Prisjakt

Huawei P20 Pro Dual SIM 128GB

Huawei P20 Pro Dual SIM 128GB

  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • Skärmstorlek: 6.1 tum
  • Lanseringsår: 2018
Bevaka
Jämför

Huawei P20 Pro Dual SIM 128GB

Användaromdömen

Sorterat efter datum
H
Humii

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
en månad sedan
Efter 3 års användning så finns det tyvärr inte något ord som man kan beskriva hur bra P20 pro är, Den absolut bästa Lur jag har haft någonsin.
BMWM3
BMWM3

45 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 månader sedan
Bland den bättre telefon jag haft! Har köpt iPhone varje år och modell från iPhone 3. inser efter jag använt min huawei p20 pro i 2,5år att de har allt och till mindre än halva priset av en iPhone. +Kamera, oslagbar även idag +Batteri +Snabb Hade lätt köpt en p40 pro idag, MEN då Google inte är tillgänglig i nya telefonen så blir det inte huawei igen.
M
Multicam

21 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
ett år sedan
Väldigt nöjd med denna. Har inte funnit nån anledning för uppgradering till ny.... Förens kanske nu efter senaste uppdateringen. +batteri +++kameran +skärmen -senaste uppdateringen till Android 10 ställde till en del för mig (segat ner kameran, låsningar, Micro rysningar, inget sms ljud mm.) Kom en uppdatering som jag hoppades skulle åtgärda problemen men icke.
M
Micke Pripp

6 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan*
+ Batteriet + EMUI 🔟 / Android 🔟 + Kameran + RAM Efter drygt två års användning hittar jag inga brister, bara fördelar, vilket gör P20 Pro till en av de bästa mobiler jag haft. Samsung Galaxy A21s är min nya mobil och den imponerar också mycket, dessutom är den billig och har Android One samt en 48 megapixel Kamera som tar Superbra bilder 🙂
*Redigerades ett år sedan
r
rave73

59 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan*
Omdöme efter 1,½ års användning. Snygg telefon med baksida av glas som ger en fin finish, bra att telefonen är vattentålig. Snabb telefon utan lagg. Använder ansiktsupplåsning vilket fungerar klockrent. Batteritiden är otroligt bra, när det är dags att ladda är det suveränt med snabbladdningen. Mycket bra trippelkamera från Leica, riktigt bra bilder även i mörker. Har aldrig haft problem med mobilen, rekommenderas starkt.
*Redigerades ett år sedan
sweden721127
sweden721127

194 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
ett år sedan
En jättetrevlig mobil med bra skärm och batteritid. + Batteritiden. Skärmen. Fingeravtrycksläsaren. Kameran - Ej trådlös laddning. Fingeravtrycksläsaren är själva hemknappen vilket gör att man trycker fel hela tiden.
A
Arez

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Mobilen var ganska bra speciellt kameran och batteri tid har haft den nu i 1 år och det finns ingen problem med telefonen👍
s
starsmaker

56 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Har använt denna telefon i över ett och ett halvt år och funderar ännu inte på att byta. Fördelar: Den är stor Snabb Bra kamera Skärmen Mycket utrymme Android Enhandsläge Nackdelar: Huaweis tjänster måste användas Lite bloatware För stor för att använda med en hand och enhandsläget är lite för litet
t
thomasb82

9 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Uppdaterat 2020:mindre nöjd nu. Telefonen segat ner sig rejält trots ominstallation osv. Samt att alla Google play appar varnar för att telefonen kanske inte är kompatibel med appen. Tycker även kameran är långsammare. Kanske normalt med tiden, men ändå knappt ett år gammal. Plus att huawei som sagt tidigare känns mycket tveksamt som företag med deras kopplingar till kinesiska staten. bytte upp mig från en lg g6, -kan snabbt notera att kameran är oerhört mycket bättre. bra autoläge som slår om till porträttläge om det går. - går att ställa in så att knappen på botten styr telefonen, ger mer yta för skärmen när man inte behöver ha on screen knappar. - snabb och så givetvis, inga problem med performance. - mycket bra batteritid, märks när man kör mycket video och sånt i bakgrunden. -negativt är väl glasbaksida vilket jag inte gillar. sen är väl huawei ett tveksamt företag överlag i nuläget, men de gör bra grejor. mycket nöjd.
*Redigerades 2 år sedan
f
fregget

9 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Bra telefon som inte krånglat under 6 mån. Gillar dock inte storleken, saknar min gamla p10 där. +Kamera +Batteri +Snabbladdning på ca 30 min -Storleken -Saknar trådlösladdning