Kategorier
Prisjakt

Marantz SR7012

Marantz SR7012

  • Surroundtyp: 9.2
  • Automatisk kalibrering med mätmikrofon
  • Ljudformat: Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, DTS 96/24, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution Audio, Dolby Digital Plus, Dolby Atmos, DTS:X
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Marantz SR7012

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.3 / 5
(9 omdömen)
5
(7)4
(2)3
(0)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
pekingsoppa
pekingsoppa

147 omdömen

7 månader sedan
Sjukt nöjd!
I
Idala

89 omdömen

ett år sedan
Otroligt nöjd. Massor med kraft och enkel att ställa in. Ger bra ljud och bild. Kör atmos 5.2.4 just nu.
c
code

89 omdömen

2 år sedan
Är riktigt nöjd med denna! Stort lyft ifrån min förra kombo, Luftigt ljud och mycket detaljer!
lottovinnare
lottovinnare

312 omdömen

2 år sedan
Mitt bästa köp på länge, fantastisk nöjd med detta. Har den i vardagsrummet. Bonus att den är så snygg.
2 år sedan
Älskar den. Den spelar på otroligt bra och jag kör 5.1.4 med definition serien och T-12 som hanterar mullret. Älskar att njuta av så bra den gör sig till uppspelning av musik från Spotify, flac, webbradio mm. Bara njuter av att både höra och känna musiken i bröstet/kroppen/golvet Film gör den lika bra det med å spel på alla konsoler jag har är lika bra det med. Grym receiver minst sagt
M
Mandrag

8 omdömen

3 år sedan*
Vilken fantastisk förstärkare! Bytte upp mig rejält från en Onkyo 6-serien, och det blev en otrolig skillnad. På plussidan: Dels är ju Audyssey XT32 i en klass för sig vad gäller kalibrering, men förstärkaren har även tillräckligt med kraft för att driva mina högtalare med medelkänslighet (6 Ohm). Kör just nu 5.1.2-sytem med separat Zone 2, och allt låter bra vid full användning av 9 kanaler. Ljudet är som tidigare nämnts här väldigt detaljrikt och kraftfullt, och både filmer och musik låter galet bra. Mycket bra med alla funktioner och alla ljudlägen den erbjuder! Även väldigt bra fjärrkontroll. Installationen är också enkel och användarvänlig. På minussidan (anledningen till att den inte får 10/10): Nätverksgränsnittet är tyvärr aningen buggigt. Marantz egna förstärkarapp fungerar dåligt och hittar sällan förstärkaren. HEOS-appen fungerar bättre, men inte heller denna anslutning fungerar felfritt. Här kan man faktiskt förvänta sig att det skall fungera bättre. Ett mindre störmoment var att de förprogrammerade smart-select-valen automatiskt stängde av Audyssey-kalibreringen när man tryckte på dem. Onödigt, vem kör utan kalibrering? Kan vara värt att veta om att förstärkaren blir väl varm om den står i skåp, kan vara värt att komplettera med en AC Infinity Aircom T8 eller liknande för ventilation. Sammantaget är det en otroligt bra förstärkare med hög kvalitetskänsla och det bästa av allt är ljudet!
*Redigerades 3 år sedan
Blader
Blader

66 omdömen

3 år sedan*
Första intryck: Ett betydligt mer finkornigt, subtilt och raffinerat ljud än receivern den ersätter, Pioneer LX57. Den låter mjukare och luftigare i övertonerna än Pioneer och har en fin taktkänsla och dynamik med musik på låg till medelhög volym. I filmsammanhang målar den upp en vidöppen, precis och fyllig ljudbild där dialogen är klar och naturlig men aldrig framfusig. Den är dock inget direkt muskelpaket - här hade LX57 mer drag och råstyrka - och på höga volymer med mina stora Canton Ergo märker man att den tappar greppet lite. Men till högtalare med högre känslighet och/eller med kompletterande slutsteg är den bara frid och fröjd. Lätt att konfigurera, fin att titta på och Audyssey är en gåva ifrån gudarna. Klockrent resultat och inga fler tweakar behövdes.
*Redigerades 3 år sedan
juan
juan

700 omdömen

3 år sedan*
Bra receiver mycket detaljer. Härligt ljud. Tillräckligt med kraft för att få ett rejält och omslutande ljud i filmer.
*Redigerades 3 år sedan
C0LD
C0LD

156 omdömen

3 år sedan*
Underbar förstärkare. Körde med en Marantz 7010 innan. Inte mycket har hänt direkt sedan 7010. Själv var jag nyfiken på Audyssey appen (kostar 209:-) som man kan använda när man ställer in förstärkaren. Tycker appen fungerar bra. Graferna man ser efter man gjort en kalibrering vet jag inte om dom stämmer, men skoj är det ;) Denna stödjer Auro 3D direkt. På 7010 var man tvungen att betala extra för det. Som sagt. Jag är super nöjd och jag älskar Marantz ljud, menysystem samt design. Sedan är Audyssey XT32 riktigt trevligt.
*Redigerades 3 år sedan