Apple iPhone XS 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Apple iPhone XS släpptes 2018 och har en 5,8-tums OLED-skärm med True Tone-teknik. Telefonen har dubbla bakre kameror, spelar in video i 4K-upplösning och fotograferar i 12 megapixel. Apple iPhone XS använder nya A12-processorn, stöder Face ID för snabbinloggning och släpps med iOS 12. Apple iPhone XS finns i storlekarna 64GB, 256GB och 512GB. Stäng
Apple iPhone XS släpptes 2018 och har en 5,8-tums OLED-skärm med True Tone-teknik. Telefonen har dubbla bakre kameror, spelar in video i 4K-upplösning och fotograferar i 12 megapi... Läs mer
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner (57)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.56)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Mycket bra telefon men priserna på senaste modellerna har gått överstyr. Tur att jag kunde ta del av ett bra kampanjerbjudande.

  + Face ID fungerar helt suveränt, fingeravtryck känns nu helt passé.
  + Användande av svepningsrörelser är mycket smidigt och klart bättre än att använda hemknapp
  + Mycket bra skärm, OLED skärmen är helt överlägsen LCD
  + Allt flyter på snabbt och smidigt
  + Kameran ger mycket bra bilder

  - Ett litet minus för att skärmens färgton skiftar något med olika betraktningsvinklar när skärmen visar en ljus bild som i t.ex. anteckningar men det är ju OLED och överlag är skärmen suverän. Inget jag störs av direkt.
  - Högt pris
  - Galet höga reparationskostnader
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Nej, säger det igen... Falsk marknadsföring med 'safirglas', halvdan batteritid, ingen snabbladdare med som standard, ingen dongel för lurarna heller, och ett minne på blott 64GB utan möjlighet till expansion. Allt detta för strax över 12k? Nej tack.

  Till det positiva hör dock rostfritt stål och marknadens bästa systemkrets.
 • Ganska dålig
  1 månad sedan
  Klent batteri men så är det väl när man ska bygga billigt och sälja dyrt..Tycker det är dåligt att sätta i ett 2658 mAh batteri och sedan kalla det en premiumtelefon,,
  Nej finns bättre premiumtelefoner för halva priset..
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Denna iPhone är en beast. Världens bästa smartphone helt enkelt, och då är det riktigt bra. Kameran, prestandan, skärmen ojdå nu snackar vi grejer
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Haft varje iPhone sedan 3an och har aldrig vart missnöjd tidigare men det första jag märkte var en gul skärm, stängde av True Tone och det blev bättre men när man vrider skärmen blir den blåare i tonen och rakt framifrån upplevs den som lite gul. Sämre betraktningsvinklar än ips LCD tydligen och det värsta av allt är flimret detta är första iPhone (iPhone x) som använder sig av pwm dimring(pulse width modulation) av displayen vilket tydligen alla OLED displayer gör. Jag vet visserligen sedan tidigare att jag är känslig mot flimmer men hade ingen aning om att jag skulle uppleva detta så starkt med iPhone XS...känns inte ok att en telefon för 13000 flimrar och inte är vilsam för ögonen. Enligt flera youtube filmer och trådar på nätet kan man hitta en punkt runt 50% skärmstyrka där pwm flimret är minimalt och inte så störigt...tycker bara det blir mindre märkbart inte helt borta.

  Superbra telefon men ser inte en fördelarna med oled skärmen Apple har tjatat om att de inte anammat oled för att de inte vart tillräckligt bra än, och jag vill påsta de inte är tillräckligt bra än tyvärr. fördelarna är mindre än nackdelarna enligt mig. Ärligt talat hur många har klagat på svärtan i en LCD iphone?

  Hade jag vetat detta hade jag lätt väntat på en iPhone Xr istället. Tänker försöka byta bort den till en Xr med LCD när den kommer.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Riktigt fantastisk telefon, snacka om att de tillverkat en grym telefon. Den är riktigt snabb och flyter på som smör. Kameran tar riktigt fina bilder och video i alla möjliga ljusförhållanden. Byggkvaliten känns riktigt gedigen, telefonen är tung och kall. Precis som en premiumlur ska kännas. Högtalarna är en av de bästa jag hört på länge som kommer från en telefon.

  Visst, det kommer inte med någon snabbladdare i boxen. Jag tycker inte det är några problem med tanke på att snabbladdare sliter ut batteriet snabbare.

  Jag gick över från android efter att använt det i många år och ångrar det inte alls, jag rekommenderar verkligen den här luren.
  +Skärmen
  +Kameran
  +Flytet och Snabbheten
  +Byggkvaliten

  - Priset
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Väldigt nöjd med denna lur. Kameran tar helt underbara bilder, och batterit är helt okej för en dags användning. Skärmen är även den jätte skön att använda. Ända frågetecknet kring denna lur är varför det inte ingår en Fast charger när luren ändå kostar nästa 13000kr? Annars en väldigt bra och snabb lur. Rekommenderas starkt om du har en 6s och nedåt!
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Mycket nöjd med denna mobil! Kommer från en 6a så skillnaden är enrom för min del på de flesta punkterna!

  Kameran är det bästa med telefonen då jag fotar barnen mycket, speciellt poträttläget!
  Storleken på mobilen är perfekt för mig, den större skulle vara alldeles för tung och stor för mig, därför blev det vanliga storleken.
  Den är betydligt snabbare än 6an vilket är bra!
  Batteritiden räcker för en dag.