Kategorier
Prisjakt

Seagate Expansion Desktop Drive USB 2.0 2TB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
9 år sedan*
Har 3 st Seagate Expansion hårddiskar (500MB, 1 GB och 2GB) och dom har fungerar helt OK för det mesta. Tyvärr gick 500MB´aren sönder efter 2 år och min 2GB började ticka efter bara en månad. Jag fick den utbytt och efter det har det inte varit några problem. + Snabb och tyst + Snygg högblank design - Känns lite ömtålig - Blir lite varm
*Redigerades 9 år sedan
K
KristerG

56 omdömen

9 år sedan*
Kunde nästan kopiera vad konsumentverket nedan skrev. Klickar och tappar kontakten hela tiden. Som att spela på lotto om den ska funka eller inte. Har flera andra märken av hårddiskar och denna är absolut sämst.
*Redigerades 9 år sedan
K
Konsumentverket

13 omdömen

9 år sedan*
Köpte den för priset, men är mycket missnöjd. Disken är långsam och mycket högljudd. Surrar och klickar hela tiden. Jag hade tänkt ha den till mediaspelaren, men den låter alldeles för mycket för det. Jag har flera andra USB-diskar av andra märken, och ingen låter lika mycket som den här.
*Redigerades 9 år sedan
A
Allan P3

7 omdömen

9 år sedan*
Svårt att säga om denna är så bra/dålig som det sägs. Jag har haft flera som varit bra men även en som "bara tickat" - utan att producera något. (Samma med en "rea"- Iomega disk). Det kanske inte går att ställa för stora krav på en av de billigaste Hd-arna som finns. Kanske man måste köra den ett tag och kolla, då den är ny, innan man lämnar orginalinfo "enkom" på en sådan disk. Bäst är att ha allt på 2 st Hdiskar. El-giganten i Lidköping var jättebussiga och flyttade över all info till en ny disk på garantin (Tack Andreas !) och jag sparade 2 GB -Det kallar jag service. Denna är ju en av de billigaste ihop med WD (tidigare c:a 600 kr innnan översvämningen i Thailand) Nu kostar den 800kr inkl frakt hos Alina ! Iofs jättebilligt - idag ! Detta (lägre) erbjudande fick jag via min e-post. Deras ordinarie pris 1200. Försäljningsargument eller momsbetalning i faggorna ? Följande betyg skrev jag på deras "betygsfråga" = F.ö. så är Alina, ihop med Misco och andra som El-giganten och Clas Olson enormt duktiga på info och kundrelationer. Det gläder mig. Aldrig att jag handlar i en fysisk butik numer, OM det finns på nätet.
*Redigerades 9 år sedan
o
ozzyswe

6 omdömen

9 år sedan*
Fungerar utmärkt och har inga problem med produkten.
*Redigerades 9 år sedan
GothiaTekSwe
GothiaTekSwe

116 omdömen

9 år sedan*
Som så många andra här har jag en som bara klickar och hackar när man ska använda den
*Redigerades 9 år sedan
Pallot
Pallot

71 omdömen

9 år sedan*
Äger ju Western Digital och annat trams. Vet inte hur ni tänker när ni klagar på att disken knattrar? En mekanisk 7200 disk knattrar.... kanske inte hört det förut bara i era stationära HP-datorer från elgiganten. DET ÄR NORMALT.
*Redigerades 9 år sedan
Crotall
Crotall

71 omdömen

9 år sedan*
Ja vad gör man? 480kr för 2TB alldeles för bra för att vara sant... tog fyra stycken. Funkar klockrent när man skruvar ut dem ur lådorna. Kör dem i RAID5 funkar helt OK!.
*Redigerades 9 år sedan
T
TxxT

6 omdömen

10 år sedan*
Aldrig upplevt något som helst problem med denna. Har en på 2 tb o en på 500 gb. Min polare har samma och han har aldrig upplevt något problem heller. Vet dock att många har problem med klickande ljud och detta beror på att den placeras ostadigt eller att själva disken sitter löst i sin släde.
*Redigerades 10 år sedan
m
marathonkillen

75 omdömen

10 år sedan*
Jag har köpt ett flertal av denna externa hårddisk. Den fungerar men jag har problem med att den ibland stannar upp och åtkomsten till den inte fungerar under en kort tid. Det verkar som att den tappar kontakten med datorn. Samtliga diskar gör lika dant utom de som är på 1TB. Jämfört med Western Digital-diskarna jag har så fungerar WD bättre. De ger inte upphov till samma avbrott som den här modellen gör.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1