Kategorier
Prisjakt

Google Home Mini

Google Home Mini

  • Bluetooth
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
  • Funktioner: Röststyrning, Stöd för internetradio, Mobilapp för styrning av funktioner, Stöd för multiroom, Inbyggd mikrofon
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Google Home Mini

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.6 / 5
(70 omdömen)
5
(26)4
(25)3
(8)2
(2)1
(9)
Sorterat efter datum
F
Fainted1

42 omdömen

en månad sedan
Förstår ungefär var tredje sak man säger. Känns ungefär lika bra som röststyrningen som fanns på telefoner för 20 år sedan
M
Mraz

27 omdömen

2 månader sedan
Köpte två våren 2019. Har fungerat utmärkt. OK ljud för prislappen som tillsammans med inbyggd assistent och chromecast ger full pott i prisvärdhet. Det är ingen komplett musiklösning för vardagsrummet, eller ens för köket (om man är det minsta kräsen med ljud), men utmärkt till barnrum, toaletten, hallen etc.
l
lindrooserik

62 omdömen

2 år sedan*
Mkt buggig!. Vid gomorron;där den läser nyheter, ekonyheter mm Bryter mitt i nyhetssändning samt omedelbart spelar nästa Föreslår väg till jobbet som jag alrig kör spelar ofta upp i fel rum, buggig med tune-in Mer irritation än hjälp. Känns fortfarande på utvecklings-stadiet
*Redigerades 3 månader sedan
j
jgjgjg

17 omdömen

7 månader sedan*
Tyvärr lite buggiga men för priset ok men förvånansvärt bra ljud. Skriker tal till dig men spelar musiken för lågt vilket blir mkt irriterande och gör at den förlorar sin funktion. Onödiga begränsningar har Den också som att man inte han spela upp ljudsamtal med den via bluetooth men allt annat på telefonen ex. Eller ha dubbelt samtal med två via duo. Sen frågar den efter Wi-Fi och man får installera om lite då och då.
*Redigerades 4 månader sedan
T
Trebag

26 omdömen

6 månader sedan
Helt OK, men med en del problem. Har både Mini och Home. Känns mer som att man får testa en beta-produkt. Ibland (någon gång i veckan) börjar den babbla från ingenstans om något HELT random. Nej, det beror inte på att den snappat upp något vi sagt, oftast händer det när det är helt tyst. Går inte heller att be den spela en podcast. Det fixar den inte än i Sverige tydligen. Används mest för att sätta igång timer i köket vilket den klarar av.
ärlig

1 omdöme

8 månader sedan
Fungerade bra i 1 månad sedan fattar den inget längre. Värdelös..
E
Erik Johansson

16 omdömen

9 månader sedan
Fick det gratis eftersom jag prenumererade på YouTube-premium. Ljudet är ok, men huvudfunktionen är den fantastiska röstassistenten. Känner igen mina röster mycket bra i ett stort rum även under musikuppspelningen.
p
peterbman

20 omdömen

2 år sedan*
Mycket nöjd. Fattar vad jag säger även om det är mycket ljud i bakgrunden. Lägga till på inköpslistan är en mycket bra funktion och det finns flera tex Godmorgon. Har konfigurerat den med div lampor från olika leverantörer tex Philips Hue, IKEA Trådfri och Telldus home.
*Redigerades 10 månader sedan
l
lej

1 omdöme

10 månader sedan
Kul gadget, men ej tillräcklig säkerhet Har 2 mini och 1 Nest Min röst intränad men inga fler. Men systemet lyssnar och “lyder” alla EJ BRA! T.ex , en inkopplad vattenpump kunde startas av vem som helst. Även av någon som stod utanför huset. Google Home har bra hörsel Bett Goggle skärpa säkerheten, t.ex att endast “lyda” intränade röster. Ingen feedback?!? Så fram tills dess Google inte skärper till säkerhet kommer jag att begränsa användningen
R
RickardEK

20 omdömen

ett år sedan
Absolut en kul grej. Vi köpte två av nya modellen på en kampanj. Vi styr nu IKEA lampor, spotify på förstärkare/sonos, dammsugaren och förhoppningsvis innan året är slut även diverse utomhuslampor m.m. kopplat till Plejd. Även kopplad till ICA så jag kan lägga till inköpslistan. Vår nyaste TV kan den starta och styra. Smidigt med styrning av chromcast på övriga TVs också. Kan skicka meddelanden mellan flera enheter, så den används ibland som walkie-talkie :D Den är väldigt trevlig när man står och pillar med annat. Tex matlagningen och be om nyheter, musik, radio eller hjälpa till med timers. Allt utan att behöva pilla på något. Ser fram mot att koppla upp mer av hemmet i framtiden. Tittar på Harmony Hub för att kunna skapa scenarion. tex "hey google nu blir det film" så startar den projektor, dvdspelare och släcker ner ljuset. Möjligtvis en Samsung Smart thing också. Tror dock den borde ersättas snart.
Sida 1