Kategorier
Prisjakt

Huawei Mate 20 Pro Dual SIM 128GB

Huawei Mate 20 Pro Dual SIM 128GB

  • Operativsystem: Android 10 (Android Q)
  • Skärmstorlek: 6.39 tum
  • Lanseringsår: 2018
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Huawei Mate 20 Pro Dual SIM 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
r
rob_t_j72

60 omdömen

2 år sedan*
Update: Skärmen dog och byttes ut på garanti, hoppas den funkar nu... _________________________________________________________ Skärmen och kameran är nog de bästa på en mobil för tillfället på marknaden, vilken upplösning! Emui var väl helt ok för mig som långvarig iphoneanvändare, och android har sina fördelar. Att smsa och hitta bland kontakter är enklare och mer intiutivt än på iphone. Snabbladdare ingår och är verkligen SNABB! På 30-40 min så har den över 90% Köpte smart view originalskal från Huawei som hade vissa fördelar men kändes lite billigt i utförandet. Skälet till att jag inte ville behålla den var hur dåligt Spotify funkade. Finns ingen inbyggd equalizer utan tredjeparts programvara behövdes laddas ner och var gräsligt implementerad, varje gång en låt började spelas upp så var inte equalizern aktiv första halvsekunden... Sämre ljudkvalitet och lägre ljudvolym än på iphone med mina ordinarie lurar också dessvärre. De inbyggda högtalarna ligger långt efter också, när jag kollade på Netflix var jag tvungen att dra upp volymen till nästan max.
*Redigerades 2 år sedan
M
Mullsjönisse

1 omdöme

2 år sedan*
En grym mobil på många områden men inte perfekt ändå. För lätt att komma åt kamera-appen av misstag p.g.a. det rundade displayglaset. Problem med grönt sken i displayen har jag sluppit för denna display har BOE tillverkat. Finns ju app som man kan kontrollera vem som är tillverkaren. Kanske är det bättre att vänta på Huawei Mate 30 Pro som kommer i höst, men priset blir nog högt? Har nu haft mobilen över en månad och blir bara nöjdare för varje dag. Måste vara en av dom absolut bästa om man ser till priset.
*Redigerades 2 år sedan
Peter67
Peter67

8 omdömen

2 år sedan
Väldigt mycket för pengarna just nu (under 6000kr) Grym batteritid, bra skäm och mycket bra kamera.
s
steffa81

2 omdömen

2 år sedan
Bästa mobilen på marknaden, haft den i 8mån o super nöjd. Så mycket mer för pengarna jämfört med tex Samsung med sinna små batteri som räcker en halv dag.
P
Perus

26 omdömen

2 år sedan
Fantastiskt mycket mobil för pengen när den tillfälligt var nere under 6tkr hos alla större kedjor. + Snabb! + EMUI 9.1 släpptes som OTA 20190701 + IR-fjärrkontroll för att det ibland behövs i ett hem med äldre utrustning och knappt finns kvar i andra moderna flaggskeppsmobiler + Face-unlock i 3D (ir) - mycket ovanligt för en Android-mobil + Otroligt bra batteritid + Fin Amoled-skärm (åtminstone med testad BOE-skärm) + Bluetooth-ljud, stödjer alla välljudande protokoll + LHDC/HWA som är minst lika bra som Sony's LDAC - Minneskort kräver eget format (NM) - inget 3.5mm uttag - inget TPU-skal medföljer i Norden/WEU
k
kakao77

6 omdömen

2 år sedan
Älskar denna telefon! Har haft den i 3 månader. Har inte hittat något jag saknar, ändå är jag väldigt kräsen.
D
Dino Larsson

14 omdömen

2 år sedan
Använt denna sedan början på december 2018, känner nu att det är dags för att ge den en recension. Jag köpte min i färgen Twilight, skärmen är tillverkad av BOE, inte LG som den fick vid lansering. För att göra det enkelt så delar jag upp det i positivt och negativt. + Bästa batteritiden jag upplevt på en smartphone. + Skärmen är absolut toppklass, bytt från Samsung till denna. + Laddningen går ruskigt snabbt. + Otroligt bra flyt vid användning, mjukt som på Iphone, inte hackigt som Samsung. + Kameran är den bästa jag använt i en smartphone. + Navigeringsmöjligheter, föredrar gester för mer skärmyta. + Face-ID är snabbt och säkert som på Iphone tack vare sensorer. + Fingeravtrycksläsare, fungerar även med härdat glas (Panzerglass). + Videostabiliseringen i kameran vid inspelning. - Videoinspelning i 4K är maximalt 30 fps, hade önskat 60 fps. - Autofokus i kameran kan ibland ha svårt att upptäcka objekt snabbt. - Huawei appar är inte upp till par med Samsung eller Apple. För att sammanfatta är det en otroligt bra telefon. Det spelar nog ingen roll vad man skaffar för enhet så hittar man alltid småsaker man känner kunde varit bättre, men denna har då väldigt få. Och det mesta kan nog åtgärdas med systemuppdateringar. Exempel på det är gestnavigeringen, den hade inte så bra flyt i början men efter en uppdatering så hade Huawei åtgärdat det ordentligt. Kan inte göra annat än ge den toppbetyg!
s
stefanq

8 omdömen

2 år sedan*
Köpte denna telefon i julas och har nu använt den ett par månader. Överlag den bästa telefon jag ägt till dags dato. Senaste Android verkar vara fokus även från Huawei och många trevliga nya funktioner i SW utan att man bloatar för mycket. Trevligt med fingerprintsensorn inbyggd i skärmen även om jag vant mig sen innan att ha den på baksidan (Samsung). Annars är det som imponerar mest kamerafunktionerna och kvaliteten på bilderna man tar specifikt vid sämre belysning samt batteritiden som är extremt bra med mitt daily usage pattern. Jag behöver bara ladda varannan dag :-) Enda nackdelen jag ser är att telefonen inte kan hanteras av mig endast med en hand. Men jag får se till att bygga en större hand... ;-)
*Redigerades 2 år sedan
T
TheRoggan

6 omdömen

2 år sedan
En av de absolut bästa mobilerna på marknaden. I jobbet så testar jag alla nya mobiler och bytte precis till nya S10+ efter att ha använt Mate 20 Pro i ca 4 månader. Jag saknar många aspekter av Mate 20 Pro. Den har en bättre formfaktor som ligger bättre i handen, på knappen sitter ergonomiskt placerad och ansiktsupplåsningen är säkrare, snabbare och extremt pålitig på Mate 20 Pro. Designen och kvalitetskänslan är också aningen bättre på Mate 20 Pro, den midnattsblå med "räfflade" glaset är extremt snygg i mina ögon. Skärmen på Mate 20 Pro har i mina ögon en mer tilltalande kontrast och ikoner och vit vs svart sticker ut bättre på alla ljusnivåer. Även EMUI 9 som folk har olika åsikter som tycker jag är minst lika bra på One UI där de har olika styrkor och svagheter men överlag två väldigt bra interface som nu är toppklass utan stora svagheter. Det som saknas mest är att man inte kan se aktiva notifikationer på always on displayen, notifikationer blir begränsade pga av hakan längst upp men det går att confa den så man kan se 3st (default ser man 0) genom att tex lägga batteri % i batteriikonen istället för brevid och stänga av VoLTE samt NFC. Batteritiden är grym och den går ca 2 dagar med normalt användande, jag laddar den ca 30 min om dagen varav kanske 15 min på jobbet och 15 min hemma eller mindre och oroar mig aldrig för att batteriet ska ta slut (första gången för mig på många år). Kameran är extremt bra, i auto läget tar den oftast riktigt bra bilder i ljusa förhållanden men är lite "för bra" i mörka då den exponerar mörka partier mer än jag tycker ser bra ut. Går man över till Pro läget (inte så komplicerat som man tror) så blir bilderna precis som jag vill ha dem utan att man behöver göra några komplicerade inställningar, bara justera exponeringen lite (oftast ner ca 0.5 steg) så blir bilderna helt otroliga. Har inte varit imponerad av en mobilkamera på flera år men denna imponerar helt klart. Vidvinkellinsen är grym och är den jag tar flest bilder med, även filma är suveränt med den. Överlag extremt nöjd och skulle rekommendera denna mobil till alla som vill ha en mobil som går 2 dagar på batteri, tar extremt bra bilder och har en skärm som man blir imponerad av att titta på. Speciellt nu när priserna börjar gå ner så är detta ett riktigt bra köp. Helt klart jämförbar med Samsung S10 utan att någon är signifikant bättre eller sämre på något, om det är något så tycker jag Mate 20 Pro har 40mpixel kamera som går att zooma i mer jämfört med 12 på S10 samt 3X zoom istället för 2X samt större batteri och bättre/snabbare upplåsning. S10 tar lite bättre och stabilare video samt har bättre mikrofon för videoljud.
Chesluk
Chesluk

137 omdömen

2 år sedan
Värdig ersättare till min Mate 9 Pro.
Sida 1