Google Nest Hub

Google Nest Hub

  • Kommunikationsstandard: Bluetooth
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Jämför pris på alla Google Styrenheter för smarta hem
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Google Nest Hub

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Kommunikationsstandard: Bluetooth
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2019-06-09
ljudnisseuser.total-reviews
Har jag fått en defekt? Förstår inte vad jag säger och klipper av min meningar blir troligen retur. Har en Home Mini som funkar helt klanderfritt. Finns fler med samma problem https://support.google.com/googlehome/thread/1401749?hl=en
2019-05-30
gazgizuser.total-reviews
Skit dåligt ljud. Inte nöjd🤔 blir att lämna tillbaka den😞. Skärmen var bra så där blir det ett plus
2019-05-23
Redigerades 2019-05-24
t
teqnetuser.total-reviews
Riktigt trevlig fotoram/master för belysningen/master för googles multiroom/chromecastskärm. Och nu fungerar röstassistenten på svenska också. Har haft denna sedan i Januari och den har blivit bättre och bättre. Högtalaren är knappt i klass med google home mini, men helt ok. Jag har kopplat en chromecast audio till en sub, och denna tillsammans med en Google home och en Google home mini ger en skön ljudrymd på nedervåningen när man kör dem som en grupp. Hade varit fint om svt play hade satsat lite på Google assistant nu, så att man kunde be om senaste Rapport.
2019-03-14
D
Daniel Haafuser.total-reviews
Fungerar hur bra som helst – även då den saknar svenskt språkstöd i skrivande stund. Har två som jag främst använder till timers, nyhetsvisning, podcasts och fotografier. Google Home Hub har begränsad ljudkvalitet och fungerar bäst till podcasts och liknande, om du hellre lyssnar på hög musik rekommenderar jag en bra bluetooth-högtalare som du ansluter till den. För bakgrundsmusik av det dämpade slaget fungerar det utmärkt. Skärmen är ljusstark och responsiv. Inställningarna enkla och praktiska. Det mesta ställer du in via en app i mobiltelefonen, men du kan ändra ljus- och ljudstyrka direkt från pekskärmen. Google Home Hub har ett plastskydd som sitter över enheten när du får den i lådan. Du kan med fördel låta det sitta kvar som ett extra skydd. Perfekt i exempelvis köket om du inte vill att blöta, kladdiga fingrar eller stänk ska nå din Home Hub.
Sida 1