ID Lock 150

ID Lock 150

  • Kommunikationsstandard: Z-Wave, Z-Wave Plus
  • Funktioner: Kodlås, Stöd för RFID
  • Tillgängliga färger: Svart, Vit, Silver
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

ID Lock 150

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.1 / 5
(16 omdömen)
5
(5)4
(2)3
(4)2
(1)1
(4)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
7 månader sedan
*Redigerades 16 timmar sedan
Väldigt nöjd än så länge. Kör med zwave modul via smartthings. Fungerar klockrent. Låset osar kvalité
5 månader sedan
+Snyggaste låset hittills.... -krångligt att montera. -Fungera endast med Garda alarm.
9 månader sedan
Fungerar helt perfekt. Enkelt att montera, tog ca 45 min. Kopplade in det till mitt z-wave system. Kodade bort alla inbyggda autofunktioner i låset och styr i stället alla funktioner och accesser genom z-wave. Låset känns gediget och ljudet när dörren stängs påminner nästan om ett kassaskåp. Satte en rörelsesensor strategiskt i hallen så att låset låser upp automatiskt när man kommer 50-70 cm från dörren. Är så j-la nöjd!
10 månader sedan
Skräp. Urusel användarvänlighet. zwave modulen fungerar inte med våran zwave gateway vilket den borde. Har uppdaterat till senaste mjukvaran men den löser inget. Sensorn för att känna av om dörren är stängd är värdelös vilket ofta resulterar i att larmet går och enda sättet att stänga av det är att öppna och ta ur batterierna. Vägrar ibland att acceptera koden och flera gånger har jag fått gå in via garaget och sedan öppna från insidan. Eller så får man trycka ett 9v batteri mot piggarna men man orkar ju inte gå omkring med ett 9v batteri i fickan konstant. Sjukt missnöjd med detta lås. 5 lax totalt bortkastade.
ett år sedan
Vet att ID-Lock haft en del problem, även jag såg ju av felaktiga batteristatusen t.ex. Men så kom uppdateringen för någon månad sedan och sen dess är allt klockrent. Behövde med byta panelen, men det gick enkelt och kostade mig inte en krona. Superbra support. Och låset i sig är grymt, har alltid fungerat, och smidigt med olika koder, tidskoder, engångskoder osv. Kostar lite mer än konkurrenterna men jag tycker det är värt det.
ett år sedan
Har nu haft 3 st ID Lock 150 i ca 1 år. Tålamodet börjar ta slut. Allt med detta lås är krångligt - från montering, programmering till användning. Batteriet räcker 3-4 veckor under vintern, under sommaren något bättre - men glöm de 3 månader som anges. För att använda RFID-läsaren måste man först väcka låset (men akta dig för att trycka på en knapp istället för två - då kommer låset tro att du ska slå en kod och svarar inte på RFID). När jag skulle resetta Z-wave enligt instruktionen i manualen för att inkludera med ny kontroller så resterades hela låset och alla koder och RFID-brickor raderades! Tur att jag har fler dörrar till huset - annars hade jag blivit utelåst. Nej, jag har verkligen gett detta lås en chans - och det har bara varit strul sedan dag 1. Välj något annat. Vad som helst, men inte ID Lock.
ett år sedan
Kört låset i ca 6 månader och är mycket nöjd. Har inte haft några problem med att komma in utan den rullar på som den ska. Ser bra ut och fungerar utmärkt för mig. Några issues dock: - När jag installerade zwave-modulen så tog batteriet slut på ett par veckor. Efter att ha bytt batterier så verkar det som att allt är stabilt ändå. Fullt fungerande zwave i 6 mån och inga batteribyten so far. - Av någon anledning så glitchar PIN-inmatningen 1/10, vilket resulterar i att man måste starta om upplåsningsprocessen... störigt och lite 'B' - Har inte lagt jättemycket tid på det, men lyckades inte registrera någon av RFID-taggarna enligt instruktion.
ett år sedan
Riktigt skräp, när vi beställde låset lovades att en appstyrning skulle komma och det krävdes endast en uppdatering till en z-modul som man skulle byta ut och att deras lås skulle bli godkänt. Detta var 2016 och dem har inte kommit med någon app än. Allt är väldigt krångligt och det finns inga bra instruktioner utan man måste viga mycket tid för att få reda på hur man skall programmera den. Vi köpt till modulen häromdagen och inte en enda instruktion om hur man skulle göra medföljde utan man fick åter igen sätta sig och googla. Svaret från deras kundtjänst var att köpa till ett smarthuspaket från tredje part för ytterligare tusenlappar. Inte nöjd kund, allt är fruktansvärt krångligt hela tiden..,
2 år sedan
Har både Yale doorman och idlock. De fungerar bra båda två. Fördelen med Idlock är att den är lika tyst som vanlig dörr när man öppnar. Med Yales lås kan man inte öppna dörren ljudlöst därför att den fjädrande tappen i dörrbladet slår karmen och det blir ett högt ljud. Jag väljer ID-lock före Yale doorman.
2 år sedan
Displayen slutade att fungera efter 2 månader och var då tvungen att ta ut låssmed vilket jag själv får stå för. Batteritiden stämmer inte heller fick byta batteri efter ca 2 veckor. Har väntat i en månad efter ett nytt lås men fortfarande inte fått något. Avråder helt från att köpa detta lås.
Sida 1