Kategorier
Prisjakt

Sony SRS-XB41

Sony SRS-XB41

  • Bluetooth
  • Batteridrift
  • Effekt: 30 W
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony SRS-XB41

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
s
starcooler

82 omdömen

7 månader sedan*
Bättre ljud än xb40 men mycket sämre knappar. Små fula svartingar som knappt syns. Smidig format och snyggt med lite belysning i tillvaron, usb laddning är plus hos en stor högtalare.
*Redigerades 5 månader sedan
j
jonas.76

10 omdömen

ett år sedan
Mycket nöjd med denna! Relativt liten högtalare med stort ljud. Går att få till ljudet bra efter lite pillande i inställningar samt i Spotify o EQn där. JBL extreme är köttigare, men denna är inte långt efter men i ett mycket smidigare format. Roligt med ljus (som är lätt att stänga av via app). Köpte denna för 1290:- och det är ett kap!
e
easymindster

3 omdömen

ett år sedan
Köpte först en XB12 men den hade väldigt lite bas. Var nära att köpa en Bose Soundlink Color II, men den här hade betydligt bättre ljud! Testade även XB40 för samma pris, den är lite mindre men hade sämre ljud. Den här är helt i klass med Bose Soundlink Mini som jag också har (som kostade över 2300 då). Väldigt bra ljud och bra bas. Det går att koppla ihop upp till hundra högtalare. Funderar på att köpa en till bara för att testa. Rekommenderas!
Z
Zpektr

6 omdömen

2 år sedan
Letade och funderade länge innan köp, bl a på JBL Extreme 2. Är otroligt nöjd. Ljudet är imponerande (med tanke på storlek, batteridrift och pris) och går att ställa så det så det passar dem flesta. Vi använder denna som soundbar, ljudanläggning samt till camping och utflykter. Mycket mångsidig högtalare. Batteritiden är grym, och batteriet laddar enligt mig fort. Ljusshowen var för mig först bara ett töntigt litet plus man fick till på köpet, men det kan faktiskt också vara mycket trevligt! Går att ställa och justera efter önskemål. Ljuset är ej slumpmässigt utan styrs efter datan i ljudfilen, dvs ingen mic som plockar upp och styr dioderna. Således blir set synkat och mer dynamiskt. Plus: Ljudet Väderskyddad Prisvärd Byggkvalitet Batterikapacitet Powerbank Minus: Apparna kunde vara bättre optimerade och genomtänkta, saknar djup.
A
Anton-H

2 omdömen

2 år sedan
Inga problem
d
davzarek

19 omdömen

2 år sedan
Tyvärr låter barnens nya xb41 alldeles för högt och länge. För hög bas och mycket blinkande. Köp endast till grannar där du har en lägenhet eller hus mellan. Suck.
2 år sedan
Högtalaren tävlar riktigt bra mot JBL till endast halva priset. Vad som stör mig är laddaren, det gör ett riktigt ljust skrapande ljud som gör ont i öronen.

Google