Kategorier
Prisjakt

JBL Reflect Contour 2

JBL Reflect Contour 2

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

JBL Reflect Contour 2

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.3 / 5
(4 omdömen)
Sorterat efter datum
m
mange1978

7 omdömen

2 månader sedan
passar bra i öronen och sitter där dom sitter. bra ljud, bra bas.
N
Nightfly

63 omdömen

4 månader sedan
Vid första försöket tyckte jag att de var alldeles förfärligt dåliga, men det tog ett tag innan jag fick kläm på hur de ska sitta i öronen - kanske en förklaring till varför vissa omdömen är så dåliga? När man väl har begripit hur de ska sitta funkar de riktigt bra. Bra batteritid och kopplar alltid upp sig mot mobilen utan problem på någon sekund. Sitter kanonbra under löpturen trots påfrestningar. Jag har kört långpass utan att behöva justera dem en enda gång. Om man trycker in snäckorna ordentligt i öronen så blir det bra basljud, men då fortplantar sig fotstegen från marken upp i öronen, så vid löpning lossar jag lite på snäckorna - på bekostnad av sämre bas.
K
Kritikern nr 1

6 omdömen

2 år sedan*
Den bästa jag har någonsin köpt. Sitter perfekt när jag springer och isolerar alla yttre oljud så som bil, tåg, oxh stora lastbilars trafik. för de pengarna är de såååå perfekta. Behagligt djup bas. okej mellaregister och diskant.
*Redigerades 2 år sedan
2 år sedan*
Dålig passform, dåligt ljud och inte möjligt att använda Google-assistent. Gillar att springa öronproppar i öronen medan du lyssnar på musik från mobilhögtalarna.
*Redigerades 2 år sedan

Google