Kategorier
Prisjakt

LG V30 H930

LG V30 H930

  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • Skärmstorlek: 6 tum
  • Lanseringsår: 2017
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG V30 H930

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
D
Dunderhonung 23

4 omdömen

5 månader sedan
Har haft telefonen i snart två år och den har presterat väldigt bra hittills. + Väldigt bra skärm i alla ljusförhållanden. + Väldigt bra dac som har rejäla resurser. Behöver sällan ha högre ljud än 20% vilket är ovanligt på mobiler. + Kameran ger bra bilder + Batteritiden är fortfarande bra. Får ut drygt en dags användning. - Skärmen har rundade kanter. Snyggt men opraktiskt då det inte går att skydda hela skärmen med extraglas. - Haft kameraproblem. Kameran har vibrerat och bilden hoppat och orsakat oskärpa. Dock inga problem alls att ta det på garantin. I övrigt en mobil som för drygt 4000 gett premiumkvalitet med vissa brister i design.
D
DonSaemon

1 omdöme

6 månader sedan
Har haft mobilen i två år. Denna mobil är den bästa jag någonsin haft, allt fungerar när jag behöver det. Tar mycket bilder, därför var det viktigt med en bra kamera. Kameran på denna mobil är överlägsen alla som jag provat (Iphone, Samsung, Huawei.....). Batteritiden är helt okej, klara mig hela dagen. Hastigheten är också grym. Det enda som jag kan klaga på är att alla telefonen med välvda kanter på skärmglaset verkar var mer ömtåliga. Har därför råkat krossa lite av glaset i ena hörnet, när jag bytte däck på min bil. Annars så får den topp betyg av mig!
S
Stockvik

7 omdömen

ett år sedan
Bästa lur forever.
2 år sedan
Den här telefonen handlar bara om ljud. Med bra hörlurar obs, med kabel för att quad dac,en utnyttjas rätt så får man en enorm ljudupplevelse. Men man måste ha bättre material än mp3-filer. Min konfig: Tidal MQA/Sennheizer Momentum 2.0 over ear kabel, eller flac-filer.
J
JE3519

65 omdömen

2 år sedan
Över förväntan. + Rapp, responsiv och en bra skärm. + Batteritid som nästan är det dubbla motför vad man kan förvänta sig av ett 3300 mah batteri. En skärmtid på 5-7 timmar är inget ovanligt. + Bra 16 mp kamera som blir ännu bättre eftersom man har möjlighet att installera Gcam. Vidvinkellinsen är beroendeframkallande. Bättre detaljnivå och skarpare bilder än bl.a. samsung, utan att för den skull vara överdrivet bearbetade. + Vibrationsmotorn och "feedbacken" är klassledande + Väldigt lätt, man känner knappt man har den i fickan. Man måste nästan uppleva det för att förstå "vikten" av att ha en lätt telefon. - Hal, som de flesta av dagens mobiler. Flottiga fingrar och utan skal kan sluta illa. - Och ett dråpslag för narcissister...Selfiekameran kunde vara bättre. Efter två veckors flitigt användande har jag inte funnit något större minus med den ännu. Hittar jag något större minus så uppdaterar jag recensionen.
F
FireBreather

5 omdömen

2 år sedan
Riktigt bra! Ännu bättre med root. Det var smått irriterande att man inte kunde justera motståndet i DAC men om du rootar den är det fullt möjligt! Nödvändigt för oss som använder stora hörlurar. Möjligtvis är det för mycket för in-ear earphones, ej testat! Notera att man måste låsa upp bootloader innan du kan roota den. Alla ni som gnäller över batteri tiden, hard reset fixar detta! OBS det tar bort all data! Håll in Volym ner + Power, när svart/vit LG logga dyker upp håller du i volym ner fortfarande och snabbt släpper och trycker Power igen. Håll i tills den vita skärmen kommer.
staple84
staple84

9 omdömen

3 år sedan*
+ Ljudet! Mycket roligare att lyssna på musik i mobilen nu. Har svårt att tro de som påstår att de inte hör någon skillnad jämfört med en integrerad DAC. Tycker t.o.m. jag hör skillnad med ett par Porta Pro för 300 spänn. Alternativet till ljudet i denna mobil skulle vara att köpa en extern DAC och ställa in volymen med en app typ "Precise Volume" men det blir mycket omständligare. + Designen. Stilren formgivning utan notch eller annat asymmetriskt dravel. + Vidvinkelkameran gör att man sticker ut, går t.ex. att ta riktigt coola landskapsbilder med den. Vill man nödvändigtvis ha porträttläge så går det att installera GCam med lite meck (bra bokeh med mjukvara). + Batteriet. Jag klarar ofta ett par dagar utan att ladda. Om jag lyssnar mycket på musik med den dedikerade DACen eller kollar VR så går det åt snabbare. Laddar snabbt dock. + Minneskortplats, proppa med FLAC! + IP68 vattentålighet, känns tryggt. + Fungerar med Daydream Google VR. Inget avgörande men en kul bonus. + Väldigt prisvärd nu när den går för ca 5500 kr, därav betyget. +/- Systemet. Ganska ren Android-upplevelse utan massa bloatwear, några dåliga översättningar här och där. LG är som många andra tillverkare inte de snabbaste med uppdateringar. Inget officiellt LineageOS stöd ännu, hoppas på det innan LG slutar uppdatera telefonen. +/- Kameran. Excellent kamera för stillbilder men kanske inget för den som vill hålla på med video enligt DxOMark: https://www.dxomark.com/lg-v30-cameras-good-lifes-good/ - Skärmen. Samma skärm som i Google Pixel 2 XL med allt vad det innebär. Hårdgranska skärmen i början så den inte har (för dig) störande ojämnheter i bilden, syns i så fall tydligast i ett mörkt rum med låg ljusstyrka på skärmen. Skärmen kan framstå som väldigt "varm" i färgerna från fabrik, går dock att kalibrera via Inställningar/Skärm/Skärmfärg där man kan göra en anpassad inställning av RGB-nivåerna. Jag har dragit ner det röda och gröna så långt det går för att boosta det blåa vilket får vitt att verkligen se vitt ut. Går säkert att göra en mer professionell kalibrering (går att ändra färgtemperatur också) men jag är nöjd. Färgerna ser väldigt bra ut och svärtan går inte att klaga på i.o.m. att det är AMOLED. Som andra nämnt så får skärmen ett litet blåstick vid sned betraktningsvinkel, inget jag stör mig på längre. - "Gammal", har snart ett år på nacken.
*Redigerades 3 år sedan
L
Lasse-HIFI

116 omdömen

3 år sedan
Det som lyfter denna telefon från övriga är det fantastiska ljudet med en tryck och kvalité som jag inte hört på någon annan mobil. Även batteriet med dess snabba laddning uppskattas. I övrigt presterar den som andra telefoner i samma prisklass som jag provat.
Techmech6
Techmech6

26 omdömen

3 år sedan*
Har testat många android telefoner, så som Lg G2, G3, G4. Plus Samsung S7 och Huawei p9. Så jag ville testa Lg v30. Köpte den och när jag startade upp den så uppgraderade jag till 8.0.0 Oreo. Oled skärmen är en aning gulaktig vid låg ljusstyrka. Jämför med htc u11, som har lcd skärm. Men för övrigt fina färger och bra kontrast. Sedan så testade jag lite inställningar, på den. Finns mycket att ändra på, och anpassa. Under tiden som jag testade, så kom det upp en massa meddelanden, som till exempel Om du får problem med telefonen, så ta inte ur batteriet. Men va, det går inte att ta bort batteriet. Det måste vara knas på översättning. Det kom upp fler meddelanden som var relaterade till lg s mjukvara. Sen så skulle jag gå in på playbutiken, och hämta lite appar. Då kraschade playbutiken. Provade att rensa cache i appen. Startade om telefonen. Testade igen att ladda ner lite appar, och playbutiken kraschade igen. Provade att reseta telefonen, men det hjälpte inte. Testade ljud kvalitén, via dom lurar som följer med. Jämför jag med min htc u11, Så tycker jag htc u11 har bättre ljud i sin helhet. Jag gillar att testa olika telefoner och jag är nog pryltokig också. Tyvärr så kommer jag att lämna tillbaka Lg v30 morrocan blue.
*Redigerades 3 år sedan
R
Rojen145

16 omdömen

3 år sedan
För 5555 kr kan du inte få en bättre smartphone. Finns bättre men man måste lägga nästan dubbelt för att få en lite bättre smartphone.
Sida 1