OBH Nordica AG7600 ActiFry Genius

OBH Nordica AG7600 ActiFry Genius

  • Friteringsmetod: Varmluft
  • Effekt: 1500 W
  • Funktioner: Timer, Tål maskindisk, Display, Dubbla korgar/behållare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

OBH Nordica AG7600 ActiFry Genius

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.7 / 5
(21 omdömen)
5
(5)4
(10)3
(4)2
(2)1
(0)
Sorterat efter datum
2019-01-06
Vi har nu provat denna produkt i lite drygt 4 veckor och kan inte mer en säga kanon produkt då den är smidig att rengöra och även maten blir jätte god barnen älskade chicken nuggetsen dom totalt vräkte i sig. Och pommes blir knapriga och fina samt dom gudomliga sötpotatis pommesen får ju inte nog av dom och tur är det ju då man inte använder så fruktansvärt med olja så det gör den ju ännu bättre
2019-01-05
För hälsosam mat är den toppen, för de som prioriterar tid är den mindre lämplig. Jag har fått förmånen att testa OBH Nordica ActiFry Genius under ett antal veckor och här följer mina recensioner. Jag är en småbarns och tonårsmamma och har oftast små marginaler när det gäller tid och matlagning. Därför blir det ofta friterad mat, både fisk, kyckling och pommes och detta görs i vår oljefritös som jag haft i många år. Nu fick jag möjligheten att testa ett hälsosammare alternativ, OBH Nordica ActiFry Genius som är en varmluftsfritös och kräver lite eller ingen olja alls. Första intrycket är att den är väldigt stor och tar mycket plats om jag jämför med den gamla fritösen. Den låter en hel del och blir väldigt varm så man får ställa den oåtkomlig för barn. Den är superlätt att använda. 9 förprogrammerade program finns tillgängliga och en praktisk receptbok medföljer. Bara följa ett recept, lägg i ingredienserna, häll på lite olja (sked medföljer så man inte överdoserar), stäng locket och tryck på valfritt program. Så startar maskinen och en vev börjar rotera maten i maskinen. Den låter ganska högt men matoset är minimalt, bättre än min traditionella fritös. När maten är klar så piper den högt. Jag har testat både friterad fisk, kyckling och pommes och resultaten blir krispiga och goda, dock tar det för lång tid för mig och mina barn och därför kommer den inte att ersätta min gamla oljefritös.
2018-12-28
Har testat denna maskin i 4 veckor nu. Fördelen är att den sköter sig själv. Den har förprogrammerade program beroende på vad man ska laga (pommes frites, köttbullar etc) En annan fördel är att den kräver väldigt lite olja. Det följer med ett mått som man använder så det finns ingen risk att man tar för mycket eller för lite. Man kan också diska delarna i diskmaskinen. Nu till nackdelarna. Den tar en hel del plats. Eftersom den är rund så är den svår att lägga i ett skåp med något annat bredvid. Man får vara väldigt försiktig då den blir varm. Den låter också väldigt mycket. Man vänjer sig men tycker man att det är jobbigt med maskiner som låter så är detta inget för dig.
2018-12-25
Har fått testa denna för reviewclub och är imponerad av den. Har en traditionell fritös sen flera år men vilken skillnad att slippa allt fett. Pommesen blir krispiga på utsidan och mjuka innuti helt utan någon olja. Det går inte så fort som med en vanlig fritös men man behöver inte passa den, bara välj program och tid sen kan man i lugn o ro fixa resten av middagen. Rekommenderar den varmt.
2018-12-21
Bra "fritös. Pommesen blev riktigt krispiga(körde 5 minuter extra för ännu bättre resultat än förinställda programmet). Negativt : Maskinen låter ganska mycket
2018-12-21
OBH Nordica levererar igen! Lättanvänd, lätt att rengöra (mycket går att köra i diskmaskin. Dock blev inte vissa medföljande recept goda, felberäknade kryddningar. Den låter även ganska högt och blir mycket varm bakpå. Men god mat och fettsnål mat!
2019-01-21
Hoppas att detta skulle leva upp till förväntningarna som jag älskar friterad mat medan fruen hatar det. Hoppas detta skulle vara vår gyllene medelvärde. Tyvärr har det inte. Fler skäl till det ... * Det röra sig (över 80 db) när det fungerar * Locket blir varmt, använd en handduk eller handske för att öppna locket. * Följde med en receptbok, men endast med bra recept. Saknade alternativ där som visade recept på 1 eller 2 och inte nödvändigtvis 1 kg kyckling + etc. Har gjort potatischips, kycklingklubbar och nuggets, pommes frites, olika kött och grönsaker i olika former. Mat fastnade ofta runt rotorn så jag var tvungen att öppna locket flera gånger under stekning. Och maten är inte lika skarp som med olja stekning. Tyvärr, inget jag kan rekommendera som ett bra alternativ till korrekt fritering. Ät Rarer Deep-Fried Foods om vi talar hälsa, men olja är fortfarande min favorit sätt att göra mina bästa hemlagade friterad nuggets.

Google

2019-01-16
Den här maskinen är så snygg! Har använt det för både pommes frites, grönsaker, kyckling etc. Som du lär känna det, är resultaten otroligt bra. Potatisprodukterna blir krispiga på utsidan och saftiga inuti. Kycklingprodukter blir hudskörda och bra och värmeras utan att vara torra. Grönsaker är krispiga och bra. Maskinen är lätt att rengöra och lätt att använda. Det enda som är lite minus är att det tar lite plats på köksdisken. Men bortsett från det, rekommenderar maskinen verkligen :)

Google

2019-01-12
Mycket nöjd med resultatet av maten som görs med detta. För dem som älskar chipsen är saftiga insidan och krispiga på utsidan, är detta helt perfekt. Maskinen kräver också otroligt liten olja, vilket gör maten mer naturlig och hälsosam. Då kan man tillåta "extra god mat" flera dagar i veckan. Maten ordnar sig i maskinen, du behöver inte vända och röra att allt kommer att vara bra, till skillnad från i ugnen. Den enda nackdelen med det är att det ger mycket ljud.

Google

2019-01-08
Maskinen fungerar bra och ger bra resultat gång på gång. Det finns ofta något för den som har allt och som ibland ser fördelen av att kunna kasta in lite mat i maskinen och inte behöva stå och slava över pannan för att steka något som teoretiskt kunde stekta sig med minimala rörelser som krävs. Det är definitivt något jag ska använda för så kallad "matberedning", eftersom man ofta får en bra mängd mat åt gången med minimal ansträngning - det gör det lättare att laga mat i 2-3 dagar i taget. Servera på ris, kycklingfilé, paprika, lök, sparrisbönor, soja, olja mm. Då har du en god måltid som stekar sig själv. Det är inte något jag rekommenderar för personer med mycket lite köksutrymme eller för dem som svarar på mycket ljud - för att det gör ont mycket när det är på. Annars finns det en anständig sort för den vanliga matlagningen, och det har säkert sin plats i många människor som inte har möjlighet att stå över krukorna vid varje måltid, eller som kommer ledigt för andra saker. Sammantaget en spännande produkt som förhoppningsvis kommer upp med fler recept för framtiden.

Google

Sida 1