Kategorier
Prisjakt

Apple TV 4K 32GB

Apple TV 4K 32GB

  • Användningsområde: TV/film & foto, Musik
  • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 480i, 576i, 2160p (4K Ultra HD)
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple TV 4K 32GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
O
Ollie79

13 omdömen

3 månader sedan
Motsvarande mina förväntningar med råge. Har kopplat bort Telia boxen och kör tv.n via Telia Play i Apple TV. Snabb och bra.
Daani
Daani

23 omdömen

4 månader sedan
Bra
T
T-RX

14 omdömen

8 månader sedan
Fick den för 39kr*24 utav min bredbandsoperatör. Tycker väl att den är ok, är inte mega-förtjust i touch fjärren så använder främst denna för att köra AirPlay mot TV'n eller för att titta på Apple TV+ - För allt annat kör jag min Nvidia Shield TV. Plex behöver inte transcoda lika mycket till den. (Bäst för att undvika transcoding är förvisso Xbox One men vill inte ha något med fläktar i varddagsrummet). Fungerar bra för vad den ska göra! Fjärren behöver fixas till nästa release; sluta med det här touch skräpet och fixa knappbelysning vid beröring. Sedan skulle Apple TV vara det enda jag behöver för att spela media!
k
knugen135

4 omdömen

10 månader sedan
Detta är det absolut bästa inköpet jag gjort till hemmet. Grym fjärrkontroll, lättanvänd (som vanligt med Apple), bra bild- och ljudkvalitet och tar inte någon plats på TV-bänken över huvud taget. Om du älskar din iPad, iPhone eller Mac så är Apple TV ett måste!
O
Okidoki

63 omdömen

ett år sedan
Gör det som man förväntar sig den skall klara av. Kör iptv och plex. Ej testat 4K. Minus för fjärrkontrollen som tar ett tag att förstå hur den funkar, samt att den är liten och hal som ej ål (var tvungen att köpa ett extra skydd i gummi till kontrollen).
D
Deacon

80 omdömen

ett år sedan
Som med allt annat som Apple producerar, så kommer den här till sin fulla rätt, desto fler Apple-enheter man har i sitt stall. Men även på egen hand är den en snabb, snygg och smidig mediespelare. Alla appar man kan önska sig finns, och de är välskrivna, precis som till iOS. Svårsmält att det fortfarande inte finns stöd för YouTube 4k, men det verkar vara något man får finna sig i. Det har krävts några omstarter, på grund av hack och lagg, men om det beror på ATV:n eller på (företrädesvis) HBO-appen, låter vi vara osagt. Sammantaget nöjd och belåten med köpet.
Samsound
Samsound

127 omdömen

ett år sedan
Fungerar otroligt bra till allt jag behöver.
Z
Zombie_vk

14 omdömen

ett år sedan
Stöder ej 4K på Youtube!
J
Jamothx

35 omdömen

2 år sedan
Grymt bra! Lite störig touchpad
Jokke85
Jokke85

27 omdömen

2 år sedan
Bra bild och ljud
Sida 1