Kategorier
Prisjakt

Electrolux EEWA7700 1,7L

Electrolux EEWA7700 1,7L

  • Kapacitet: 1.7 liter
  • Färg: Vit, Svart, Silver, Rostfri/krom, Röd
  • Material: Rostfritt stål
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Electrolux EEWA7700 1,7L

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
M
ModerJord

23 omdömen

5 månader sedan
Variabel temperatur i 5° steg från 40°. Tyvärr skjuter regleringen över målet med rätt många grader, och det tar ordentlig tid för en kanna vatten att sjunka i temperatur. Men om man vaktar den kan man lyfta av den från plattan när temperaturen är rätt. Pipet den bjuder på när den värmt färdigt är onödigt och irriterande högt. Höljet på kannan blir brännhett. Hur tänkte produktutvecklarna där? Samtidigt gör kapaciteten på 1,7 liter kannan otymplig att hantera, tom som full. Det, i kombination med det heta höljet gör att jag avråder från köp, speciellt för småbarnsföräldrar.
m
mlidbo

6 omdömen

8 månader sedan*
Om man ställer in en temperatur och väljer start + keep warm så kokar den upp vattnet till 100 grader och först 20 minuter senare har vattnet svalnat till de 70 grader jag behöver och stannar där en handfull minuter, då maxtiden för hålla varmt är 30 minuter från uppkokning. Häll upp lite vatten och du får börja om från uppkokning. Kunde inte tro att det var sant när jag läste manualen och det visar sig vara avsiktligt alltihop. Förbluffande "design".
*Redigerades 8 månader sedan
Wezzor94
Wezzor94

106 omdömen

ett år sedan
Fungerar alldeles utmärkt!
T
TurboWargen

46 omdömen

ett år sedan
Letade efter en lite lättare vattenkokare med snygg metallfinish. Kraven var att kunna sköta start/stopp och öppna luckan utan att flytta handen för mycket (en del har en knapp under handtaget), samt att kunna se temperaturen och ställa in temperaturen. Denna vattenkokare klarar allt detta galant! Kollade först på Xiaomis app-kopplade vattenkokare, idiotisk. Den behöver appen eftersom den saknar knapparna för att ställa temperaturen. Det finn en massa andra smarta funktioner en uppkopplad vattenkokare skulle kunna ha men det hade den inte. Så, lång historia kort, det blev denna från Electrolux!
Monster944
Monster944

62 omdömen

ett år sedan
Den fungerar och gör exakt det vi ville att den skulle göra. * Ser bra ut (stilren). * Gediget handtag. * Ställbar temperatur även underhålls temp! * Säger till när rätt temp är nådd.
r
romafan2007

51 omdömen

3 år sedan*
Uppdatering 1 år senare: Min vattenkokare är fortfarande i toppskick. Läser kommentarer om att texten skulle falla bort och finishen skulle försvinna. Icke. Den ser ut som ny fortfarande, trots att vi använder den för välling varje dag, vattenkokning för matlagning osv. Förstår faktiskt inte heller de som klagar på att man kan bränna sig på utsidan. Ja, lägger du huden emot den efter att den kokat upp så bränner du dig, men det är därför handtaget finns där, håller du handtaget så bränner du dig inte. En sak som jag dock har märkt är att den ibland, sällan, men ibland, värmer upp över t ex 45 grader vilket då resulterar i att man får reglera med kallvatten. Jag tror att det handlar om mängden vatten som är för lite, temperaturen brukar då nå 50-52 grader istället. Värt att känna till! Kanonbra, saknar inget och upplever inte att den varma temperaturen av kannan är ett problem. Man tar alltid i handtaget och jag har aldrig kommit emot. Kanske krävs exceptionellt stora händer för det. Ett måste med småbarn som ska ha gröt och välling på löpande band. Underbart att kunna ställa in temperatur och få ett bra resultat.
*Redigerades 2 år sedan
FettAnka
FettAnka

57 omdömen

2 år sedan
Koka 100 grader, larma när den är på 40 grader, eller ställ in på angivna grader = dröm för småbarnsföräldrar
p
plawsworth

11 omdömen

2 år sedan
Använde den en gång och första som händer är att man bränner sig då den helt verkar sakna isolering vilket innebär att metallen på utsidan blir 90+ grader och lätt hänt man kan skada sig.
o
orienterik

6 omdömen

2 år sedan
Kan inte alls rekommendera. Genomgående dålig kvalitet och finish, lågprisvaruhusens egna produkter är bättre. Man betalar ett överpris på mer än 100 %, bara för att det står Electrolux. Text och symboler på knappar flagar bort på ett par veckor. Mekanismen för öppning av locket glappar. Kontakten mellan bottenplattan och kokaren ser ut som om jag har gjort den själv på slöjden. Uppvärmningen sker ojämnt och den kokar väldigt länge, innan den bestämmer sig för att slå av. Fyller man till max-strecket kokar det över. Ljudsignalen går inte att stänga av eller ändra volym på. Den piper för en oherrans massa saker, och det hade jag gärna varit utan.
E
Estrozix

11 omdömen

3 år sedan*
Tycker att denna vattenkokare fungerar alldeles utmärkt. Funktionerna som finns fungerar alla som de ska och produkten är väldigt stilren. Den gör sitt jobb smidigt och ger ifrån sig ett svagt tjut när den är klar, inte som vissa andra som man får lust att slänga i väggen. Väldigt smidigt att kunna justera temperatur och se den aktuella temperaturen. Dock saknar jag att man inte kan hålla temperaturen vid typ 80 grader utan att behöva koka upp till 100 först, vilket känns lite onödigt och tar extra tid. Pipen är dessutom väldigt bra formad och man har verkligen precision när man häller ur den. Kanske låter som en liten grej men har haft flera vattenkokare där det har varit omöjligt att inte spilla lite. Denna är superbra!
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1