Kategorier
Prisjakt

Argon Alto 4

Argon Alto 4

  • Signalseparation: 2-vägs
  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Typ av lådkonstruktion: Basreflex
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Argon Alto 4

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.8 / 5
(4 omdömen)
Sorterat efter datum
M
Montahue

11 omdömen

25 dagar sedan
Jag gjorde ett impulsköp av dessa för 2000kr för ganska precis 2 år sedan och jag fick betala 200kr extra för en högtalarkabel som borde ha ingått. Jag var i behov av något som kunde ge ok ljud till tv'n. Dom är skitdåliga för talljud eftersom mellanregistret är otroligt grumligt och domineras av midbas. Bluetooth började spraka om jag tog telefonen mer än en halvmeter från huvudhögtalaren. Det automatiska viloläget krånglade rätt ofta och jag blev tvungen att "hårdomstarta" högtalarna genom att dra ut och sätta i strömkabeln. HIFI klubben vill ju gärna lura i en att högtalare som dessa är "riktig hifi" och bättre än annat i samma prisklass men ljudet från dessa är på sin höjd mediokert. Jag har förstått att det finns dom som köpt dessa på kampanj för 1200kr och för det priset så är det väl ett hyfsat köp om man har måttliga krav på vad man får för 1200. Just nu när jag skriver detta kostar dessa högtalare av någon anledning 3200kr(!) och det är inget annat än ett scam-pris.
endumen
endumen

62 omdömen

2 år sedan*
Jag var inne på en Sonos soundbar till tvn i källaren för att bara ha nåt smidigt, men jag blev demad de här högtalarna istället med och utan sub (bass 8). Wow, vilket ljud för pengarna! För att lyssna på musik behövs verkligen ingen sub men för film som jag mestadels använder dem till så är det trevligt med det där filmiska mullret. 🙂 Nu tittar jag bara på Apple TV så jag behöver aldrig röra den medföljande fjärren. Startar automatiskt när jag startar Apple TV och stänger även av sig automatiskt. Apple TV styr även volymen mha IR. Precis som man vill ha det mao! (Vad gäller funktionen Sonos ger så löser jag det mha AirPlay 2 till Apple TV.)
*Redigerades 2 år sedan
a
archen

15 omdömen

2 år sedan
Otroligt prisvärd högtalare. Hade man hört ljudet och fått gissa pris så skulle jag gissa betydligt högre än de 1200kr jag betalade för dom. Smidigt med inbyggt väggfäste oxå
Tech_Hunter
Tech_Hunter

78 omdömen

3 år sedan*
Efter att ha ägd den aktiva versionen av Argon Alto 4 så tänkte jag dela med mig mina tankar om produkten. För priset som jag fick den för (1300kr) så kan jag konstatera att man får mycket ljud sanslöst mycket kvalitet för pengarna. Och att modellen dessutom är aktiv gör den perfekt att ha som datorhögtalare eller i en ministereo. Storleken på dessa högtalare är verkligen liten så man behöver definitivt inte mycket utrymme för att placera dessa. Utseendemässigt så är de rena fröjden att titta på, speciellt den vita varianten. Högtalarna har 2 optiska ingångar, 2 RCA-ingångar och är utrustad med Bluetooth vilket gör den flexibel när man ansluter den, och jag älskar att man får med en liten fjärrkontroll som man kan justera volymen och ingången på. Angående ljudet så håller ljudkvalitén hög klass, diskanten är len och luftig och basen är tajt och snabb. Man behöver ingen subbas för dessa högtalare, storleken räcker med bas om man inte är riktigt kräsen. Dessa små högtalare kan också spela förvånansvärt högt! Det enda negativa jag har hittat än så länge är att när jag spelat musik via RCA och stänger av högtalaren och sedan kopplar ur RCA kabeln så sätts automatiskt högtalarna på, vilket är riktigt irriterande. Vet inte om det ska göra det men det är definitivt störande ibland. Och för ni som inte vet det än så måste man ha en högtalarkabel för att ansluta dessa. +Prisvärda +Små och smidiga +Fin finish +Hög ljudkvalité för priset +Bluetooth, RCA och subbasutgång +Medföljande fjärrkontroll +Behöver ingen separat förstärkare +Kan spela högt -Automatisk avstägning -En aning dyra (originalpris: 2000kr) För priset som jag betalade (1300kr) så är dessa definitivt värda att köpa om man letar efter små, prisvärda och välljudande högtalare. Att man dessutom inte behöver en separat förstärkare gör dessa mycket enkla och bekväma att använda. Tycker själv att detta var ett glasklart köp och jag är helnöjd!
*Redigerades 3 år sedan