Kategorier
Prisjakt

Nintendo Wii

Nintendo Wii

  • Stödda videoformat: 480p
  • Inbyggd lagringskapacitet: 512MB
  • Lanseringsår: 2006
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Nintendo Wii

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
L
Lasseking34

5 omdömen

3 år sedan
En äldre spelkonsol idag men barnen och jag älskar den! Något låg upplösning men det får man ta Finns till riktigt bra pris
RoMe
RoMe

19 omdömen

4 år sedan*
Välfungerande
*Redigerades 4 år sedan
a
angelprinsessan

237 omdömen

5 år sedan*
Toppen!
*Redigerades 5 år sedan
Gew
Gew

114 omdömen

5 år sedan*
Full pott från Nintendo här, i min ringa mening. Kanske skevt att skriva ett omdöme om en produkt som i de allra flestas ögon är helt obsolet men tänkte att det fortfarande finns folk som går i tankar på att köpa begagnat, kanske till barn eller barnbarn. Jo, vi köpte vår konsol nu för ett par år sedan. Har inte haft med Nintendo att göra sedan min SNES under barndomen under det tidiga nittiotalet, och den här ligger ju ändå ett par konsolgenerationer senare. Nåväl. Mina ögon föll först på "Wii Mini" som då precis hade introducerats på marknaden. Jag hann (dumt nog) rentav köpa en sådan röd liten enhet. Tämligen omgående stod det dock klart att den var ett bakslag, inte nog med att den saknar GameCube-portar (vilket f.ö. även den svarta varianten utav Wii gör), men den hade heller ej stöd för Wi-fi / Netplay, vilket kändes som en riktig downer. Hade tur och den hyggliga butiken lät mig lämna tillbaka enheten nästkommande dag, och jag sökte då istället upp en begagnad vit Wii, alltså den här (ursprungliga) modellen, vilken enligt de allra flesta är den i särklass bästa. I det paket jag slog till på fick jag med två stycken Wiimote (OEM) med både Nunchuk, MotionPlus-adapter och silikonöverdrag till bådadera. Klockrent, vill jag påstå. Enheten har spelats rätt hårt i perioder och det har aldrig varit några problem med den. Jag slängde ganska omgående in tredjeparts-mjukvaran "Homebrew" vilket möjliggör en del finesser som normalt inte är möjligt med Wii. Rekommenderas skarpt. Har även fyndat en sådan adapter som skalar upp bilden till HDMI, vilket i min ringa mening faktiskt görs med helt godkänt. Alla(!) de olika Mario-spelen, Donkey Kong Country Returns, samt Zelda-spelen är titlar som rekommenderas varmt.
*Redigerades 5 år sedan
a_persson
a_persson

56 omdömen

6 år sedan*
Perfekt när du får besök och vill köra lite "digitala sällskapsspel"!
*Redigerades 6 år sedan
6 år sedan*
Konsolen är mycket liten och smidig ifall du ska flytta den. Fast det försämrar andra saker, till exempel grafiken. Plus och minus: PLUS: + Liten och smidig, väger nästan inget + Kontrollen. Kontrollen skiljer sig mycket från andra kontroller, ps3 och xbox 360 har kontroller som är relativt lika, fast wii kontrollen skiljer sig helt. Jag vet inte om kontrollen är så himla snygg eller smidig, fast den är skön att hålla i ifall man har mindre händer. + Konsolen är väldigt snygg faktiskt. + Menyerna i spelen och själva huvudmenyn är väldigt enkla och ser snygga ut. Dock förstörs det lita p.g.a den dåliga grafiken. Det är kanske inget man stör sig på om man är liten. MINUS: - Ingen HDMI kabel, vilket är dåligt eftersom dem flesta tv:apparaterna inte har VGA utgångar. Min TV har det, även fast den är relativt ny. - Grafiken är ju betydligt sämre än på till exempel PS3 eller xbox 360. - Dem flesta spel till Nintendo WII, kräver att man står upp och rör sig. För mig och många andra så ska gaming vara lungt och man ska inte behöva röra på sig. Detta är min åsikt. Det är en rolig konsol ifall man inte tar gaming alltför seriöst, det är en bra konsol ifall man har mindre barn eller ifall man vill ha kul med familjen :)
*Redigerades 6 år sedan
7 år sedan*
kul för barnen
*Redigerades 7 år sedan
Honda
Honda

32 omdömen

8 år sedan*
Kul, men ganska dålig grafik och ljud jämfört med PS3.
*Redigerades 8 år sedan
8 år sedan*
Mycket bra konsoll med många roliga spel. Lite dålig grafik, men spelen är fortfarande roliga. Dock har en nunchuck redan slutat fungera efter 6 månader! Och priset på orginal fjärr är nästan halva priset på hela konsollen!
*Redigerades 8 år sedan
14 år sedan*
Kul från början, men en väldigt barnslig konsoll som står sig svagt mot PS3an och xboxen.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1