Huawei P20 Pro Dual SIM 128GB

Huawei P20 Pro Dual SIM 128GB

 • Skärmstorlek: 6.1 tum
 • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
 • 4G (LTE)
Rank 24 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Huawei Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Huawei P20 Pro Dual SIM 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Skärmstorlek: 6.1 tum
 • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
 • 4G (LTE)

4.2 av 5 stjärnor

Baserat på 91 omdömen

Sorterat efter datum
2018-04-20
Redigerades 2019-05-24
  Kocke(237 omdömen)
  Har tidigare varit en stor motståndare till Huawei då jag ansett att många av deras modeller varit bristfälliga på många plan. Vilket förändrades efter jag beställde det här underverket efter läst flertalet recensioner. Klart bästa telefonen jag testat. Detta flaggskäppet kanske kan vända skutan i världen över för Huawei. Skulle tro att detta är den bästa telefonen som släpps 2018. + Android 8.1 + Huaweis verison av Android (EUMI) är klart bättre än Samsungs variant. + Batteritiden är otroligt bra, klarar 2-3 dagar / laddning. (4 000 mAh batteri) + Kameran är otroligt bra. 40 megapixlar + Snygg och unika färger på baksidan. + Fingeravtrycksläsaren är perfekt. Och ansiksavläsaren fungerar utan anmärkning. + Huawei SuperCharger mycket bättre än Samsung Adaptive Fast Charge. + Ljudet är väldigt bra dock är det desvärre mono. Mikrofonen är som förväntat väldigt bra. + Dual SIM + Displayn är extremt bra (Dock sämre än både Iphone X och Samsung S9+) + Priset (billigare än motsvarande Iphone X + Samsung Galaxy S9+) + Internetminne 128 GB - Ingen hörlursutgång - Bloatware - Huaweis processor Kirin 970. -Den är lite långsam, fjolårets nyhet. Man märker inga direkta fördröjningar men processorn är klart sämre än den nya Snapdragon. Anledningen att man inte kan spela in videos i 4K är p.g.a. att processorn är för vek. - Efter allt media pådrag så kan jag intyga att man är låst till att dela med sig all information till Huawei (bilder, telefonnumer, kontakter osv) för att använda deras appar och inbyggda tjänster. Klar nackdel. Skulle vilja se mindre insamlande av personlig information. Har nu sålt telefonen och köpt en Iphone X istället. -Förlorar tillgång till Andriod så småingom på grund av handelskriget med USA. Nej. Jag överger Huawei helt nu.
  2019-05-22
   U
   Ubbe(1 omdöme)
   +Bra batteri och kamera. Stort - de går inte att ladda och spela upp musik via kabel samtidigt. De finns alltså ingen 3,5mm ljudutgång. Åker man bil utan Bluetooth och har taskigt batteri så får man välja.. Tragiskt.
   2019-05-20
    A
    August roghner(1 omdöme)
    Sjukt bra telefon. Väldigt prisvärd och man känner att det är kvalité. Kan verkligen rekommendera denna.
    2019-02-18
    Redigerades 2019-04-08
     b
     bengtove(63 omdömen)
     Superb telefon, snabb, lagom stor, bra kamera å batteri samt helt vattentät 😎 Mindre bra är om man vill använda den utan skärmskydd som jag vill så är originalskärmen fruktansvärt repkänslig. Aldrig varit med om maken till lättrepig skärm. Huawei säger de är härdat glas, de måste hittat det sämsta ever för det blir fullt med små å stora repor lätt som om de vore sämre kvalitetsplast. Vibrationerna är svaga å har du den i fickan så märker du inte äns när den vibrerar, skitdåligt. Baksidan e snygg men blir fingeravtryck å smutsig hela tiden plus att den är så halkig att den glider iväg väldigt lätt i smyg så du inte märker det å åker i backen! Prestanda är den grym men för många simpla fel för mig.
     2019-03-28
      d
      df9517(47 omdömen)
      En av de bästa telefoner jag haft. Första telefonen där batteriet håller hela dagen.
      Sida 1