Kategorier
Prisjakt

SMEG DCF01

SMEG DCF01

  • Typ av bryggare: Elbryggare
  • Antalet koppar per bryggning: 10
  • Funktioner: Värmehållning, Droppstopp, Timer, Automatisk avstängning, Display
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

SMEG DCF01

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
1.8 / 5
(3 omdömen)
Sorterat efter datum
R
Rajtan

2 omdömen

2 månader sedan
Inget problem med kaffet det är helt okej. Själva kaffebryggaren är jättesnygg. Men... Den är konstruerad så det är svårt att hälla i vatten och det går inte använda graderingen på kannan. Den piper när man sätter på den, när kaffet är klart och när den stängs av och den piper högt och väcker resten av huset. Rekommenderas INTE PS den var dyr också.
t
tuckfrump

4 omdömen

10 månader sedan
Inköptes då det var den enda bryggaren som fick hustruns tillåtelse att stå framme till allmän beskådan dygnet runt. Kaffet smakar väl bra men herregud vilken idiotisk konstruktion detta är. Uppenbart ingen med ingenjörsbakgrund som formgett denna skapelse. Hålet för påfyllning av vatten är så litet och bryggarens topplock går inte att öppna fullt vilket gör det helt omöjligt att tömma den medföljande kannans fulla innehåll ner i bryggaren. Känns dessutom billig och plastig och inte värd pengarna.
2 år sedan
Snygg kaffebryggare i retro stil som gör gott kaffe... MEN, varför har SMEG tillverkat en maskin som piper/tjuter när man sätter på den och när kaffet är klart??? Då menar jag inte ett litet diskret pip, utan ett j****gt högt pip som nästan får öronen att lossna. Jag vet att jag sätter på kaffe, behöver ingen ”varningssiren” för det! Jag förstår även att kaffet kommer att vara klart inom ca 5 minuter, behöver ingen siren för det heller! Om jag nu skulle glömma att jag satt på kaffet så stänger den ju av sig själv efter ca 30 minuter så varför envisas SMEG med att irritera sina användare med denna helvetes signal? Maskinen borde ha sålts tillsammans med hörselskydd och tratt. Tratt för att det dessutom är ganska svårt att fylla på vatten genom det lilla hålet som även skyms av locket på maskinen som i sin tur gör att det är omöjligt att tömma hela kannan i bryggaren. Suck... Amatörsässiga brister på ett så annat fint märke. En ljudlös maskin där locket går att öppna mer och ett något större hål till vattenbehållaren hade gett maskinen toppbetyg. Nu blir det en halvdan maskin till ett högt pris. Men den är ju fin att titta på...