Nintendo Wii

Nintendo Wii

(683)
4.2
(683 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
Nintendo Wii släpptes 2006 och var tidigt ute med rörelsekänsliga handkontroller och trådlös Internetuppkoppling. Wii har blivit populär i vidare kretsar än vanligt i tv-spelsvärlden med spel som Wii Fit och We love Golf, men klassiker som Super Mario Bros och FIFA finns också till tv-spelskonsolen. Genom Internetuppkopplingen går det att köpa och ladda ned äldre Nintendospel och spela dem på Wii-konsolen.
 • 512MB
 • DVD
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
 • 480p
 • 2006
 • Facebook, YouTube, Skype …
 • Inbyggd lagringskapacitet: 512MB
 • Mediatyp: DVD
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

Nintendo Wii

 • Inbyggd lagringskapacitet: 512MB
 • Mediatyp: DVD
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

4.2 av 5 stjärnor

Baserat på 683 omdömen

Sorterat efter datum
2018-10-22
L
Lasseking34(5 omdömen)
En äldre spelkonsol idag men barnen och jag älskar den! Något låg upplösning men det får man ta Finns till riktigt bra pris
2007-07-31
Redigerades 2018-08-13
Ticalo(30 omdömen)
* Kass bild * Kasst ljud * Ingen spelkänsla * Påtvingade kontroller som inte lyder Plus för iden och design! Behåller x360 ett bra tag till!
2018-01-01
RoMe(19 omdömen)
Välfungerande
2016-12-17
a
angelprinsessan(232 omdömen)
Toppen!
2016-12-04
Gew(105 omdömen)
Full pott från Nintendo här, i min ringa mening. Kanske skevt att skriva ett omdöme om en produkt som i de allra flestas ögon är helt obsolet men tänkte att det fortfarande finns folk som går i tankar på att köpa begagnat, kanske till barn eller barnbarn. Jo, vi köpte vår konsol nu för ett par år sedan. Har inte haft med Nintendo att göra sedan min SNES under barndomen under det tidiga nittiotalet, och den här ligger ju ändå ett par konsolgenerationer senare. Nåväl. Mina ögon föll först på "Wii Mini" som då precis hade introducerats på marknaden. Jag hann (dumt nog) rentav köpa en sådan röd liten enhet. Tämligen omgående stod det dock klart att den var ett bakslag, inte nog med att den saknar GameCube-portar (vilket f.ö. även den svarta varianten utav Wii gör), men den hade heller ej stöd för Wi-fi / Netplay, vilket kändes som en riktig downer. Hade tur och den hyggliga butiken lät mig lämna tillbaka enheten nästkommande dag, och jag sökte då istället upp en begagnad vit Wii, alltså den här (ursprungliga) modellen, vilken enligt de allra flesta är den i särklass bästa. I det paket jag slog till på fick jag med två stycken Wiimote (OEM) med både Nunchuk, MotionPlus-adapter och silikonöverdrag till bådadera. Klockrent, vill jag påstå. Enheten har spelats rätt hårt i perioder och det har aldrig varit några problem med den. Jag slängde ganska omgående in tredjeparts-mjukvaran "Homebrew" vilket möjliggör en del finesser som normalt inte är möjligt med Wii. Rekommenderas skarpt. Har även fyndat en sådan adapter som skalar upp bilden till HDMI, vilket i min ringa mening faktiskt görs med helt godkänt. Alla(!) de olika Mario-spelen, Donkey Kong Country Returns, samt Zelda-spelen är titlar som rekommenderas varmt.
Sida 1