Huawei Mate 20 Pro Dual SIM 128GB

Huawei Mate 20 Pro Dual SIM 128GB

  • Skärmstorlek: 6.39 tum
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)
Rank 34 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Huawei Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

Huawei Mate 20 Pro Dual SIM 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 6.39 tum
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • 4G (LTE)

3.2 av 5 stjärnor

Baserat på 35 omdömen

Sorterat efter datum
2019-03-25
D
Dino Larsson(7 omdömen)
Använt denna sedan början på december 2018, känner nu att det är dags för att ge den en recension. Jag köpte min i färgen Twilight, skärmen är tillverkad av BOE, inte LG som den fick vid lansering. För att göra det enkelt så delar jag upp det i positivt och negativt. + Bästa batteritiden jag upplevt på en smartphone. + Skärmen är absolut toppklass, bytt från Samsung till denna. + Laddningen går ruskigt snabbt. + Otroligt bra flyt vid användning, mjukt som på Iphone, inte hackigt som Samsung. + Kameran är den bästa jag använt i en smartphone. + Navigeringsmöjligheter, föredrar gester för mer skärmyta. + Face-ID är snabbt och säkert som på Iphone tack vare sensorer. + Fingeravtrycksläsare, fungerar även med härdat glas (Panzerglass). + Videostabiliseringen i kameran vid inspelning. - Videoinspelning i 4K är maximalt 30 fps, hade önskat 60 fps. - Autofokus i kameran kan ibland ha svårt att upptäcka objekt snabbt. - Huawei appar är inte upp till par med Samsung eller Apple. För att sammanfatta är det en otroligt bra telefon. Det spelar nog ingen roll vad man skaffar för enhet så hittar man alltid småsaker man känner kunde varit bättre, men denna har då väldigt få. Och det mesta kan nog åtgärdas med systemuppdateringar. Exempel på det är gestnavigeringen, den hade inte så bra flyt i början men efter en uppdatering så hade Huawei åtgärdat det ordentligt. Kan inte göra annat än ge den toppbetyg!
2019-03-21
s
stefanq(4 omdömen)
Köpte denna telefon i julas och har nu använt den ett par månader. Överlag den bästa telefon jag ägt till dags dato. Senaste Android verkar vara fokus även från Huawei och många trevliga nya funktioner i SW utan att man bloatar för mycket. Trevligt med fingerprintsensorn inbyggd i skärmen även om jag vant mig sen innan att ha den på baksidan (Samsung). Annars är det som imponerar mest kamerafunktionerna och kvaliteten på bilderna man tar specifikt vid sämre belysning samt batteritiden som är extremt bra med mitt daily usage pattern. Jag behöver bara ladda varannan dag :-) Enda nackdelen jag ser är att telefonen inte kan hanteras av mig endast med en hand. Men jag får se till att bygga en större hand... ;-)
2019-03-15
T
TheRoggan(6 omdömen)
En av de absolut bästa mobilerna på marknaden. I jobbet så testar jag alla nya mobiler och bytte precis till nya S10+ efter att ha använt Mate 20 Pro i ca 4 månader. Jag saknar många aspekter av Mate 20 Pro. Den har en bättre formfaktor som ligger bättre i handen, på knappen sitter ergonomiskt placerad och ansiktsupplåsningen är säkrare, snabbare och extremt pålitig på Mate 20 Pro. Designen och kvalitetskänslan är också aningen bättre på Mate 20 Pro, den midnattsblå med "räfflade" glaset är extremt snygg i mina ögon. Skärmen på Mate 20 Pro har i mina ögon en mer tilltalande kontrast och ikoner och vit vs svart sticker ut bättre på alla ljusnivåer. Även EMUI 9 som folk har olika åsikter som tycker jag är minst lika bra på One UI där de har olika styrkor och svagheter men överlag två väldigt bra interface som nu är toppklass utan stora svagheter. Det som saknas mest är att man inte kan se aktiva notifikationer på always on displayen, notifikationer blir begränsade pga av hakan längst upp men det går att confa den så man kan se 3st (default ser man 0) genom att tex lägga batteri % i batteriikonen istället för brevid och stänga av VoLTE samt NFC. Batteritiden är grym och den går ca 2 dagar med normalt användande, jag laddar den ca 30 min om dagen varav kanske 15 min på jobbet och 15 min hemma eller mindre och oroar mig aldrig för att batteriet ska ta slut (första gången för mig på många år). Kameran är extremt bra, i auto läget tar den oftast riktigt bra bilder i ljusa förhållanden men är lite "för bra" i mörka då den exponerar mörka partier mer än jag tycker ser bra ut. Går man över till Pro läget (inte så komplicerat som man tror) så blir bilderna precis som jag vill ha dem utan att man behöver göra några komplicerade inställningar, bara justera exponeringen lite (oftast ner ca 0.5 steg) så blir bilderna helt otroliga. Har inte varit imponerad av en mobilkamera på flera år men denna imponerar helt klart. Vidvinkellinsen är grym och är den jag tar flest bilder med, även filma är suveränt med den. Överlag extremt nöjd och skulle rekommendera denna mobil till alla som vill ha en mobil som går 2 dagar på batteri, tar extremt bra bilder och har en skärm som man blir imponerad av att titta på. Speciellt nu när priserna börjar gå ner så är detta ett riktigt bra köp. Helt klart jämförbar med Samsung S10 utan att någon är signifikant bättre eller sämre på något, om det är något så tycker jag Mate 20 Pro har 40mpixel kamera som går att zooma i mer jämfört med 12 på S10 samt 3X zoom istället för 2X samt större batteri och bättre/snabbare upplåsning. S10 tar lite bättre och stabilare video samt har bättre mikrofon för videoljud.
2019-03-14
Chesluk(134 omdömen)
Värdig ersättare till min Mate 9 Pro.
2019-03-12
D
Dempah(25 omdömen)
Efter drygt en veckas användning så är jag riktigt nöjd med telefonen. Jag var lite orolig för gluegate men har inte haft några problem med mitt exemplar hittills. Jag hade tidigare en Moto Z, och Mate 20 pro är ungefär lika stor, men skärmen tar upp nästan hela framsidan av telefonen. Kameran är ruskigt bra (se även betyg på dxomark), men det kanske bästa med telefonen är det rejäla batteriet. I slutet av dagen så är det 50-60% kvar även efter ganska ordentligt användande. Ingen mer batteriångest!
Sida 1