JBL Bar 5.1

JBL Bar 5.1

  • Typ av hembiopaket: Soundbar
  • Utförande: 5.1
  • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 2160p (4K Ultra HD)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

JBL Bar 5.1

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.5 / 5
(15 omdömen)
5
(6)4
(4)3
(1)2
(3)1
(1)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
4 månader sedan
Har nu haft ljudlimpan i ungefär ett halvår och jag är nöjd med den! Ljudmässigt är den inte det bästa jag hört, men helt klart godkänt och en stor uppgradering från min TVs högtalare. Att man kan ta loss två högtalare och få surround var det som fick mig såld på den, även om jag inte använder det särskilt ofta är det väldigt trevligt att göra när man ser på film och jag har absolut ingenting att klaga på där, riktigt bra batteritid (räcker för en hel dags tittande). Går även att snabbt och enkelt på fjärrkontrollen ställa in hur mycket "surround" man vill ha. Jag tycker om ljudet, tycker att de olika registren känns bra balanserade, i movie-läget. Byter jag till music förlorar jag massor med bas och då tar verkligen diskanten över, vilket är väldigt onajs. Saknar möjligheten att själv kunna ställa in EQ.
4 månader sedan
Köpte en sådan här, efter ett tag så vägrade den att starta. Fungerade inte med power knappen, eller med fjärrkontrollen, eller automatiskt när jag slog på TV'n med HDMI som normalt triggar uppstarten. Testade många gånger, drog ut strömmen, väntade, satte tillbaka strömmen.. Ville fortfarande inte starta. Dog ut strömmen och gav upp. När jag skulle visa för en kompis att den inte startade så givetvis startade den då.. När strömmen varit ur två dagar. Lämnade in den till Elgiganten, och dom skickade in den till service verkstaden som konstaterade att det inte var några fel, trots att jag sagt att den måste vara avstängd i flera dagar innan det händer. Verkstaden skickade tillbaka den utan åtgärd. För dom kunde inte få felet. Jag hämtade upp den och testade hemma, en vecka senare, och den vägrade starta igen.. Gick tillbaka till Elgiganten, och dom varnade att om jag skickar den fler ggr och dom inte hittar fel så kan jag få betala servicen!. Jag hade filmat hur jag försöker få den att starta, men inte lyckas på 15 min, trots att jag kopplar in ur ström och hdmi ett flertal ggr. Jag sa att om dom ville se videon så kan dom maila mig så skickar jag länk. Verkstaden mailade inte. Givetvis kom den tillbaka och dom hade "inte sett något fel". Men service killen på Elgiganten som var riktigt trevlig och hjälpsam sa att han hade haft en annan kund med samma problem! Så det är inte bara jag.. Såg även på JBL's hemsida ytterligare någon som gett dålig recension och skrivit att dom har samma problem, så tydligen är detta något som flera har. Såg precis någon här som också hade ett liknande problem. Jag fick en ny av Elgiganten, och nu en vecka senare startar inte den heller! Det är något skumt med dom här högtalarna. Ljudet när den fungerar: Lite för mkt bas (går att ställa ner), för lite midbas, halv-ok mellanregister, inte så vass diskant heller.
8 månader sedan
Ljudet är långt ifrån min hemabio-anläggning. Men allt annat hade förvånat mig. Ljudet är såklart bättre än TVns inbyggda men det är inte hifi. Många klagar på mellanregistret i denna. Jag vet inte om jag håller med. Förta intrycket var att jag höll med. Men man ska aldrig dömma högtalare innan de är inspelade! Jag har satt den i Sport-läget då jag tycker mellanregistret levererar bäst då. Sedan så beror det på källan. Tittar man på musik på t.ex. VH1, MTV, Melodifestivalen osv., då låter det riktigt bra. Spela musik från telefonen eller min HTPC, då är det ett större problem. Men i ärlighetens namn är det inte det den är designad för! Det knäpper i subben ibland. Irriterande... Verkar inte komma ihåg vilken HDMI-anslutning som användes senast så det första man måste göra att att stega genom alla anslutningar tills man kommer fram till den man vill använda. Inte snyggt!
9 månader sedan
Inte det bästa köpet jag har gjort. Föll mest för att man skulle kunna använda bar som en switch och koppla in allt på samma ställe. Men har stora problem med Chromcast Ultra och har än inte hittat lösningen för den. Deras kundsupport tycker själva inte ens att man ska använda den som en ”hub” för alla enheter. ”Hej David, Tack för att du kontaktar Harman Kundtjänst. Det är verkligen tråkigt att du upplever problem med din Bar 5.1 Surround. Vi rekommenderar inte att du försöker skicka bild via din soundbar till din TV då den inte är gjort för det. Den rekommenderade uppsättningen för soundbars är; - Koppla alla enheter (digitalbox, PS4... ) direkt in i din TV för att undvika eventuella problem. - Koppla HDMI-kabeln i HDMI ARC-utgången på både soundbar och TV - Se till att källan överensstämmer med det format du använder, både på TV och soundbar (HDMI, optisk kabel.. ) - Ställ in PCM eller Bitstream (undvik automatiskt) ” Trist för en sådan dyr enhet. Ja överväger att lämna tillbaka denna.
10 månader sedan
Har ägt den i ett par månader nu och jag gillar den.
ett år sedan
Riktigt bra ljud! Kan starkt rekommendera!
ett år sedan
Bra till tv/film. Mindre bra till musik. Smidigt med avtagbara bakhögtalare om man inte kollar så mycket på film.
ett år sedan
Ljudmässigt fungerar den bra , ska tilläggas att jag inte är någon audiofil. Dock har vi stora problem med att den lägger av till och från. Trodde först på måndagsex men efter en tripp till verkstad kunde de konstatera att det inte finns något fel på den, trots att den efter en viss tids användning stänger av sig. Läsningen är att ha den strömlös i några timmar. Sen fungerar den igen. Tråkigt att för ca 6000 kr inte få något som man kan lita på.
ett år sedan
Helt klart mycket bättre än tv ljudet. Kan inte jämföras med riktig hemmabio men för pengarna bra. Tung bas som kan volym justeras, detsamma gäller surrounhögtalarna. Soundbaren lämnar också bra tryck. Inte för musik men tv och film är den toppen och det är det jag använder den till.
ett år sedan
Bra tryck i basen men knappt något mellanregister/midbas....diskanten är dessutom skarp till viss musik speciellt vid högre volym Blir en retur.
Sida 1