Apple iPhone XS 64GB

Apple iPhone XS 64GB

(14)
3.8(14 omdömen)
Apple iPhone XS släpptes 2018 och har en 5,8-tums OLED-skärm med True Tone-teknik. Telefonen har dubbla bakre kameror, spelar in video i 4K-upplösning och fotograferar i 12 megapixel. Apple iPhone XS använder nya A12-processorn, stöder Face ID för snabbinloggning och släpps med iOS 12. Apple iPhone XS finns i storlekarna 64GB, 256GB och 512GB.
  • 5.8 tum
  • Apple iOS 12
  • 4G (LTE)
  • Pekskärm (touchscreen)
  • 2658 mAh
  • 64 GB
  • Skärmstorlek: 5.8 tum
  • Operativsystem: Apple iOS 12
  • 4G (LTE)

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 14 omdömen

Sorterat efter datum
2019-03-23
E
Skaffade iPhone igen efter en sväng med android. Samma iOS som alltid, inget nytt innehåll. Plus: Bra skärm, snabb. Minus: Skärmen hakade upp sig och frös en gång i vinterkylan. Extremt dålig batteritid. Har ljusstyrkan inställt på halv men får ladda nästan två gånger per dag. Dåligt samtalsljud i högtalare. Lättrepad skärm. Har fått små repor trots plånboksfodral. Rekommenderar skärmskydd. För dyr, fick rabatt med Telia annars hade jag inte köpt den. Men ångrar mig faktiskt lite. Den kostar för mycket mot vad man får.
2018-10-11
Redigerades 2019-02-26
M
Mycket bra telefon men priserna på senaste modellerna har gått överstyr. Tur att jag kunde ta del av ett bra kampanjerbjudande. + Face ID fungerar helt suveränt, fingeravtryck känns nu helt passé. + Användande av svepningsrörelser är mycket smidigt och klart bättre än att använda hemknapp + Mycket bra skärm, OLED skärmen är helt överlägsen LCD + Allt flyter på snabbt och smidigt + Bakre kamera ger mycket bra bilder - Frontkameran ger direkt dåliga bilder, apple vet om problemet men har inte åtgärdat det än (utsmetade och pixliga selfies). Iphone X ger mycket bättre bilder. Dåligt ! - Ett litet minus för att skärmens färgton skiftar något med olika betraktningsvinklar när skärmen visar en ljus bild som i t.ex. anteckningar men det är ju OLED och överlag är skärmen suverän. Inget jag störs av direkt. - Högt pris - Galet höga reparationskostnader
2019-02-10
g
Mycket bra!
2018-12-30
Kanonbra telefon på alla sätt men så är jag en Apple fanboy sedan många är tillbaka och helt inköpt i deras ekosystem av prylar, appar och tjänster. Det som eventuellt går att anmärka på är att den är sjukt tung samt att den måsta startas om ibland för att alla appar ska fungera som de ska. Och så får man inte glömma det löjligt höga priset, vilket är på gränsen till acceptabelt.
2018-12-20
Uppgraderad från iPhone X till XS. Det är en mycket stabil telefon och som är något snabbare än föregångaren X. Real-time bokeh effekten på bilderna är en kul grej, som skapar liv i bilderna. Som alltid, Apple levererar premium produkter.
Sida 1