jämfört med min gamla telefon (Huawei)
mikee
mikee

80 omdömen

3 månader sedan
!
D
Daniel

1 omdöme

4 månader sedan
Har den som jobb telefon, använder den inte speciellt mycket men det som jag tycker är dåligt med den är Skärmfunktioner: - Dålig reptåliget Säkerhet: - Otroligt dålig fingeravtrycksläsare
l
la_tobbe

60 omdömen

4 månader sedan
Gick från en S7a till denna pga att batteritiden blev så försämrad i du och internlagring begränsad. Är nöjd med bytet, bra batteritid, aningen för stor. Är less på Samsungs alla appar och sena uppdateringar dock. Nästa lur blir nog något annat, om ja kan finna något med samma kvalitet i kameran som denna. Köpte min för 5100kr ny, mer är den inte värd.
W
Werner158

3 omdömen

5 månader sedan
.
c
cruzz

17 omdömen

ett år sedan*
Exakt som S9 men snabbare, större minne, bättre batteri och en ÄNNU bättre kamera. Fantastisk mobil enligt mig. Edit: Själva skärmen är av en mycket sämre kvalite än S9, hade S9 utan några repor eller problem i 18 månader. UTAN något skydd för varken framsida eller baksida var den repfri. Sen köpte jag S10, tappade den från 30 cm på laminat golv. Hela framsidan sprack! Den tappar också Bluetooth och Wifi väldigt ofta. Så man får starta om telefonen minst 1 gång i veckan.
*Redigerades 5 månader sedan
T
Turkdogan

5 omdömen

8 månader sedan
Så klart en riktigt bra telefon. Men har uppgraderat från S8 och ser väl ingen tydlig skillnad som normalkonsument. Efter att ha överfört allt innehåll är det mesta sig likt förutom att skärmen inte längre är spräckt. Kameran är lite bättre med nya funktioner vilket är kul. -Drygt med det här med att skärmen går runt på kanterna. Ligger du på rygg och håller i telefonen kommer ihållarhanden störa om du inte är försiktig. -En massa skräp-appar från Samsung tvingar på en. Bixby, vad gör du för mig förutom att irritera mig? Har också en S10e som jobbtelefon. Den är annorlunda men inte tydligt sämre enligt mig.
f
froztface

15 omdömen

9 månader sedan*
+Snabb, en stort steg upp från min gamla S8. +Stor skärm, kant till kant display känns väldigt bra. +128gb lagring, säkrar att mobilen är användbar en längre tid. +Väldigt bra kamera. Zoom och 100MP är onödigt och helt överdrivet för daglig användning när man fotograferar familjen och lite semesterbilder. -En del förinstallerade appar verkar bara onödiga. Även om de inte alltid stör så borde de faktiskt ses som reklam och dra ner på priset för att de inte kan tas bort. Det kommer knappast bli mindre av det här så det är bäst att trycka tillbaka nu. -Baksidan kändes lite varm fast allt jag gjorde vara att installera appar. Har läst att en del klagar på Samsungs egna Exynos processor som de säger är slöare än Intel och gör mobilen varmare. Jag märker dock ingen skillnad nu så det får man väl vänta och se. Kvalitet som gjort Samsung till det företag de är idag och anledningen till att många försöker kopierar designen med sämre hårdvara. När de här mobilerna närmar sig 6000kr eller lägre finns det ingen anledning att ens fundera på ett inhemskt kinesiskt märke som kostar 1500kr billigare men som saknar alla kvalitetsdelar, garantier eller ens någon säkerhet.
*Redigerades 9 månader sedan
tommi87
tommi87

54 omdömen

2 år sedan*
Är nöjd med den är jag, fortfarande, precis vad jag behöver
*Redigerades 10 månader sedan
Sida 1