Nokia 7 Plus Dual 64GB

Nokia 7 Plus Dual 64GB

 • Skärmstorlek: 6 tum
 • Operativsystem: Android 8.1 (Oreo)
 • 4G (LTE)
Rank 96 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Nokia Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

Nokia 7 Plus Dual 64GB

(31)
3.5
(31 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
 • 6 tum
 • Android 8.1 (Oreo)
 • 4G (LTE)
 • Pekskärm (touchscreen)
 • 3800 mAh
 • 64 GB
 • Skärmstorlek: 6 tum
 • Operativsystem: Android 8.1 (Oreo)
 • 4G (LTE)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

3.5 av 5 stjärnor

Baserat på 31 omdömen

Sorterat efter datum
2019-06-14
Kladdkaka(9 omdömen)
I början var jag nöjd, men efter ett par månader kom alla problem krypandes. Allt från konstant lagg till rena frysningar. Nu är jag så pass missnöjd att jag letar efter en ersättare bara 1 år efter köpet - tyvärr! Innan du köper ett exemplar, spendera lite tid på att Googla på problemen som finns på modellen och överväg risken att du kan få ett exemplar som uppvisar dessa.
2019-05-23
N
Nucky_(2 omdömen)
Telefonen(erna) är bland dem värsta jag någonsin har ägt. Köpte två stycken för mindre än 12 månader sedan. Bägge har haft extrema problem med mjukvara, byggkvalité. En väldigt simpel Google sökning på "nokia 7 plus issues" kommer definitivt skrämma iväg samtliga. Nokia Supporten är bland dem värsta som någonsin existerat. Vägrar erkänna eller hjälpa till kring dem fel som uppstått. Samtliga Nokia telefoner som släppts senaste 1-2 åren lider av exakt likadana problem. Det kan ni identifiera via en simpel Googling. Rekommenderar INTE dessa telefoner till någon! 8000kr i soporna!
2018-05-27
Redigerades 2019-04-06
v
venuspassagen76(36 omdömen)
En underbar telefon - bara till att läsa Swedroids recension,, jämför telefonen med telefoner ur toppskiktet. https://swedroid.se/recensioner/telefoner/test-av-nokia-7-plus/ Uppdatering - bara problem nuföre
2019-03-03
M
Meshini(29 omdömen)
Har haft telefonen i drygt 8 månader nu och kan inte rapportera ett enda fel. För 2800 kr är den extremt prisvärd. Kameran och batteritiden är det bästa med den, men jag kan inte se några större fel annars heller. Android One är som grädde på kakan.
2018-12-18
Redigerades 2019-02-25
t
thomasr83(16 omdömen)
Från början var jag väldigt nöjd med mobilen, ett kvalitétsbygge i aluminium med Android one, helt otrolig batteritid och en hyfsad kamera för bara 3990 kr. Men sen började problemen... Alla problem som jag kommer på nu att jag har haft: * Skärmen slutar reagera och kommer inte igång igen förrän man släcker skärmen och låser upp mobilen igen (https://community.phones.nokia.com/discussion/3404/nokia-7-plus-continuously-hangs-device-unusable-until-locked-and-unlocked-again). Händer 10 gånger per dag kanske. * Skärmen blir helt svart men mobilen är fortfarande igång. Enda lösningen är en soft reset. Händer ett par gånger i månaden. * Startar om slumpmässigt (inte märkt det på ett tag så det kan ha blivit fixat). * Den automatiska ljusstyrkan fungerar sämre än på någon annan mobil jag har haft. Väldigt seg på att uppdatera och ställer ofta in fel styrka (https://community.phones.nokia.com/discussion/10024/auto-brightness-issue). * Sega uppdateringar trots Android one. Dock fortfarande mycket bättre än t.ex. Samsung. * Spotify slutar spela musik slumpmässigt (fixat sen ett tag tillbaka). * Glapp i ladd-porten som gör det svårt att ladda mobilen. * Stänger av bakgrundsappar extremt aggressivt. Jag har försovit mig flera gånger för att alarm-appen har blivit avstängd (https://dontkillmyapp.com/nokia) Tjejen har en Nokia 6.1 som har varit ännu mer buggig än min 7 plus, så från att tidigare ha rekommenderat 7 plus till alla jag känner så skulle jag inte rekommendera en Nokia över huvud taget till nån. Jag förstår inte hur man kan göra en sån buggig mobil när man i princip bara använder sig av vanilla Android. Edit: Nu har även ladd-porten börjat glappa så det är svårt att ladda batteriet. Lägger till det i listan. Edit #2: Sen ett par månader tillbaka har jag haft stora problem med att bakgrundsappar stänger sig. Lägger till det i listan.
Sida 1