Sonos One

Sonos One

(20)
3.8(20 omdömen)
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
  • Fjärrkontroll, Vattentålig, Mobilapp för styrning av funktioner …
  • Smart högtalare (virtuell assistent)
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
  • Funktioner: Fjärrkontroll, Vattentålig, Mobilapp för styrning av funktioner, Stöd för multiroom, Inbyggd mikrofon
  • Smart högtalare (virtuell assistent)

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 20 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-09
a
Grymt ljud för storlek och pris. Fungerat felfritt från dag ett. Liten och snygg. Stort plus för airplay2! Bra app, utan strul, packad med funktioner.
2019-02-09
S
Jätte bra högtalare, bra bas, har AirPlay 2 och röstassistent! Appen funkar bra och med hjälp av AirPlay kan jag streama ljud från t.ex. youtube eller podcasts. Högtalaren har även Spotify connect så att FU kan koppla dig till den direkt i appen, vilket kan vara andvändbart för android användare. Rekommenderar till vem som helst att köpa denna högtalare. Obs! Röstassistent finns ej i Sverige än och högtalaren har ej bluetooth och behöver wi-fi för att fungera.
2018-12-28
Redigerades 2019-02-09
H
Appen, kalibreringen, konfigurering och kvalitetskänslan är nästan magisk. Jag köpte 2 st för bättre stereoljud. Man älskar att ha dem och titta på dem. Men LJUDET är s**t! Det var samma sak med Sonos play1. Basen är otillräckligt och obehaglig även för den storleken, resten av ljudet är också kantigt, vasst och tröttsamt. Jag vet att de flesta högtalare blir bättre efter inkörning och öppnar sig men jag hade huvudvärk efter 30 min. Man kan kanske använda dem som radio, bakgrund ljud, oväsen i party och som en snygg prydnad men att ligga i soffan och njuta av detaljerad musik, få gåshud, glöm det bara!
2019-02-02
b
Bra ljud men allt annat är kass Skitdålig app (Android) * Ingen Google Cast * Ingen Spotify Connect - man måste använda Sonos URUSLA app för att använda spotify??? Fy fan vilket skit
2019-01-12
S
Köpte först en och blev chockad över hur bra det lät. Svårt att tro att det fylliga ljudet med klar mellanregister och djup bas kommer från denna pyttehögtalare. När jag sen köpte en till för att stereokoppla dem blev det ännu bättre bas, man känner den i kroppen nästan även i moderat volym. Jag har ett par Yamaha NX-N500 som får skämmas faktist. Sonos ersätter dem nu som mina musikhögtalare och Yamahan får bli TV-högtalare. Sonos One är det bästa högtalarköpet jag gjort. Kan inte ens föreställa mig hur Sonos 5 skulle låta, med tanke på priset måste de vara något utöver denna världen med tanke på priset på Sonos One och ljudet man redan får för det priset. Och i en recension måste man väl säga något negativt också för balansens skull och det skulle då vara att man är begränsad till Wifi då bluetooth eller AUX inte finns. Och det faktum att man inte kan konfigurera ljudet efter rummet med Android (funkar bara med iPhone)
Sida 1