Apple iPhone XS 64GB

Apple iPhone XS 64GB

  • Operativsystem: Apple iOS 13
  • Skärmstorlek: 5.8 tum
  • Lanseringsår: 2018
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple iPhone XS 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(33 omdömen)
5
(18)4
(8)3
(3)2
(2)1
(2)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
ett år sedan
*Redigerades 20 dagar sedan
iPhone XS är nog den största förändringen i telefonväg för mig sedan jag gick från knapptelefon till iPhone 4. Skärmen är gudomlig! Fantastisk färgåtergivning och ton. Batteritiden är även den fantastisk och håller definitivt en hel arbetsdag på iOS 12.4, om inte mer. Face ID har fått polariserande reaktioner men är enligt mig en riktigt bra lösning efter ambitiösa men stundtals lite för krångliga Touch ID. Jag gick upp från en 7 till XS och därmed blev mobilen lite tyngre. Men det är det värt!
3 månader sedan
Har haft denna ett år nu och detta är den bästa telefon jag haft, fortfarande väldigt bra batteri och allt flyter på smidigt och snabbt.
4 månader sedan
Trevligt format, men Face ID är ju riktigt dåligt.
4 månader sedan
Bästa telefonen jag någonsin ägt! Bra på allt och enkel. Bra kamera + allt annat. Kan bara ge fullt betyg!
5 månader sedan
Tung, men bra.
7 månader sedan
*Redigerades 6 månader sedan
Hänt en del sedan jag ägde en iPhone sist (3GS) Pynta 7000kr, kom från en Galaxy s7 edge och är grymt nöjd änsålänge
6 månader sedan
Enorm skillnad när man går från 6S. Drar av en stjärna för att glaset på baksidan är för glatt och ger inget bra grepp. Glaset gör den även lite onödigt tung jämfört med 6S som är i aluminium. Prisvärd nu kring 6-7000.
8 månader sedan
Under 7000 är den värd. Enda anledningen att kolla på 11 Pro är om du vill ha bättre kamera (med det sagt är inte Xs kamera dålig heller). Xs är redan väldigt väldigt snabb.
8 månader sedan
kom från android (via iphone XR som var lite för stor). för 6990kr är denna sjukt bra. (länge sedan jag gav 5 ⭐️) perfekt storlek. toppenskärm. okej batteri för storleken. och "standby" på iOS (med "batterispar") är _så_ mycket bättre än android. med 5års framtida mjukvaruuppdateringar känns den nästan prisvärd. skönt oxå att slippa device från kina som nu för tiden är nokias/motorolas/mfl ... hemvist. $ köper mej fri från (android/google) play-services. hoppas glasbaksidan håller, lär vara galet dyr å laga😜
8 månader sedan
Krängde denna på mellandagsrean i kombination med ett bra telenor-erbjudande som pressade priset ytterligare. Hittills är jag väldigt nöjd. Inte stött på nåt som krånglar, allt bara fungerar och man behöver därmed inte vara orolig för att den ska göra oväntade saker som jag tidigare haft erfarenhet av i form av att stänga av sig eller buffra grovt. Inget system är perfekt men iphone och ios klarar av allt på en väldigt hög nivå till skillnad från vissa android telefoner som kan ha en perfekt skärm med en processor som inte orkar hålla igång eller en bra processor där kraften spills på att hålla igång dålig bloatware På grund av en näst intill perfekt symbios av bra hårdvara och mjukvara får denna 5/5 hittils
Sida 1