Kategorier
Prisjakt

Cleanmate S1000

Cleanmate S1000

  • Typ: Dammsugare
  • Funktioner: Timer, Display, Mobilapp för styrning av funktioner, Dubbla sidoborstar
  • Ljudnivå: 60 dB
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Cleanmate S1000

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(25 omdömen)
5
(9)4
(12)3
(1)2
(3)1
(0)
Sorterat efter datum
k
kontra

1 omdöme

2 månader sedan
Då jag nu ägt dammsugaren i nästan två år kan jag ge en helt ärlig recension. Under dessa två år har den behövt lagas fyra gånger. Huvudkortet är bytt två gånger, ena drivhjulet är bytt två gånger och fläktmotorn är bytt en gång. Då jag själv jobbar med att laga robotdammsugare så anser jag det vara dålig statistik, och märket jag lagar åt hade vid det här stadiet erbjudit en ny liknande produkt som utbytesmodell då det varit så många fel med den jag fick. Deras kundservice som har hand om garantier är jättetrevliga att ha att göra med, men det går inte fort för dem att laga ens produkt och dem är inte bra på att återkoppla, efter man felanmält är det knäpptyst tills dammsugaren är påväg tillbaka till en. För priset jag betalade för två år sedan hade jag med facit i hand valt ett annat märke. Däremot så fungerar dammsugaren bra, när den väl fungerar. Appen är ok men lämnar en del att önska. Två års garanti är även det ett stort plus. Den gör helt klart sitt jobb, man märker direkt den är skickad på reparation vilket jobb den gör när den fungerar. Men nästa gång blir det ett annat märke.
E
Ellen

1 omdöme

6 månader sedan
Vi är riktigt nöjda med denna produkt. Den har bra uppsugningsförmåga och vi gillar våttorksfunktionen.
h
hallandare

6 omdömen

9 månader sedan*
Till priset 1990kr på netonnet prisvärd men skulle aldrig köpa den för nuvarande pris på 4000kr. Rullborsten måste genast bytas ut till munstycket med enbart sug dvs utan borts. I annat fall kommer roboten fastna så snart den får chansen t.ex minsta mattfrans. Med enbart sug munstycket ok driftsäkerhet men missar en del smuts och navigerar dåligt när solen ligger på, den blir förvirrad helt enkelt Så sammanfattningsvis +tystlåten + lågt pris 1990kr + dubbla sidoborstar -knappast jämförbar med irobot m. Fl toppmodeller gällande sugkraft och intelligens Notera att höjden är 9.9 cm, inte 8.5 som står på många ställen Bytte till en xiaomi, så mkt bättre. Mkt bättre sug, bättre navigation, bättre allt utom trappsensorer som är xiaomis akilleshäl
*Redigerades 7 månader sedan
S
Sebastian T

1 omdöme

7 månader sedan
Superbra robotdammsugare, förstår inte vart allt damm den har i behållaren legat innan. Så nöjd att jag rekommenderat den till arbetskollega som också köpt sig en.
J
Jennifer

1 omdöme

7 månader sedan
Väldigt snabb leverans från coolest.se och den fungerar jättebra. Kommer spara mig så mycket tid och så fräscht att alltid ha ett nystädat hem!
C
Caroline

1 omdöme

8 månader sedan
Är positivt överraskad! Samlade upp en hel del damm vilket jag märkte när jag väl tömde den. Ljudet ifrån dammsugaren är låg och behagligt, trodde den skulle låta betydligt mer! Hade dock hoppats på att den skulle ”kännande av” hundens vattenskål.. slutade med en del vatten på golvet när dammsugaren väl stötte i skålen.. Men får ta upp skålen i fortsättningen när dammsugaren väl sätts på. :)
J
J V

1 omdöme

8 månader sedan
Funkar jättebra att schemalägga och gillar våttorkarfunktionen. Den är också lätt att tömma och kom med smarta magnetremsor för att markera hinder när jag beställde från coolest.se
M
Matarn

12 omdömen

10 månader sedan
Sjukt nöjd över denna robotdammsugare. Klarar våra trösklar utan problem och går enkelt att starta från t.ex. jobbet via appen så är den färdig när man kommer hem.
L
Linda

1 omdöme

ett år sedan
Fungerar utmärkt. Prisvärd! Klarar våra mattor och är enkel att tömma. Bra med appen. Klarar trösklarna och kommer in under soffan. Hörs knappt genom sovrumsdörren. Nöjd!
m
matlar

1 omdöme

ett år sedan
Både nöjd och missnöjd. Detta är min första robotdammsugare så jag vet inte vad jag ska förvänta mig. Suger jättebra, samlar in mycket damm, hittar tillbaka till laddstationen fint. Tar sig över tröskeln fint och undviker trappan bra. Trasslar dock lätt in sig i sladdar och mattfransar samt flyttar på laddstationen trots att det ska finnas sensorer mot sådant. Verkar ha problem med att hitta runt möbler. Förstår mig inte på appen, enligt uppgift ska man kunna programmera dammsugaren var den får köra och inte. Denna funktion hittar jag inte. Den svenska manualen har för liten text, dessutom saknas vissa avsnitt från det engelska originalet.
Sida 1