Kategorier
Prisjakt

Braun KF560

Braun KF560

  • Typ av bryggare: Elbryggare
  • Antalet koppar per bryggning: 10
  • Funktioner: Värmehållning, Droppstopp, Timer, Automatisk avstängning, Signallampa
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Braun KF560

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
2.9 / 5
(4 omdömen)
Sorterat efter datum
M
Mo S

9 omdömen

2 år sedan*
Uppdatering 20201214 Sänker betyget pga detta, Jag köpte äntligen en ny i augusti på rea för 299:- model 520 vit men vad besviken jag blev på denna maskin för den nya är helt kass, jag provbryggde en kanna vatten först och upptäcker att droppstoppet har hängt sig, hela filterhållaren full med vatten, lyckas få igång flödet så det inte rinner över, tar sedan bort kanna och då fungerar inte droppstoppet heller vatten överallt på plattan och bordet. Sedan är det nästan omöjligt att stänga filterhållaren utan att välta bryggaren, spärren är fel. Det bliv retur på denna bryggare, säljaren frågade om jag ville prova en likadan till, NEJ TACK Som tur är fungerar originalet fortfarande. 2018 Jag är lika imponerad som förra kommentaren från "dspjern" Jag tänkte köpa en ny kaffebryggare en likadan såklart, men bara för att den börjar se lite trött ut, den fungerar perfekt. Jag letade lite i en låda med gamla kvitto och hittade kvittot till min kaffekokare en "KF500 passion kaffebryggare" hette den model faktiskt förut, kvittot är från 2002 så jag är mycket nöjd med denna kaffebryggare. Betalade faktiskt 495:- år 2002. Hoppas bara den nya är lika bra !
*Redigerades en månad sedan
z
ziando

1 omdöme

2 år sedan
Inköpt på Elgiganten. Vatten läcker ut ur toppen och vid sidorna vid full bryggning. Vattenfilterersättningspluggen flyter lätt upp vid bryggning. Droppfilter undermåligt. Rekommenderas ej.
d
dspjern

7 omdömen

3 år sedan*
Köpte en sådan här till yngste sonens dop. Nu tar han snart körkort och bryggaren har till slut gått sönder. Gott kaffe i 18 år är inte illa. Köper en ny och hoppas den är lika bra!
*Redigerades 3 år sedan
a
arne1453

6 omdömen

4 år sedan*
Mycket privsvärd bryggare. Brygger tillräckligt snabbt och gott blir det. Den låter en del men det gör inget när man vet vad som vankas. Valde denna just för att den gör varmare kaffe än de flesta andra. Inte kul med ljummet kaffe. Något att tänka på om man vill ha mjölk i. Tar inte stor plats på bänken heller.
*Redigerades 4 år sedan