Philips 276E8VJSB

Philips 276E8VJSB

 • Max upplösning: 3840x2160
 • Bildstorlek: 27 tum
 • Uppdateringsfrekvens: 60 Hz
Rank 5 i Bildskärmar
Jämför pris på alla Philips Bildskärmar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Philips

Philips 276E8VJSB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Max upplösning: 3840x2160
 • Bildstorlek: 27 tum
 • Uppdateringsfrekvens: 60 Hz
Philips

4.1 av 5 stjärnor

Baserat på 14 omdömen

Sorterat efter datum
2019-06-30
  H
  HansKPersson(14 omdömen)
  Köpte denna Skärm vid behov av bra skärm för 3D modellering och 4K upplösning, super nöjd över färger o skärpa, så jag börjat klaga på min 4K UHD TVs färger och skärpa istället. kan starkt rekommendera denna skärm. bara spelat dataspel par minuter på denna skärm så kan inte ge direkt någon bedömning på detta område, var inte därför jag köpte den!
  2019-06-19
   m
   mradde(18 omdömen)
   Priset är helt fantastiskt för denna skärm. Många andra 27" 4K IPS kostar det dubbla. Och jag är tveksam att de dyrare skulle prestera speciellt mycket bättre. Har testat 3 stycken av just denna sort. Dock två av dem hade en död pixel. De flesta märker nog inte ens en död pixel på 4k 27". Ingen av dessa tre hade backlight bleed eller clouding, i alla fall inget direkt märkbart i mörkt rum och svart bild. Dock förekommer IPS glow vid svart bild. Kör den mot en MacBook Pro 2018 med USB-C till Displayport kabel från Deltaco och får 4k 60hz. Skalar ner det till 1440p i MacOS och det fungerar utmärkt med riktigt skarp bild. Minus för inget VESA eller ej reglerbar i höjd. Men det visste jag innan köp. Givet köp!
   2019-05-13
   Redigerades 2019-05-29
    xonium(12 omdömen)
    Riktigt bra skärm för pengarna. Vill man ha 4k i den här storleken för max 3000 kr så är möjligtvis den här skärmen det bästa valet just nu. För 2-3 tusenlappar mer får man förmodligen bättre. En del personer påstår att man inte får mer arbetsyta i 4k med den här skärmstorleken. Jag håller inte med. Eftersom liten text blir oerhört mycket tydligare så går det utmärkt att endast skala bilden 125%. Hade tidigare 2st 25" WQHD (2560×1440) dell skärmar på höjden bredvid varandra (skalade nånstans 125-150% på dem). Denna skärm ersätter dem, med bonuset att jag nu får totalt mer pixlar och skarpare text. Bra: - 4k, ger mer arbetsyta och tydligare/skarpare text. - Tillräckligt bra färger, ljusstyrka, kontrast för kontorsarbete. Duger för bild/foto-behandling om det inte är på hög professionell nivå. Dåligt: Har lite störande molnighet/grynighet i det vita och inte fullt så bra ljusstyrka och kontrast som man kan önska. Tog tid att vänja sig när man kom från en skärm som var bättre på det här. Betrakningsvinklarna. Längst ut i hörnen blir det liiite svårare att se tydligt, t.ex. läsa text. EDIT: Ser nu att det är backlight bleed. Inget VESA fäste.
    2019-04-04
     A
     Ashkan77(2 omdömen)
     + Jätte bra bild. + Jätte bra pris. - Min skärm stod lite sned, så jag fick lägga nåt under ena benet för att balansera den. - HDMI funkade inte med GTX970, men funkade med onboard graphics. Därmed DP funkar med både onboard och GTX970. - Ibland när man startar om win10 så sätts inte skärmen på i tid, så man måste starta om från en annan ansluten skärm, men då funkar den. - Ljusstyrkan kan inte sättas ned "ultra mycket" om man önskar det. Jag hade min förra skärm på jätte låg ljusstyrka och hade blivit van vid det. Den här skärmen var betydligt ljusare på 0% ljusstyrka än min förra skärm. Men som sagt det var bara jag som ville ha jätte låg ljusstyrka, de allra flesta skulle aldrig vilja ha en så låg ljusstyrka anyway... Överallt så är den en mycket prisvärdigt skärm. Speciellt om man är på en budget. 4k, 27inch, IPS, tunna kanter; allt det för bara 2700kr.
     2019-03-29
      WIRN(16 omdömen)
      Jag är toknöjd med köpet. Visst, det vore trevligt med höj och sänkbart stativ, högre uppdateringsfrekvens och HDR-stöd MEN för de skärmarna kostar många gånger mer. Jag gav 2700 för skärmen och för det får man riktigt mycket skärm för pengarna. 4K ips-panelen har en riktigt trevlig bild med bra färgåtergivning, kontrast och annat man kan önska. Perfekt för bild/video-editering eller kodning. Jag har även testat och spela lite FPS-spel med skärmen och är man inte kräsen så funkar det bra trots skärmens 60 Hz. Vissa här tycker att stativet är plastigt och 27 tum är för litet för 4 K men det håller jag inte med om.
      Sida 1