Devoniq Audio Envy

Devoniq Audio Envy

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Devoniq Audio Envy

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.5 / 5
(56 omdömen)
5
(25)4
(13)3
(3)2
(4)1
(11)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
m
misewixe

3 omdömen

2 år sedan*
UPPDATERING: Slog till på februari-kampanjen och beställde samma lurar igen. Efter 1 månad meddelar Devoniq att lurarna är försenade. Idag finns inte företaget kvar. Ingen möjlighet till kontakt. PayPal claim är redan igång. Synd! Helt klart best bang for the buck. Positivt - ljudet är bra, även på hög volym. - små bågarna som håller lurarna på plats känns inget även efter haft på sig dem hela dagen. - menyernas användarvänlighet. Känns logiska. - batteritiden - laddtid - medföljande case - ip klassad för fukt och regn - w års garanti på Negativt: - skulle vilja ha haft någon bättre motvikt på vänstra sladdsidan. - lite fler extra-pluppar, stort + dock för extra par av öronsnäcksbågar. Efter en veckas användning är jag supernöjd. Funderar på vilka jag ska dela ut dessa till som julklapp. Har inte mixtrat något med equalizer än, blev bra right out of the box. Kör dem med min gamla S6 edge. Inköpt på devoniq direkt. Beställde fredag förmiddag. Måndag hade jag lurarna i handen.
*Redigerades 5 månader sedan
44t5m

1 omdöme

9 månader sedan
Köpte dessa förnett tag sedan. Tog ungefär 2 veckor att levereras vilket är ganska länge men fick förvarning om längre leveranstid. Nämnd tullkostnad fick man åter från Devoniq efter några dagars vöntetid. Till slut blev allt som utlovat så är mer än nöjd med både servicen och produkten.
T
TK2Tall

1 omdöme

9 månader sedan
Mina lurar fastnade också i tullen men fick själv stålarna åter inom 10 minuter efter att jag skrev till dem på Facebook. I bekräftelsemejlet står det klart och tydligt att man inte själv ska stå för denna avgift ifall ifall man åker på avgifterna. Hörlurarna för övrigt är som andra (positiva) recensioner. Grymt ljud, batteritiden hade kunnat vara bättre och mina har inte gått sönder än :)
G
Gullila

2 omdömen

9 månader sedan
Kan vara bra att veta att ni, med stor sannolikhet, kommer behöva betala import av varorna. De skickas från Ukraina och fastnar i tullen. 96:- jag inte hade räknat med, lägg det på priset!
y
yman

2 omdömen

10 månader sedan*
ljudet är i tusenkronors klassen och till och med lite till. batteritid hade lunnat vara nåt längre men med tanke på ljudkvaliteten så är det en enkel kompromiss. räkna dock inte med något snabbt dvar från kundservicen. jag misstänker starkt att detta företag växte alldeles för snabbt för sitt eget bästa vilket är synd då produkter de levererar är skitbra
*Redigerades 10 månader sedan
T
TheDigitalia

1 omdöme

10 månader sedan
Kundtjänsten är obefintlig men helvete vilket ljud lurarna producerar! Vill köpa ett till par bara ifall dessa går sönder och jag ej kan få tag på dem :)
t
thekevv

27 omdömen

ett år sedan
Fantastiska hörlurar. Tror man inte kan hitta bättre för priset. Komforten är suverän och ljudet är långt över godkänt. Har använt lurar 3 gånger dyrare med sämre ljud. Det som drar ner betyget lite är att mina gick sönder efter ungefär ett år.
m
metzi

25 omdömen

ett år sedan
Ganska bra BT hörlurar för priset. Sitter säkert och bekvämt i mina öron. En nackdel är batteritiden på knappt 3 timmar. En bonus hade varit platta eller förstärkta kablar. Jag har lyckats få glapp i ena luren efter konstant drag från kontrollen. Det verkar som om många av Devoniqs kunder har problem att kontakta företaget?
iNDePeNDeNt365
iNDePeNDeNt365

20 omdömen

ett år sedan*
Dålig hållbarhet och en kundtjänst som ljuger och sedan inte svarar. Synd för: Riktigt bra headset, bra klart ljud, en fröjd för dom som ringer mig att prata med mig när jag är på skramliga ställen, då micen har brusreducering. Synd att de inte håller bättre bara... Mitt första par slutade ta laddning efter drygt 8mån. Vart LOVAD ersättning för det, men dom ljög. Skulle ta 2v. att få de nya, har gått någon månad nu och dom har slutat svara/läsa på Messenger.
*Redigerades ett år sedan
o
onnerby

3 omdömen

ett år sedan
Perfekta lurar för priset. Har haft dem i lite över ett år nu utan några som helst problem. Har testat en massa andra liknande "sport-lurar", men det har alltid varit problem med tex batteriet som sitter på "dumma" ställen och tynger ner på olika sätt. Dessa sitter perfekt i mina öron och hamnar aldrig på sniskan på något sätt. Det bästa är också att de är magnetiska och hänger bra runt halsen när man inte lyssnar.
Sida 1