Kategorier
Prisjakt

Corsair RM850X V2 850W

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
a
aliassund

65 omdömen

9 dagar sedan*
Ett nätaggregat som fungerar såvitt jag kan bedöma. Men där är en sak som man bör beakta, strömkontakten till 240V sitter lite märkligt. Jag fick problem med att installera detta aggregat i mitt M-ITX chassi som har en 240V kabel intern då aggregatet monteras i fronten av chassi. Kontakten gick inte i, det blev för trångt, jag fick öppna aggregatet och vända på kontakten 180 grader men det är inte trivialt så inget jag rekommenderar.
*Redigerades 9 dagar sedan
ukusic
ukusic

53 omdömen

20 dagar sedan*
Valet stod mellan Seasonic FOCUS GX 850W och denna. Det lägre priset och att Seasonic bara är 140mm på djupet gjorde den attraktiv. Dock efter otaliga timmars research och teardownfilmer så föll valet på Corsair RM850X V2 850W. Seasonic har snålat på vissa komponenter för att komma ner i pris, en av de tydligaste är fläkten, som om den drar igång pga hög last verkar vara värsta lotteriet i ljudbild och rassel. Corsair har en del komponenter av högre kvalité, ex fläkten. RM850X V2 eller 2018 som den heter är en uppgradering av tidigare RM850X. Denna är 160mm istället för 180mm och dom har fixat till de problem som fanns med den tidigare modellen. Är priset ingen faktor så tycker jag valet är enkelt om man ställer dessa två mot varandra. Jag är ingen corsair fanboi, ville bara ha minimalt med potentiella felkällor och ljudlös. Om man velar mellan 750W och 850W så kan vara värt att nämnas att den ena drar igång fläkten vid 300W och den andra vid 340W. Min har inte gått igång ännu eller så har jag inte hört den. Enda minuset är att kablarna är lite styva. 1790:- på Webhallen.
*Redigerades 20 dagar sedan
ett år sedan
Inga problem alls. Kör detta nätagg till ett RTX 2080ti och har gott om watt över till resten av datorn. Nätaggets fläkt hoppar aldrig igång då den inte har behov av det. Kan lika gärna säga att det är ett passivt nätagg. Ingen coilwhine är värt att nämna.
dirtpop
dirtpop

324 omdömen

ett år sedan*
Uppdatering: Mycket tyst och stabil! Mjuka kablar som underlättar snygg kabeldragning i chassit. Ser fram emot 10+ års drift som mitt förra corsair-nätagg. Köpt begagnat, återkommer med recension efter en tids användning.
*Redigerades ett år sedan