Kategorier
Prisjakt

Google Pixel 2 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
p
probeb

97 omdömen

3 år sedan*
Bra telefon fast batteriet klarade sig betydligt kortare tid än andra telefoner och är svårt ett hitta någon som byter i sverige.
*Redigerades 2 år sedan
-west-

14 omdömen

3 år sedan
Gick från en Nexus 6P till en Pixel 2 för ca ett halvår sedan. Telefonen och speciellt kameran är otroligt bra. I och med uppdateringen till Android 9 (Pie) har Google polerat oc snabbat upp gränssnittet än mer. Vanligtvis är man van med att systemuppdateringar ger en sämre prestanda men i detta fall är det tvärt om. På plussidan är att man får kostnadsfritt lagra obegränsat med foton och videor, i orginalupplösning, i Google Photos. Samt att man får OS-uppdateringar och säkerhetsuppdateringar snabbt. På minussidan är att den saknar 3.5mm jack så har man ett headset sedan tidigare får man använda den medföljande adaptern. Tyvärr så fungerar det inte alltid utan ibland spelar den upp via telefonhögtalaren - kanske har adaptern blivit glapp?
stoneroses
stoneroses

3 omdömen

3 år sedan*
Min smartphone-historik utgörs främst av Samsung-enheter och den senaste jag använde var Galaxy S6 som jag installerade olika custom roms på. "Pure Android-känslan" i Pixel 2 är oslagbar och kameran är utan tvekan den bästa jag någonsin har testat. Använder Smart Assistent mycket med även om den ännu inte stödjer det svenska språket. Mjukvaran flyter på smidigt och jag har ännu inte mötts av appar som kraschar. Efter två veckors användning har jag ingenting negativt att säga, därav betyget som är en given fullpott!
*Redigerades 3 år sedan
D
Deacon

78 omdömen

3 år sedan*
Bytte också från OnePlus 5 till Google Pixel 2. Insåg redan efter att jag bytte ut min Nexus 6P mot en OnePlus 3 att man inte ska stirra sig blind på specifikationer i tron att de per automatik innebär en bättre användarupplevelse. Det gör de inte. Inte den här gången heller. Både min OnePlus 3 och 5:an hade galna hårdvaruspecifikationer, utan att egentligen göra något bättre än vad min Pixel 2 gör. Tvärtom. Flytet är minst lika bra, skärmen är bättre, kameran är GALET mycket bättre (den absolut bästa jag har använt), uppdateringarna rinner in punktligt och ljudet från de framåtriktade högtalarna är mästerligt. Det hade varit trevligt med ett par millimeter mindre kanter uppe och nere, men det är också den här telefonens enda egentliga svaghet. Visst, förlusten av 3,5 mm-jacket är trist, men strömmen flyter åt det hållet, vare sig vi gillar det eller ej. Importerade min Pixel 2 (Just Black, 64 GB) för cirka 6500 inklusive frakt med DHL Express. Värd varenda krona. Om den är värd cirka 9000, som de svenska, "riktiga" butikerna säljer den för? Nej. Men det är ingen telefon.
*Redigerades 3 år sedan
LIVINL0UD
LIVINL0UD

1 omdöme

3 år sedan*
Fantastisk telefon på alla sätt och vis. • Absolut den bästa kameran du kan få i en mobil idag på marknaden. • Mycket bra batteritid, laddar varannan dag och får ut 4,5-5h SOT. • Stock Android och snabba uppdateringar. • Fantastiskt flyt i telefonen och ingen input-lag. • Snabb fingeravtrycksläsare. • Stereo högtalare med bra ljud för att vara en mobil. Kommer inte på något negativt med telefonen förutom priset isåfall om jag måste välja något. Kommer tidigare från b.la. iPhone 6s, OPO, Samsung Galaxy S8, Huawei P10 och Google Pixel XL.
*Redigerades 3 år sedan
3 år sedan*
Bytte från en OnePlus 5 då jag var besviken på kameran i den telefonen. Kameran i Pixel 2 är som dag och natt, galet mycket bättre. Kanon med "gratis" lagring i Google foto. Tycker även om formatet. Gillar att den är lite fyrkantig och inte ser ut som alla andra lurar som absolut måste säljas i "Rose Pink"... mindre skärm stör mig inte alls, snarare tvärtom då ljudet i högtalarna som tar upp ytan ovan och under skärmen är riktigt bra. Android som det ska vara, utan en massa skit/bloat. Ett tips är att köpa den från England.
*Redigerades 3 år sedan
s
shwaag98

44 omdömen

3 år sedan*
Bra telefon, snabb och android är fint.
*Redigerades 3 år sedan