Prisjakt

Battlefield V (PC)

Battlefield V (PC)

  • Genre: Äventyr, FPS, Krig, Sci-fi, Arkad, Shooter, Förstaperson, Action
  • Lanseringsår: 2018
  • Operativsystem: Mac OS X, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Bevaka
Jämför

Battlefield V (PC)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
R
RillmAn

16 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan*
Herregud vad har EA gjort med battlefield serien . Banorna är alldeles för lika man tröttnar väldigt fort på spelet . Team Deathmatch är ett rent skämt helt värdelöst Om nu detta skall utspela sig under andra världskriget, vart tog Ryssland, Japan, italien, USA, vägen ??? Att man inte ens har med nämnda nationer med i spelet är uruselt då de ska utspela sig under andra världskriget EA har återigen lyckats förstört något bra... Tacka vet jag bad Company 1 och 2 de var grejer de jämfört med denna smörja. Historia är historia det går inte skriva om hade ni hållt spelet någorlunda autentiskt så hade det troligen blivit bättre. -------- Efter några år så har detta spel tro de eller ej blivit riktigt roligt att spela! Alla buggar är i princip borta spelet är roligt att spela och när man släppte pacific till detta spel så höjde det sig avsevärt!
*Redigerades 3 dagar sedan
Dante-San
Dante-San

81 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 månader sedan
Enda som drar ner de är de fuskar som då o då dyker upp o förstör.
Rolle90
Rolle90

86 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
kul spel som ser fantastiskt ut, men Fullt av buggar, Det känns ibland som en Alpha version som aldrig åtgärdas... tyvärr uruselt så här långt efter release......
s
swipe

39 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Förstår att folk har är sura på spelet men DICE har faktiskt lyckats få balans i spelet. Speciellt Rush/capture the flag-banorna är helt grymma. Intensiva och väldigt jämna. Kräver också mer av spelarna men jag är nöjd över förväntan. Synd att det har tagit ett par år efter release för att få till den rätta känslan. En sak som skulle göra spelet ännu bättre: EA mergade med Valve och sket i Origin. Har betydligt mer aktivitet på Steam än Origin när det gäller polare att spela med. Förstår inte att dom inte har fattat grejen med en bra klient för att baka in hela spelupplevelsen. En känga åt EA egentligen. Se till att ha en bra dator!
V
Vettel

8 omdömen

Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Finns ingen som helst balans mellan lagen kan vara tex 31 spelare i ena laget och endast 9 i det andra...Vinst eller förlust beror nästan enbart på balansen och inte prestationen..Buggar och cheaters lyser också med sin närvaro utan att dice verkar bry sig..
*Redigerades 2 år sedan
M
Mpgod

51 omdömen

Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Uselt! Köp inte.
f
fajje

68 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Sämst i serien
R
Ramlöss

136 omdömen

Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
BF5 kunde ha varit ett bra spel. Jag har spelat ca 3000h i BF3/BF4/BF1 Jag hatar verkligen skjutmekaniken, gör hela spelet ospelbart för mig. Något är jävligt fel mot BF4&BF1, tom i jämförelse med BETAN är något jävligt konstigt. Vet inte exakt hur Dice förstörde hela spelet mot betan, ibland är det värre än BF3 när suppression var uppskruvad till max. BF1 var inte heller något underverk men var iallafall konsekvent, BF5 känns jävligt random och bara konstigt. Känns som den slutar registrera min mus ibland, skit skumt. Är orsaken det till det låga betyget, skjutmekaniken är 90% av ett FPS-spel och jag kan inte spela BF5 för jag hatar det över allt. Är en plåga att skjuta, lol... Menyerna och gränssnittet är nog det sämsta jag har sett sen 2001, får huvudvärk bara jag tänker på det. Vill du experimentera med olika utföranden av ditt vapen måste du hoppa ur spelet för att ändra vapnet, fullständigt galet. Tar ca en till två veckor att avsluta ett spel, stirra in i en svart skärm. Ljudet i spelet är fortfarande på pre-alpha nivå, det saknas ljud och ger dig noll information. Utan 3d-spotting är ljud helt avgörande och BF5 är ett fullständigt misslyckande. Hur svårt är det att kopiera BF1 ljud, sparat miljoner och hade inte varit fullständigt värdelöst. Grafiken är imponerande men skapar problemet att du är fullständigt blind, alla smälter in i bakgrunden. Sen är insta-death buggen tillbaka från BF4 känns det som. Vissa saker kommer att patchas, men jag kommer förmodligen aldrig att uppdatera den här recensionen, när mitt Origin access skräp löper ut kommer jag aldrig att spela BF5 igen. Uppdatering Köpte spelet 19-11-26 fortfarande lika värdelöst och ospelbart. Dice har inför ett mode som består av att 64 spelare slåss över en flagga, kanske det mest tragiska i BFs historia. Drar av en till stjärna är nu 100% ospelbart kraschar 50% av alla spel.
*Redigerades 2 år sedan
J
JohanAR

7 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Massor med allvarliga buggar som aldrig fixas och väldigt vanligt med folk som fuskar utan att EA/Dice verkar bry sig. Kan inte spela över huvud taget nu men omöjligt att få pengarna tillbaka från Origin.
a
atjnystrom

40 omdömen

Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Origin lurar sina kunder... Köp ej!
Sida 1