Prisjakt

Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3

  • Helt vattentät
  • Funktioner: Nummerpresentation, Distansmätare, Inbyggd pulsmätare, Hastighetsmätare, Stoppur, Sömnavläsning, Kalorimätare, Altimeter (höjdmätare), Klocka, Touchscreen, Stegräknare, Vibrationslarm, Pulsoximeter
  • Display
Bevaka
Jämför

Fitbit Charge 3

Användaromdömen

Sorterat efter datum
h
hmelin

5 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Bra: Bra batteritid. Puls funkar bra. Halvdant: Steg räknas för lite för mycket. Lite buggar i appen. Dåligt: Det som är riktigt dåligt är armbandet. Gick sönder efter knappt ett år. Har aldrig haft en klocka med så klent armband.
F
Fusecon

13 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Full pott, för priset får man väldigt mycket för pengarna, puls och spårning av all möjlig slags träning, notifikationer från telefonen (om man vill) och grym batteritid på strax över en vecka. Fitbits app är riktigt bra, synkar klockrent mot iPhone. Om man ska ta upp något negativt tycker jag att den automatiska skärmen inte blir fullt så dimmad på natten som jag hade önskat men det går att ställa in manuellt också.
A
Aduun

16 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
För priset förväntas att produkten ska vara mer polerad än var den faktiskt är. Synkproblem, batterikrångel, låsningar osäkra stegresultat. Efter lite mer än 1 år med produkten kan jag inte rekommendera den över betydligt billigare aktivitetsarmband. Men vill man åt fitbits analys av sömn mm så kanske de ligger före konkurrenterna. Annars tycks man betala en ganska stor summa för namnet.
d
dgordon

42 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan*
Mäter pulsen dygnet runt. Simmar och duschar med den på. Tyst alarm som väcker mig på morgonen. Bra app med. Batteriet håller två veckor! Jag stängde av konstant synk med mobilen och synkar manuellt från mobilen en eller några gånger om dagen. Spar batteri på mobilen och Fitbiten. Mycket nöjd. EDIT: sänker betyget från 10 eftersom det oftast tar flera försök att få den synkad manuellt från appen. Kanske jag är otålig, men det tar för lång tid för mig. Dock kör jag ändå så eftersom batteritiden blir två veckor. En morgon kunde jag inte tända displayen, fick restetta mha laddaren, sen funkade allt som vanligt igen.
*Redigerades 2 år sedan
j
jackos

2 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Har haft min Charge 3 i ca. 6 månader och det fungerade jätte bra fram till September 2019. De senaste 5-6 veckor så fungerar fungerar inte den connected gps funktionaliteten alls. Mäter helt felt distans och pace är >60 sec fel när man springer. Läs deras forum innan ni köper. Tveksamt om de fortsätter sin satsning på hårdvaror nu när de ska köpas ah Google oxh supporten är under all kritik. Satsar på en annan märke istället.
f
filip71

22 omdömen

Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Har haft charge 1 och charge 2 tidigare. Ville ha en vattentät som kunde mäta simbassänglängder. Det fungerar halvbra. Man måste simma hela längden med samma simsätt. Växlar man från crawl till bröstsim och sedan till ryggsim så räknas det som tre längder. Tränar man benspark med simplatta så blir det noll längder. Dessutom fungerar inte pulsmätning i vattnet. Samspelet med telefonens gps fungerar mycket sämre med charge 3 jämfört med charge 2. Automatisk justering av steglängdsmätning fungerar fortfarande inte. Sämre hantering av start/stopp än charge 2. Har gått tillbaka till charge 2.
*Redigerades 2 år sedan
F
Forcod

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Bytte från Charge 2 till denna. Fungerar klockrent! Tack vare Charge 2 och rekommendationen om att gå 10.000 steg om dagen har jag fått en ny livsstil. Jag går varje dag! En extra promenad här och en extra där. Underbart! Har gjort det nu i ca 1,5 år. Stegräknaren har hög precision. Visst kan man få några få extra steg plötsligt när man sitter på tåget eller i bilen (endast ett fåtal), och åt andra hållet kan den missa små steg t ex i köket. Men vad gör det? De som skriver att den räknar för mycket, har ni verkligen läst instruktionen om att klockan måste synkas med GPS via telefon först i ett antal aktiviteter för att den ska räkna ut er exakta steglängd? Bra batteri, nätt storlek, enkelt att byta till valfritt billigt armband som kan beställas lite varstans på internet. Har egentligen inget att anmärka på, jag älskar den!
p
phonogen

3 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Tyvärr ingen bra produkt. - Räknar stegen helt galet - Visar pulsen helt galet - Displayen syns knappt en ljus solig dag utomhus + Bra batteritid + Vattentät
*Redigerades 3 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan*
Mycket bra!
*Redigerades 3 år sedan
s
sadcha

1 omdöme

Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Hade jättehöga förväntningar men blev rejält besviken. Har fått en dyr pulsmätare, varken mer eller mindre. Stegräknaren är ett stort skämt!