Prisjakt

Huawei Mate 10 Pro Dual SIM 128GB

Huawei Mate 10 Pro Dual SIM 128GB

  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • Skärmstorlek: 6 tum
  • Lanseringsår: 2017
Bevaka
Jämför

Huawei Mate 10 Pro Dual SIM 128GB

Användaromdömen

Sorterat efter datum
L
L.K

12 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 månader sedan
Märkte inget speciellt, haft Huawei förut och det är sällan några allvarliga fel.
i
icPeter

6 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Mycket bra telefon, har haft telefonen sedan den släpptes. Positivt: Väldigt bra batteritid, laddar telefonen normalt 3ggr per vecka. Skärmskydd runt hela telefonen ingick (uppskattas). Vattenskyddad (IP67) Röstinmatningen väldigt bra när jag läser in långa SMS. Uppdateringar av Android har gjorts kontinuerligt, tidigare gick det inte att debugga appar som gjordes, men efter senare Android-versioner har det gått bra. När det begavs sig fann jag information om att Huawei var dåliga på att uppdatera Android på sina telefoner, men det verkar ha ändrats till det positiva. Negativt: Kameran saknar 16:9 format. Det finns ett 18:9 format men då bara i 8MP. Bild med 4:3 formatet ger: 5120x3840 = 19.660.800 pixels Bild med 18:9 ger: 3968x1984 = 7.872.512 pixels Har svårt att se varför de inte istället ger 5120x2560 punkter om man tar kort i 18:9 vilket innebär nära på dubbelt så många pixlar som 3968x1984. Kan man utnyttja 5120 pixlar i 4:3 formatet ska det gå att göra även i 18:9 (bara höjden som då påverkas)
*Redigerades 2 år sedan
K
Knegusen

10 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan*
Haft mobilen i ett år nu. + Batteri Skärm Kamera Android med snabba uppdateringar - Blåtanden fungerade sådär med vissa lurar, speciellt sänktes max-volymen för varje gång jag anslöt lurarna. En reser av telefonen fick tillbaka max-volymen igen. Väldigt hal så man måste ha på något slags skal för att den inte ska glida i backen Min fjärde android-mobil och va väldigt nöjd med denna.
*Redigerades 3 år sedan
B
Bob-

11 omdömen

Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Förlängde mitt abonnemang och fick telefon för en spottstyver. Det jag stör mig på och tycker är dåligt på en telefon i denna klass är följande: -Laggar vid scrollning på tex Aftonbladet. -Går ej att ändra färg på led-lampan för olika aviseringar. -Går ej att få ikoner om aviseringar på låsskärmen när den är på "always display information". Endast SMS och missade samtal visas där. -Går ej att ha fler än 9 appikoner i samma ikon utan att behöva swipa för att komma till fler. -Märker ingen större skillnad i prestanda överlag, mot min tidigare Samsung S6. +Batteritiden, räcker i princip 2 dagar. +Medföljer displayskydd och silikonskal. +Design och byggkvalitet Tillägg: - Vibration i olika appar kan inte ställas in, på tex Messenger är vibrationen extremt kort och svag, samt i vanliga SMS. - Drar du med fingret för att få ner notifikationer och liknande, och råkar nudda ytan som hemskärmen är på, då får du upp Hisearch för att kunna söka efter appar. Går ej att stänga av på ett vettigt sätt, helt genomkorkat och irriterande :) - Telefon startar om sig om powerknappen råkar vara intryckt i 10 sekunder, även vid låst skärm. - Du får bara bra stereoljud ifall du har telefon liggande/landscape.
*Redigerades 3 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
Bästa telefonen jag haft, 1 år gammal nu och jag tycker fortfarande att den var värd 8000kr när jag köpte den. Och nu kostar den bara 3700? Helt sinnesjukt. Den funkar precis lika bra som när jag köpte den med batteri som räcker gott och väl och en vattentäthet som e fantastisk. Älskar även skärmen. Mitt enda klagomål är den starka skärpan i kameran, och jag vet att det är en del av opperativsystemet, men det kanske bara är jag som tycker det.
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
Vilken telefon! Jag ville inte lägga de hutlösa summor som nya telefoner kostar idag men ville ändå ha en bra telefon. Jag fick denna på Halebops Black Friday för 299kr i månaden med deras mellan abonnemang. Efter att ha haft den i ungefär en vecka så är jag väldigt imponerad. Batteriet imponerar starkt och det va väldigt viktigt för mig. Jag kommer från en Nexus 6p och den klarade oftast inte en hel dag och i slutet dog den på 50% så denna telefon är en dröm. Den har klarat sig genom varje dag och oftast har den mycket batteri kvar på kvällen. Den klarade tom två dagar utan laddning med låg-medel användning. Jag är ingen fotograf alls men kameran verkar bra. Telefonen känns snabb och responsiv. Det ända negativa med denna telefon är att den saknar 3.5 hörlursuttag, då hade den varit perfekt för pengen jag ger.
Fotograf_Swe
Fotograf_Swe

16 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan*
Jag är mycket nöjd med Mate 10 Pro och vilken pro kamera har ... wow
*Redigerades 3 år sedan
t
tjohooo

14 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
Mycket nöjd med denna telefon. Tyckte dock att batteriet va lite bättre i Mate 8. Men fortfarande en toppklass för att vara en sådan här stor telefon.
d
dasve

22 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
God batteritid, mer än snabb nog, schysst och ljusstark kamerakombo, Amoled-skärm och gott om inbyggt minne. Ingen notch och riktigt snygg till råga på allt. Vidrigt snabb laddare dessutom. Full pott för det nuvarande lägre priset, finns i princip ingen konkurrens i prisklassen om man ser till kamera och batteritid.
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
Köpt på rea för 3600kr, riktigt bra kameror även om de överprocessar bilderna lite väl mycket. Svartvita kameran kan tyvärr inte skjuta raw. Snabb autofokus! Batteritiden är fenomenal! Får mellan 7-10 a skärmtimmar och klarar mig utan problem en hel dag. Något som ingen telefon lyckats med innan. Formatet känns perfekt, nästan lika stort skärm till yta som iPhone X men utan flärp. Byggkvaliten är väldigt bra, känns solid! Emui är långt från perfekt men långt bättre än tidigare. Fingeravtrycksläsaren är snabb och precis. AMOLED skärmen har bra svärta och, efter inställning, korrekta färger. Dessutom med på Android enterprise lista för snabba säkerhetsuppdateringar. Ljudet är bra, det mesta är bra. Men några saker saknas! Ingen QI laddning, ingen blixt fram, ingen 'håll skärmen på när man tittar på den', och sist men inte minst inget 3.5mm uttag. Bästa telefonen jag haft och då har jag haft allt från Galaxy notes till Galaxy S och flaggskepp från både Google, LG och Motorola. Bra jobbat huawei!