Kategorier
Prisjakt

Nokia 7 Plus Dual 64GB

Nokia 7 Plus Dual 64GB

  • Operativsystem: Android 8.1 (Oreo)
  • Skärmstorlek: 6 tum
  • Lanseringsår: 2018
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Nokia 7 Plus Dual 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
w
wicke

10 omdömen

ett år sedan
Okej telefon, men riktigt usel Usb-C och WiFi har svårt att hålla anslutningen.
s
serenethy88

1 omdöme

ett år sedan
Jag har haft telefonen i ett år. Under det här året har dem fått byta kretskortet två gånger och nu börjar den krångla igen. Jag har verkligen alltid älskat Nokia men den här telefonen var en riktig besvikelse. Batteriet börjar också ge med sig nu efter ett år och ljudet skorrar.
Z
Znippe

10 omdömen

3 år sedan*
Har haft luren i ca. en vecka och det är utan tvekan min bästa telefonupplevelse, hårdvaran och mjukvaran är i perfekt harmoni. + Pris + Premiumkänsla (Hårdvara / Mjukvara) + Batteri + Android One + Transparent skal och lurar ingår - Blänker (Avundsjuka kollegor) Uppdatering: Likt övriga så har USB-C porten börjat glappa, drar ner betyget avsevärt.
*Redigerades ett år sedan
F
Fredrik

3 omdömen

ett år sedan
Köpte Samsung A70 för att ersätta Nokia 7 plus, men det visade sig att Nokian var bättre. -Bra kamera, bättre än Samsung A70 vid jämförelse -Ok batteri tid. -Slipper en hel del skräp appar jämfört Samsung. -Skärmen upplevs bra, bra svärta. Har haft telefonen över ett år och den fungerar bra.
K
Kevok

4 omdömen

ett år sedan
På tok för många småfel. Skärmen lägger av. Laddning glappar.
K
Kencia

7 omdömen

2 år sedan
Har upplevt en del av de problem andra nämner. Men luren "läkte" sej själv, och sen några några månader flyter allt bra. Min fru har en Samsung S9+. Vill ha. Främst pga dess överlägsna kamera. Men ska jag betala själv, så väljer jag Nokian. Köpte den april -18.
R
Rizzrack

45 omdömen

3 år sedan*
Överlag en riktigt prisvärd telefon. Det negativa är skärmen samt kameran. EDIT: Efter en tids användning så måste jag ändra omdömet. Den har börjat lagga, starta om sig och bete sig allmänt märkligt.
*Redigerades 2 år sedan
t
thomasr83

24 omdömen

2 år sedan*
Från början var jag väldigt nöjd med mobilen, ett kvalitétsbygge i aluminium med Android one, helt otrolig batteritid och en hyfsad kamera för bara 3990 kr. Men sen började problemen... Alla problem som jag kommer på nu att jag har haft: * Skärmen slutar reagera och kommer inte igång igen förrän man släcker skärmen och låser upp mobilen igen (https://community.phones.nokia.com/discussion/3404/nokia-7-plus-continuously-hangs-device-unusable-until-locked-and-unlocked-again). Händer 10 gånger per dag kanske. * Skärmen blir helt svart men mobilen är fortfarande igång. Enda lösningen är en soft reset. Händer ett par gånger i månaden. * Startar om slumpmässigt (inte märkt det på ett tag så det kan ha blivit fixat). * Den automatiska ljusstyrkan fungerar sämre än på någon annan mobil jag har haft. Väldigt seg på att uppdatera och ställer ofta in fel styrka (https://community.phones.nokia.com/discussion/10024/auto-brightness-issue). * Sega uppdateringar trots Android one. Dock fortfarande mycket bättre än t.ex. Samsung. * Spotify slutar spela musik slumpmässigt (fixat sen ett tag tillbaka). * Glapp i ladd-porten som gör det svårt att ladda mobilen. * Stänger av bakgrundsappar extremt aggressivt. Jag har försovit mig flera gånger för att alarm-appen har blivit avstängd (https://dontkillmyapp.com/nokia) Tjejen har en Nokia 6.1 som har varit ännu mer buggig än min 7 plus, så från att tidigare ha rekommenderat 7 plus till alla jag känner så skulle jag inte rekommendera en Nokia över huvud taget till nån. Jag förstår inte hur man kan göra en sån buggig mobil när man i princip bara använder sig av vanilla Android. Edit: Nu har även ladd-porten börjat glappa så det är svårt att ladda batteriet. Lägger till det i listan. Edit #2: Sen ett par månader tillbaka har jag haft stora problem med att bakgrundsappar stänger sig. Lägger till det i listan. Edit #3: Jag lämnade in mobilen på service för några månader sen för att få den glappande ladd-porten fixad och problemen med att skärmen slutar reagera. Allt fungerade bra ett tag men nu har skärmen börjat krångla igen, värre än nånsin. Ladd-porten fungerar dock bra.
*Redigerades 2 år sedan
2 år sedan*
Tyvärr är de som andra beskriver, var nöjd till en början, men nu ett år senare, så känner jag att den har gjort sitt, hackar och fryser ofta, wifi är katastrofal, dessutom kraschar även vanliga 4G på den. Den är också för stor i handen, då den har skärmkanter, så blir den som en tegelsten i fickan, plus att den är ful designmässigt. Kameran är horribel också, den har inte ens autofokus, det betyder att du måste hålla telefonen blixtstilla varje gång, annars kan man vänta sig en bild med sjuk oskärpa. Ljudet är mono 1995 också, det låter fruktansvärt, det går inte heller köra 3.5 mm sladd i för den hoppar ur varje man är på gående fots. Jag var tvungen att investera i trådlösa lurar, värt att tänka på. Enda jag kan komma på som är positivt är att batteriet är helt okej, den håller för en dag, beroende på vad man gör, men jag hade inte ens köpt den för 1000 kr, så värdelös är den.
*Redigerades 2 år sedan
Cazta_macka
Cazta_macka

36 omdömen

3 år sedan*
4 månader har jag nu haft nokia 7 plus. Känns inte så stor som den är på pappret. Bra med androidone. Nöjd med allt.Hittar inga "det här kunde varit bättre" - grejer. Nokia som Nokia - stabil och robust i både hardware och software. Pålitlig polare. Grym batteritid, najs kamera, superesnabb i allt. Jag förstår inte hur folk, ATT folk är villiga att lägga 8k.10k på mobiler. Edit juli 2019: detta är den ENDA telefonen som jag INTE har bytt ut efter ett år av användning. Har nu haft den i lite mer än två år och jaa, jag är f_n lika nöjd fortfarande! Absurd bra telefon.
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1