Battlefield V (PC)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 tim sedan
  Varför så dyr på PC? PS4 och Xbox kostar 499.
 • Dålig
  1 dag sedan
  Sämre än bf1 och det trodde jag ej vart möjligt. Gått sämre och sämre efter 3an vilket vart fenomenalt. Dock bättre flyt än på ps4an.
 • Mycket bra
  1 dag sedan
  Uppdaterat: 1 dag sedan
  Kära BF5, du är nästan lika buggig som releasen för BF4, lika kul som BF3 och minst lika snygg som BF1. (Saknar dig, BF2)

  Har man varit med ett tag så vet man att spela Battlefield vid release är ostabilt, att förvänta sig något annat är kanske inte fel, men inte så realistiskt. Tyvärr så är dagens spel-releaser fyllda med buggar, men det var dom även på sen 90-tal också. Patchar släpptes, men det dröjde faktiskt innan de kom ut. Idag är utvecklarna väldigt snabba med att skicka ut patchar. Många gånger krävs det faktiskt att dom släpper spelet innan dom vet vad som ska åtgärdas, då Beta-tester inte alltid räcker till.

  - Spelet är riktigt bra, riktigt riktigt bra.

  - Menyer och gränssnitt kommer korrigeras över tiden, oavsett vad man själv tycker borde varit med i launch. Hur man lyckades göra ett sånt här ogästvänligt gränssnitt från början är väldigt...intressant.

  - Buggar kommer att fixas.

  - Vapen och fordonsbalanser kommer att fixas

  Om ni vill ha ett mer stabilt spel, vänta ett tag, det kommer vara värt väntan. Om inte, köp och ha kul för vad det är just nu. Battlefield-releaser har varit på detta sätt och kommer att vara det ett tag till, det gör inte mer rätt däremot.

  Spela och ha kul!
 • Mycket bra
  3 dagar sedan
  Uppdaterat: 3 dagar sedan
  Bästa BF i serien och jag har kört dem alla (För många timmar i framförallt BF3/BF4) Det finns dock en del buggar (som vanligt) och tweaks här och där Dice måste fixa men det ser väldigt lovande ut!

  Det viktigaste är att skjutmekanismen känns rätt och detta är förmodligen perfektion! Underbart.

  Menyerna är verkligen overkill! Dom har satsat allt på att få det snyggt och missat poängen med att göra snabba val. Hoppas på att dom kan implementera snabbmenyer som fanns i tidigare BF.
 • Dålig
  11 dagar sedan
  Uppdaterat: 3 dagar sedan
  BF5 kunde ha varit ett bra spel.

  Jag har spelat ca 3000h i BF3/BF4/BF1

  Jag hatar verkligen skjutmekaniken, gör hela spelet ospelbart för mig.
  Något är jävligt fel mot BF4&BF1, tom i jämförelse med BETAN är något jävligt konstigt.
  Vet inte exakt hur Dice förstörde hela spelet mot betan, ibland är det värre än BF3 när suppression var uppskruvad till max.
  BF1 var inte heller något underverk men var iallafall konsekvent, BF5 känns jävligt random och bara konstigt. Känns som den slutar registrera min mus ibland, skit skumt.

  Är orsaken det till det låga betyget, skjutmekaniken är 90% av ett FPS-spel och jag kan inte spela BF5 för jag hatar det över allt. Är en plåga att skjuta, lol...

  Menyerna och gränssnittet är nog det sämsta jag har sett sen 2001, får huvudvärk bara jag tänker på det. Är inte bara att det är en värdelös konsol-port, någon satt praktikanten med downs syndrom att göra menyer etc.
  Vill du experimentera med olika utföranden av ditt vapen måste du hoppa ur spelet för att ändra vapnet, fullständigt galet.
  Misstag inte ens ett 1 dollar spel från kalla kriget hade misslyckats med.

  Ljudet i spelet är fortfarande på pre-alpha nivå, det saknas ljud och ger dig noll information.
  Utan 3d-spotting är ljud helt avgörande och BF5 är ett fullständigt misslyckande.
  Hur svårt är det att kopiera BF1 ljud, sparat miljoner och hade inte varit fullständigt värdelöst.

  Grafiken är imponerande men skapar problemet att du är fullständigt blind, alla smälter in i bakgrunden.

  Sen är insta-death buggen tillbaka från BF4 känns det som.

  Vissa saker kommer att patchas, men jag kommer förmodligen aldrig att uppdatera den här recensionen, när mitt Origin access skräp löper ut kommer jag aldrig att spela BF5 igen.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  6 dagar sedan
  Uppdaterat: 6 dagar sedan
  mycket bra kvalitet