Kategorier
Prisjakt

Doro 1362

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
T
Tommy V

1 omdöme

2 månader sedan
Tack vare sina stora knappar är den lätt även för synsvaga personer att använda. Att den nyttjar 2G-nätet gör att den har täckning nästan precis överallt. Lång batteritid gör att den är ypperlig för den som inte använder telefonen så mycket och kanske har lätt att glömma ladda den.
nyktro
nyktro

120 omdömen

9 månader sedan
Min släkting har den här och jag har inte sett något så ointuitivt sedan 90-talet. T ex kan sms inte grupperas per avsändare och ikonen för läst och oläst sms är nästintill identisk (i samma färg) vilket gör det väldigt svårt för mobilens målgrupp att faktiskt hitta olästa sms. Krävs överlag fånigt många knapptryck för att göra någonting.
Ramius
Ramius

84 omdömen

2 år sedan*
Köpt till min mamma (valde Telenor "Hemnummer i mobilen" så hon kan ha kvar sitt hemnummer). Valde denna mobil istället för den Telenor erbjuder (Doro PhoneEasy 530x) eftersom 530x hade för många knappar. + Fungerar jättebra. + Väldigt enkel och bra (mamma är 75+) + Bra att det medföljer ett laddstativ - Inget särskilt Visst den fungerar bara med 2G men det är bara TRE som inte har 2G (och de har vi ingen bra teckning).
*Redigerades 2 år sedan
m
maalse

9 omdömen

3 år sedan*
Stödjer ENDAST 2G nätet vilket gör att den inte fungerar med Hallon eller Tre.
*Redigerades 3 år sedan