Kategorier
Prisjakt

Huawei Mate 10 Lite

Huawei Mate 10 Lite

  • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
  • Skärmstorlek: 5.9 tum
  • Lanseringsår: 2017
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Huawei Mate 10 Lite

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
2 år sedan
Den är väldigt snygg Och den går för ett rimligt pris. Har inte så mycket utrymme Face Id fungera inte Är väldigt långsam Har nu haft denna telefon i ett halvår och den är lika trög som den var när jag skaffade den. Recomenderar inte huawei.
3 år sedan
Jag skapade en användare på prisjakt enkom för att ge uttryck för mitt missnöje med den här produkten och företaget bakom. Jag valde telefonen för att den var en av de få som hade stöd för Wifi-samtal vilket är ett krav för att jag ska kunna ringa här på min nya adress. Denna funktion försvinner dock väldigt ofta i samband med att telefonen startas om. Supporten har ingen lösning och det är stört omöjligt att stänga av uppdateringar (som är den troliga boven). Det är inte bara att de får problem med en vital funktion, det är att man inte lyckas få någon som helst hjälp att lösa problemet. Det är också att problemet återkommer väldigt ofta utan att man kan göra något åt det.
d
daypaster

1 omdöme

3 år sedan*
Gick från en iPhone Se till denna mobil för att jag hört en massa bra om Huawei, men det känns som att det kanske är fel. Man märker snabbt att det saknas vissa detaljer som att mobilen inte är så snabb och att Huawei's mjukvara stundtals hänger sig, att skärmen är på nästan 6 tum och det känns som att man får kramp i handen vid användning. Att det bara är micro-usb på den, laddkontakten känns lite svag. Men sedan har den bra batteritid, bra ljud, och skärmen har bra ljusstyrka. Kamerorna är bra, betydligt bättre än på iPhone.
*Redigerades 3 år sedan